Şimdi Ara

M3 Simply

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DS-Xtreme'den sonra M3 firması da yeni nesil flash card çıkarttı. M3 Simply adıyla çıkarttıkları model aynen Xtreme gibi tek parça; ve Nintendo DS kartuşunun takıldığı yere takılıyor. Ancak bir özelliği var ki, tüm ilgiyi Xtreme'den kendi üzerine çekiyor: Micro SD kart takılabilmesi. Böylece sabit 512 mb hafızası olan xtreme'den daha fazla oyun, müzik, video depolayabilirsiniz.
     M3 Simply

Gelelim ürünün özelliklerine :

- Orjinal DS kartuşu ile aynı ebatlarda
    - Kendi içinde pass i mevcut, passkey vs tarzı ikinci bir kartuş ihtiyacı yok.
    - Micro SD kart destekli
    - Kolay kullanım, dosyaları micro SD ye sürükleyip bırakmanız yeterli
    - Driver ihtiyacı yok
    - Standart FAT system desteği
    - Tüm Micro SD kartları destekliyor
    - Upgradable Firmware ( OS / Bios / Kernel )
    - Dokunmatik ekran kontrolü, skin vs desteği
    - Pil kullanmıyor, save dosyalarını Micro SD'ye yazıyor, savelerinizin kaybolma riski yok
    - Save dosyalarını otomatik saptama özelliği
    - Homebrew desteği
    - Moonshell ile doğrudan film,mp3 izleyebilme TXT okuyabilme
    - Wi-Fi desteği

Güncelleme

*1 GB Kingston Micro SD Kart ile birlikte ürünün fiyatı 200 YTL'dir.
    *Micro SD Kartsız fiyat 150 YTL'dir
    *Satışlarımız haftaya başlıyor

Detaylar için msn adresim : rotten_rainbow@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judeau -- 9 Ocak 2007; 0:01:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Judeau

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Gba Desteği var mı acaba bu üründe ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

Gba Desteği var mı acaba bu üründe ?

Alıntıları Göster
    Supercard lite da wifi desteği yok mu yani???
  • quote:

Orijinalden alıntı: [F][u][r][k][a][n]

Supercard lite da wifi desteği yok mu yani???

Alıntıları Göster
    Güzel alete benziyor, ben sipariş verebilirim, yalnız önce şu gba desteği var mı yok mu bi netleştirelim, bi de fiyata micro sd dahil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyro

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yani oyunları karşılıklı oynuyabiliyormuyuz.Wirelesten...Hani bir ds oyun kartuşundan iki kişi download play yapıyo ya onu kastetdim.Bide metroid prime hunters vs. gibi oyunlar için internet üzerinden oynuyabiliyomuyuz...Ben de alabilirim msn e ekledim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 7 Ocak 2007; 11:16:23 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Judeau

tüm modelleri araştırdım (R4,M3,Supercard) Supercard başta wi-fi desteği olmaması üzere bir kaç eksiği ile sınıfta kaldı.

Supercardın wifi desteği olduğunu herkes biliyo.Lütfen yanlış bilgi vermiyelim....
  • quote:

yani oyunları karşılıklı oynuyabiliyormuyuz.Wirelesten...Hani bir ds oyun kartuşundan iki kişi download play yapıyo ya onu kastetdim.Bide metroid prime hunters vs. gibi oyunlar için internet üzerinden oynuyabiliyomuyuz...Ben de alabilirim msn e ekledim...

