Şimdi Ara

M3500 5+1 uzatma kablosu tavsiye 10mt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Edifier m3500 un arka kolonlarına kablo yetismediginden orjinal olmayan kablo kullandım fakat ses yarı yarıya dustu.Orjinal kablosunda seste azalma olmuyor.Ama mesafe yetmiyor.Tavsiye edebileceginiz bir marka var mıdır,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu

• Yardımmm

• up arkadaşa yardım bu arada oda çok mu büyük? ben t6160 aldım sadece bi köşeye dize bildim en uzun kabloları 3mt falan heralde ama vericem m3500 alıcam ya
  • up
  • m3500 bendede var şuan kendisinin 2 adet uzun 3 adet normal kablosu var onda bile çok fark ediyor uzun olanlardan az ses geliyor
  • dostum her yerde var ama önemli olan ses düşmemesi kalite bozulmaması
    benim ses sisteminin bile uzun kendi kabloları sesi düşürüyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5.1 Hoparlör kablosu uzatma?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben elektronikciden ses kablosu istemiştim 10mt rca tos
    baktım çok az ses çıkıyor
    ethernet kablosundan ekleyerek 4 ekle 10metre yaptım çok daha iyi ses çıkıyor
  • http://profigold.bandridge.nl/ bu markayi bulabilirsin rüneleri cok kalitelidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbilgin

http://profigold.bandridge.nl/ bu markayi bulabilirsin rüneleri cok kalitelidir

Nerden bulabiliriz

• 10mt * 3 (surround icin) marketlerden almak icin biraz pahalli olabilir. eger Istanbulda oturuyorsaniz karakoyden soketleri ve ses kablosu alip (ses sistemleri satan yerler var) kendiniz lehimleseniz marketlere gore daha uygun, hazirlara gore daha kaliteli bir kabloya sahip olabilirsiniz gibi geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.