"M3GAN" dahi bir oyuncak şirketinde çalışan robotik mühendisi olan bir adamın hikayesini konu ediyor. Mühendis, yakın zamanda yetim kalmış olan yeğenine destek olması ve arkadaşlık etmesi için bir robot tasarlar. Ancak küçük kız ile duygusal olarak bağ kurmaya programlanmış insansı robot, programlaması fazla iyi işlediği için yeni arkadaşı konusunda aşırı korumacı bir hale gelir. Bu korkutucu bağlanma durumu pek çok tehlikeyi de beraberinde getirir. Fragmanı Youtube'da var Ben bu filme gideceğim inşallah. Çok beğendim. Böyle filme para veririm işte. Bu filme gidilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neptün92 -- 13 Ocak 2023; 14:43:31 > |
M3GAN (Vizyonda)
-
-
Bu film benim de ilgimi çekmişti. 45 gün sonra peacock premium'a eklenme ihtimali var. Haliyle oradan torrent'e de düşeceği için evimde seyretmeyi düşünüyorum.
-
Filmin gişesi iyiymiş sanırım. 2. si çıkacakmış galiba 2025'de
-
Universal Picturesyoutubemeet M3GAN. your new best friend. M3GAN - official trailer only in theaters january 6 From the most prolific minds in horror—James Wan, the filmmaker behind the Saw, Insidious and The Conjuring franchises, and Blumhouse, the producer of the Halloween films, The Black Phone and The Invisible Man—comes a fresh new face in terror. M3GAN is a marvel of artificial intelligence, a life-like doll programmed to be a child’s greatest companion and a parent’s greatest ally. Designed by brilliant toy-company roboticist Gemma (Get Out’s Allison Williams), M3GAN can listen and watch and learn as she becomes friend and teacher, playmate and protector, for the child she is bonded to. When Gemma suddenly becomes the caretaker of her orphaned 8-year-old niece, Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), Gemma’s unsure and unprepared to be a parent. Under intense pressure at work, Gemma decides to pair her M3GAN prototype with Cady in an attempt to resolve both problems—a decision that will have unimaginable consequences. Produced by Jason Blum and James Wan, M3GAN is directed by award-winning filmmaker Gerard Johnstone (Housebound), from a screenplay by Akela Cooper (Malignant, The Nun 2) based on a story by Akela Cooper and James Wan. The film also stars Ronny Chieng (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Brian Jordan Alvarez (Will & Grace), Jen Van Epps (Cowboy Bebop), Lori Dungey (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, extended edition) and Stephane Garneau-Monten (Straight Forward). Universal Pictures and Blumhouse present an Atomic Monster production in association with Divide/Conquer. The film’s executive producers are Allison Williams, Mark Katchur, Ryan Turek, Michael Clear, Judson Scott, Adam Hendricks and Greg Gilreath. Website: https://www.m3ganmovie.com/ Instagram: https://www.instagram.com/meetm3gan/ Twitter: https://twitter.com/meetM3GAN Facebook: https://www.facebook.com/meetM3GAN TikTok: https://www.tiktok.com/@meetm3gan?lang=en #M3GANhttps://www.youtube.com/watch?v=BRb4U99OU80
-
Filmin kendisi var, TR altyazısı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
prey for the devil da yok..
al bak
www.opensubtitles.orgAltyazılar M3GAN - Altyazılar türkçe 1CD srt (tur)https://www.opensubtitles.org/tr/subtitles/9406747/m3gan-tr -
Eyvallah. Yeni gelmiş demek ki. Daha önce baktığımda yoktu.
Bugün rastladım dayı güle güle kullanquote:
Orijinalden alıntı: Kartal GözEyvallah. Yeni gelmiş demek ki. Daha önce baktığımda yoktu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben beğenmedim,aslında ilk yarısı güzeldi ama
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.meganın delirip herkesi kesmeye başlamasını güzel işleyememişler herşey sakin devam ederken bir anda tak tak herkesi kesiyor saçma olmuş Bu arada korku filmi değildi ben korku sanıyordum
-
Hocam altyazıyı denedik de makine çevirisiymiş belli ki. Bir de saçmasapan noktalama hataları ve senkron sorunları da vardı. Filmi zaten yokluktan izliyorduk da bu altyazı sorunu da olunca film keyif vermedi. Zaten farklı hiçbir şey de sunmadı. Chucky'nin bilim-kurgu versiyonu işte. Hatta bence Chucky daha iyi. Yapım zaten komple klişe. Ben şahsen birkaç sahne dışında filmi izlemeyip telefona daldım. Özetle beğenmedim. IMDB ortlamasını da çok yüksek buldum.