Alıntıları Göster
    kartın asıl fiyatı 46$.200 milyon ciddi anlamda pahalı.Eğer içine hafıza kartıda dahilse 200 milyona alınabilir.
    Kartı sorunsuz şekilde gamersectiondan alabilirsiniz.Kartı alırken ptt diilde kargoyla gelmesini istiyorsanız fedex express i seçebilirsiniz oda 40 dolara maloluyor.Fed ex ground ve diğerleri türkiyeyi kapsamıyor malesef.
    Ürün 87 dolar gibi bir fiyattan elinize geçecek.Sitenin ödeme planı şu şekilde;

M3 Simply:$46.95
    FedEx Express Shipping (Priority (1-2 Business Days)): $40.50
    Total: $87.45

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    That's You PS4
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kartın asıl fiyatı 46$.200 milyon ciddi anlamda pahalı.Eğer içine hafıza kartıda dahilse 200 milyona alınabilir.
    Kartı sorunsuz şekilde gamersectiondan alabilirsiniz.Kartı alırken ptt diilde kargoyla gelmesini istiyorsanız fedex express i seçebilirsiniz oda 40 dolara maloluyor.Fed ex ground ve diğerleri türkiyeyi kapsamıyor malesef.

Alıntıları Göster
    Normal ptt ile geldiğinde ürünün apartman girişine bırakılması olasılığıda var.Bu olay biraz postacının iyimserliğine bakıyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Pyro

abi ben 10 doları işaretledim kabul dedim. fedex var 3-5 iş günü diyo(world wide)

40 dolar iki iş günü çok manyak bişey yaw.
    bu da videosu..

http://www.youtube.com/watch?v=TUlUZYSoG3Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 7 Ocak 2007; 17:02:19 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pyro

abi ben 10 doları işaretledim kabul dedim. fedex var 3-5 iş günü diyo(world wide)

40 dolar iki iş günü çok manyak bişey yaw.
    bu da videosu..

http://www.youtube.com/watch?v=TUlUZYSoG3Q

Alıntıları Göster
    İlginiz için teşekkürler; sorularınızı toptan yanıtlıyorum:

- Supercard'larla ilgili sorulara artık yanıt vermiyorum, Supercard ile bilgi edinmek isteyenler:http://eng.supercard.cn/

- Fiyata 1GB Kingston Micro SD kart dahildir

- Paket size kendi stoklarımızdan istediğiniz kargo ile karşı ödemeli gönderilecektir.

- Yeni jenerasyon NDS slotlu kart üreticileri GBA desteğini garantilememektedir bu kartlar tamamiyle NDS oyunlarına endeksli olarak üretilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judeau -- 9 Ocak 2007; 0:06:55 >

• quote:

İlginiz için teşekkürler; sorularınızı toptan yanıtlıyorum:

- Supercard'larla ilgili sorulara artık yanıt vermiyorum, Supercard ile bilgi edinmek isteyenler:http://eng.supercard.cn/

- Fiyata 1GB Kingston Micro SD kart dahildir

- Paket size kendi stoklarımızdan istediğiniz kargo ile karşı ödemeli gönderilecektir.

- Yeni jenerasyon NDS slotlu kart üreticileri GBA desteğini garantilememektedir bu kartlar tamamiyle NDS oyunlarına endeksli olarak üretilmiştir.

Alıntıları Göster
    87 dolar ortalama 130ytl falan yapıyor eğer bu fiyata ben istedİğim oyunu oynayabilecek ve ve dsde film izleyebileceksem mail adresim cahit_dikici@hotmail.com almak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemcahit

87 dolar ortalama 130ytl falan yapıyor eğer bu fiyata ben istedİğim oyunu oynayabilecek ve ve dsde film izleyebileceksem mail adresim cahit_dikici@hotmail.com almak istiyorum

Alıntıları Göster
    Micro SD kartın hafızası nedir 512MB mi yoksa 1GB mı?

Teşekkürler kolaygelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemcahit

Alıntıları Göster
    Abi illa 40 dolar diye tutturmayın.10 dolarlıkta var.Hemde fedex...Bildiğim kadarıyla canada dışına gönderiyorlar..ben sipariş etcem.card=46 dolar
    fedex=10 dolar
    canada dışı shipping=4 dolar toplam 60 dolar(100 ytl) ediyo.Ben ce harika.Sizce alıyımmı...

• quote:

Orijinalden alıntı: tddt

Teşekkürler kolaygelsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tddt

Teşekkürler kolaygelsin.

1 GB micro SD
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tddt

Teşekkürler kolaygelsin.

