Şimdi Ara

The Flash filminden yeni bir fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Flash filminden yeni bir fragman yayınlandı
    2013 yılında Man of Steel ile başlayan DC Sinematik Evreni’ni sıfırlayacak olan ve yepyeni bir evreni başlatacak olan The Flash filminden yeni bir fragman yayınlandı. Fragman; Ben Affleck, Michael Keaton, Ezra Miller ve Sasha Calle gibi yıldızları merkeze alıyor.

Ayrıca Bkz.Squid Game iştah kabarttı: Netflix'ten Güney Kore içeriğine 2.5 milyar dolar yatırım

The Flash 16 Haziran’da sinemalarda

The Flash filminde Barry Allen, zamanda yolculuk ederek annesini ve babasını kurtarmaya çalışırken oldukça karmaşık ve zorlu bir evrenin oluşmasına sebep olacak. Bu evreni tekrar düzeltmeye çalışırken Barry, kendisinin bir başka versiyonu, Batman ve Supergirl ile takım olacak.

James Gunn ve Peter Safran’ın liderliğinde kurulacak olan yeni DC evrenini başlatacak olan The Flash, 16 Haziran 2023’te vizyona girecek. The Flash filmi Ben Affleck’i Batman olarak göreceğimiz son film olacak. 

• Anladığım kadarıyla çizgi romandaki flashpoint den çok daha farklı olacak 2 flash, 2 batman flan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok fena bir şey geliyor. İlk defa DC heyecanlandırdı beni. Beklentileri arşa çıkararak gün sayıyorum.

• İzlenebilecek son dc filmi bu olacak (Henry Cavill' e büyük haksızlık ettiler) onun da sebebi ilk oturaklı sinematik Batman olan Michael Keaton usta ve Fiziği ile duruşu ile Batman olmak için yaratılmış (vatkalı şişirilmiş The Batman soytarılığı ile devam edecek belli) Ben Affleck'i son defa görecek olmamız nedeniyle.

• Supergirl'ın saçı ne öyle ya? Kadın mı erkek mi belli değil. 🙄

• Son dönemlerin tüm kahraman filmleri çöp. Eski Batman, İronman, x man fimlerinin kalitesi yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maskeli kahramanmı olur? Kimden neyden korkuyorda maske takıyor?? Komedi filmi niyetine izlenir ama😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütün süper kahramanlar maske takar. Kimliklerini gizlerler ki sevdiklerine kötüler tarafından zarar gelmesin.

• Marvel çakması gibi olmamış mı ? Benzer konular yok multievren, 2 Flaş 2 Batman ya DC neden kendine özgü bir senaryo üretmiyor anlamıyorum.

• cannburak kullanıcısına yanıt
    Multievren marvel e özel bir durum değil, multievren deyince benim aklima direk Flash gelir, speedforce vs..

• msegmx M kullanıcısına yanıt
    Dizi evreni daha iyiydi. orada da iris'in siyahi olması gibi absurtluklar vardı ama bu saçmalıktan daha iyiydi.

Bu evren muhabbeti oldukça eskiden beri var olan bir şey.

• Esxici E kullanıcısına yanıt

Film hele bir çıksın ondan sonra iyi mi kötü mü karar verirsin . Ama Tom cruise filmi çok beğenmiş .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ufak bir bilgi vereyim. multi evren olayı tarihte ilk kez flash ile başladı. flash dc'nin bütün evren yenileme serüvenlerinde hep en ön safta.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur arkadaşlar, ben sadece Marvel'in multiverse olayından sonra bu konuya daha fazla eğildiklerini düşündüğüm için yazdım. Yoksa takıldığım şey yeni ve farklı içerik olmasını istemem

• Sinemada izlemek şart oldu

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Sürekli yeni çıkan fimleri birileri beğeniyor, Shazam’ı da beğenmişti birileri 😂

• DC tamamen yenilenmeye gitmeli, yaptıkları en büyük hata çizgiromanı bire bir sinemaya uyarlamaya kalkmaları bence, ama halen farkına varamamış gibiler.
    Marvel sinematik evreni denen şey, kahraman isimleri dışında bambaşka. En başarılı End Game'in bile çizgiromanla alakası yok.
    Hatta orijinal Infinity Gauntlet ve Infinity War serilerinde Iron Man'ın diyaloğu bile yoktu yanlış hatırlamıyorsam.

DC öncelikle buna dikkat etmeli, sonra da birbirinden kopuk hikayeler anlatmamalı, sonuçta aynı evrende geçen birbirine bir şekilde bağlı hikayeler örgüsüyle kendi içinde tutarlı bir Lore inşa etmeli.

Kardeş belli ki yaşın 13 ya da 14. Neyse bilgi olsun ilk multievreni ve devamını flash getirdi. Seneler seneler sonra Marvel bunu kullanmaya başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.