Vallaha ben senkron tutturdum yarın izliyecegim sen boş yorum yapmazsın, ama bu yoklukta bir denemek lazım aslında get out gibi filmler lazım bizequote:
Orijinalden alıntı: Kartal GözHocam altyazıyı denedik de makine çevirisiymiş belli ki. Bir de saçmasapan noktalama hataları ve senkron sorunları da vardı. Filmi zaten yokluktan izliyorduk da bu altyazı sorunu da olunca film keyif vermedi. Zaten farklı hiçbir şey de sunmadı. Chucky'nin bilim-kurgu versiyonu işte. Hatta bence Chucky daha iyi. Yapım zaten komple klişe. Ben şahsen birkaç sahne dışında filmi izlemeyip telefona daldım. Özetle beğenmedim. IMDB ortlamasını da çok yüksek buldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 27 Ocak 2023; 0:41:57 >
Boş yorum yapmışsın derken?
Çok özür dilerim ya boş yorum yapmassin demiştim yapmissin yazdımquote:
Orijinalden alıntı: Kartal GözBoş yorum yapmışsın derken?
Düzelttimquote:
Orijinalden alıntı: Kartal GözBoş yorum yapmışsın derken?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Estağfurullah, bir an afalladım ben de. Neyse izleyecekseniz iyi seyirler ama dediğim gibi bu filmi beğenebilmek için gerçekten ya hiç film izlememiş filan olmak lazım ya da bana ekranda oynayan ses veren bir şey olsun da ne olursa olsun diyecek kadar seçici olmayan bir izleyici olmak lazım. Film kısa ama bana o kadar uzun geldi ki anlatamam. Fragmanı izlemek yeterliymiş aslında.
İyi forumlar.
Vallaha değerli dostum emin ol senin bu yorumundan sonra bende beklenti çöp oldu hiçte beğenmiyor olacağım belki ama bu tür vakit geçirmeli gerilim türünde ne varsa süpürüyorum 😀🤪quote:
Orijinalden alıntı: Kartal GözEstağfurullah, bir an afalladım ben de. Neyse izleyecekseniz iyi seyirler ama dediğim gibi bu filmi beğenebilmek için gerçekten ya hiç film izlememiş filan olmak lazım ya da bana ekranda oynayan ses veren bir şey olsun da ne olursa olsun diyecek kadar seçici olmayan bir izleyici olmak lazım. Film kısa ama bana o kadar uzun geldi ki anlatamam. Fragmanı izlemek yeterliymiş aslında.
İyi forumlar.
Bak Netflix en son Teksas katliamı filmini ben baya beğendim zaten bu tarz ne varsa süpürdüm 🤪😆
Bende son golü çalayım dedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Fragman çok içine çekti beni. Sağlam bir filme benzettim fragmanı izlerken ama yorumlar aksi yönde. Sağlam altyazılı hali mevcut mu ? Robot çeviri istemiyorum.
Hocam sen yorumlara ne bakıyorsun ki. Forumda yorum yazanların çoğu zaten çoğu filmi beğenmez genellikle yani onlara ne bakıyon
Film gişede başarılı yazmışlar. 2.si gelecek. Sen daha ne yorumlara bakıyorsun :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RonaldoSarıoğlu34 -- 3 Şubat 2023; 12:31:54 > -
Çerezlik film. Afiş ve tür zaten konuyu anlatıyor. Millet beklentiyi çok yüksek tutmuş herhalde ama şahsen seyrederken sıkılmadım.
Sonunda;
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.küçük kız robotu kast ederek bizim bir aile üyemiz daha var gibi bir laf etti, orası bayağı cringe'idi. -
Ronaldo bütün sırrı bozmuş. Aynen bir film gişede iş yapmışsa iyi, yapmamışsa kötüdür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- testere 11
- koleksiyoncu 3 çıktımı
- en iyi hızlı ve öfkeli filmi
- game of thrones kaç yaş üstü
- neydi o filmin adı
- hayatta kalma filmleri
- hızlı ve öfkeli izleme sırası
- terminator 7 ne zaman çıkacak
- napolyon filmi hangi platformda
- edge of tomorrow 2
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X