1 GB micro SD

Alıntıları Göster
    Abi süpersin...1 gb aştın olayı....Teknosada 1 gb micro sd 85 ytl...

işte teknosa fiyatı

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145050880&CS_Category=_HAFIZA_KARTI423&CS_Catalog=_TELEKOM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 8 Ocak 2007; 7:17:04 >

• quote:

Abi süpersin...1 gb aştın olayı....Teknosada 1 gb micro sd 85 ytl...

işte teknosa fiyatı

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145050880&CS_Category=_HAFIZA_KARTI423&CS_Catalog=_TELEKOM

Alıntıları Göster
    fedexin türkiyeye yollayan tek seçeneği fed ex express.Eğer postacı tanıdıksa normal yollada alabilirsiniz.Evinize kadar getirir.Ucuza maledersiniz :)
    micro sd twinmos 55 milyon,teknosa kökten kazık.Ama arkadaşın sattığı fiyatta iyi.
    http://www.ideefixe.com/Fotograf/tanim.asp?sid=T3TNOF5JX3EQU3ZHI1RM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyro -- 7 Ocak 2007; 18:48:31 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Simply satan arkadaşa bir çift laf===

wi fi yazmıyo demişsin.Sende simply tanıtırken %100 ds oyunu çalıştırıyo dememişsin.O zaman simply her ds oyununu oynatmıyo demektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 8 Ocak 2007; 7:47:17 >
  • quote:

wi fi yazmıyo demişsin.Sende simply tanıtırken %100 ds oyunu çalıştırıyo dememişsin.O zaman simply her ds oyununu oynatmıyo demektir..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: furkito

Arkadaşım m3 perfect modelleri ile zaten tüm oyunları çalıştırması ile meşhurdur, ben de m3 ds lite perfect kullanıyorum ds simplyden daha eski olmasına rağmen çok iyi çalışıyor onun için uydurarak konuşmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerkoksal

quote:

Orjinalden alıntı: furkito

Arkadaşım m3 perfect modelleri ile zaten tüm oyunları çalıştırması ile meşhurdur, ben de m3 ds lite perfect kullanıyorum ds simplyden daha eski olmasına rağmen çok iyi çalışıyor onun için uydurarak konuşmayalım.

Alıntıları Göster
    Rica edersem şu Supercard tartışmasına bir son verilebilir mi? Başlık amacı dışında bir yöne sapmaya başladı. Supercard isteyenler online olarak satın alabilirler internetteki sayısız kaynak üzerinden.
    Burada beğeninize sunulmuş olan ürün M3 DS Simply'dir. Bundan sonra attığınız mesajlarınız lütfen saldırı nitelikli olmasın.

Şimdi de son güncellemeler:
    Özel mesajlarınızda ve msn üzerinde bazı ortak sorduğunuz sorular var onların da yanıtları aynı zamanda:

- Micro SD'siz ürünün fiyatı 150 YTLdir
    - Ürünün yanında verilecek micro SD kartın markası Kingston'dur
    - Satışlarımız haftaya başlayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judeau -- 9 Ocak 2007; 0:02:20 >

• quote:

Rica edersem şu Supercard tartışmasına bir son verilebilir mi? Başlık amacı dışında bir yöne sapmaya başladı. Supercard isteyenler online olarak satın alabilirler internetteki sayısız kaynak üzerinden.
    Burada beğeninize sunulmuş olan ürün M3 DS Simply'dir. Bundan sonra attığınız mesajlarınız lütfen saldırı nitelikli olmasın.

Şimdi de son güncellemeler:
    Özel mesajlarınızda ve msn üzerinde bazı ortak sorduğunuz sorular var onların da yanıtları aynı zamanda:

- Micro SD'siz ürünün fiyatı 150 YTLdir
    - Ürünün yanında verilecek micro SD kartın markası Kingston'dur
    - Satışlarımız haftaya başlayacak

Alıntıları Göster
    gba destekliyor
    mu yani hic gba oyunu oynanmaz mi?bide video mp3 durumu ne

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.