Şimdi Ara

Netflix'in Adsız Aşıklar dizisinden yeni fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netflix'in Adsız Aşıklar dizisinden yeni fragman yayınlandı
    2025'te çok sayıda yerli yapımı izleyici ile buluşturacak olan Netflix Türkiye, bu yapımların ilki olan Adsız Aşıklar'ı 16 Ocak'ta izleyicilerin beğenisine sunacak. Gerek konusu, gerekse oyuncu kadrosuyla merak uyandıran dizi için tanıtım çalışmalarını sürdüren Netflix, bugün diziden yeni bir fragman daha yayınladı.

Adsız Aşıklar, Aşka Çare Arayan Bir Doktora Odaklanıyor

Halit Ergenç ve Funda Eryiğit'in başrollerini paylaştığı Adsız Aşıklar, bir aşk hastanesinde geçiyor. Halit Ergenç'in hayat verdiği Cem, tedavi edilmesi gereken bir hastalık olarak gördüğü aşka çare bulmaya çalışıyor. Başar Başaran'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin Netflix tarafından paylaşılan tanıtım yazısı şöyle:

"Aşka olan güvenini daha çocukken kaybetmiş olan Cem, 'aşk hastalığı'na yakalanan kişileri tedavi etmek üzerine kurduğu Aşk Hastanesi'nin görünmez kahramanıdır. Cem'in tüm başarısı ve hayalleri, hayatına hiç beklemediği anda giren ve Cem'in tam aksine, dünyayı aşkın kurtaracağına inanan Hazal'a bağlıdır."

Ayrıca Bkz.2024'te korsan sitelerinden en çok izlenen 10 dizi belli oldu

Daha önce Güzelliğin Portresi ve Yarım Kalan Aşklar gibi yapımlarda yönetmen koltuğuna oturan Umut Turagay'ın yönettiği Adsız Aşıklar'ın oyuncu kadrosunda Halit Ergenç ve Funda Eryiğit'e Rıza Kocaoğlu, Zerrin Nişancı, Selçuk Borak, İdil Fırat, Ceren Benderlioğlu, Seda Akman gibi isimler eşlik ediyor. Ayrıca ünlü şarkıcı Teoman da dizide konuk oyuncu olarak boy gösteriyor.

• Adamın padişahtan aşka düşmesi bağlantılı bir senaryo gibi. Hürrem’den sonra aşka inancı kalmamış :)
  • bu Halit Ergenç i de hiç sevmem yav neyse bakarız aldım listeye

• Vayy değişik bir iş olmuş merak ettim :)
  • Netflix bile Yakamoz, Sıcak kafa vb. gibi ilginç Türkçe dizileri çekmeyi bırakıp TV'deki sıradan aşk dizilerine dönmeye başladı. TV'de aşk dizisinden bol ne var, bize

bilim kurgu ve tv'de olmayan türde diziler üretmeleri lazım diye düşünüyorum.

• Vain kullanıcısına yanıt
    Adamlar piyasaya hakan muhafızla giriş yapmıştı iki tane efekt kötü diye yerden yere vurdular diziyi ondan sonra niye farklı iş yapılmıyor deniyor acaba neden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.