Şimdi Ara

M4 Aqua neden bu kadar ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum da şu sonylere bir göz atayım dedim xperia m4 aqua ile karşılaştım. En büyük özelliği suya dayanıklı olması sanırım. Ama bunun dışında 5 inçlik ekran ve 2 günlük pil ömründen bahsediliyor. 2 gb ram ve 13 arka 5 ön mp kamerasıda cabası. Böyle bir telefona göre 1100tl(vatanpc) ucuz bir fiyat değil mi? Bu telefonun eksiklikleri neler? İşletim sistemi mi kullanışsız aklıma o geliyor ilk olarak

• Dahili hafızası az. Sorun değilse alınabilir ama 1000 liranın altında da satılıyor vatana gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XHEMAILI

Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum da şu sonylere bir göz atayım dedim xperia m4 aqua ile karşılaştım. En büyük özelliği suya dayanıklı olması sanırım. Ama bunun dışında 5 inçlik ekran ve 2 günlük pil ömründen bahsediliyor. 2 gb ram ve 13 arka 5 ön mp kamerasıda cabası. Böyle bir telefona göre 1100tl(vatanpc) ucuz bir fiyat değil mi? Bu telefonun eksiklikleri neler? İşletim sistemi mi kullanışsız aklıma o geliyor ilk olarak

8gb hafızası malesef o güzel özellikleri öldürüyor yurt dışında 16gb lık model var ama sony TR nin saçma satış politikası yüzünden getirmediler yoksa gayet iyi telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Depolama sikinti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafıza kartı girişi yok mu neden bu kadar sorun yapılıyor
  • 8gb dahili belleğinden kalan 3gb dışında kesinlikle hiçbir sorunu olmayan ve hatta uzun pil ömrü ile harika bir kullanıcı deneyimi sunan nadide modellerden birisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

8gb dahili belleğinden kalan 3gb dışında kesinlikle hiçbir sorunu olmayan ve hatta uzun pil ömrü ile harika bir kullanıcı deneyimi sunan nadide modellerden birisi.

hocam play storeden diyelim 4gblık bişey indiriyoruz direk sd carda atamıyor gibi bişey söylemiş arkadaş doğru mu? Bu arada telefonun performansı nasıl? Kasma yapıyor mu fazla?
  • Teknik özelliklerinde micro sd desteği var diyor hatta 200gb kadar yinede dahili hafıza az olması sorun olurmu?
  • z1 de 1000 lira özellik fazla gibi m4 ten
  • XHEMAILI kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kasma diye bir olay yok.
    Bazı oyunlar blok halinde inmeye çalışıyor ve evet o zaman sıkıntı oluyor.Fakat öyle oyunlar da az zaten.Uygulamalarda zaten
    Bi sıkıntı olmaz.

• Z3 compact kullanıcısıyım. Arkadaşıma m4 önerdim 2 hafta önce şu an pişmanım bu gün telefonu 30 dk kullandım sonuç vasat. Arayüzde takılmalar var uygulama acarken bıle arada kararsızlık yapıyor. Arka Kamera vasat ön kamera z3c dan bir tık üstünde.ve son darbe ekranda parlaklıgı.yakından görmeden almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: fox-03-34

Z3 compact kullanıcısıyım. Arkadaşıma m4 önerdim 2 hafta önce şu an pişmanım bu gün telefonu 30 dk kullandım sonuç vasat. Arayüzde takılmalar var uygulama acarken bıle arada kararsızlık yapıyor. Arka Kamera vasat ön kamera z3c dan bir tık üstünde.ve son darbe ekranda parlaklıgı.yakından görmeden almayın.

Kardeslerim biri kasma yok diyor biri hayvan gibi kasiyor diyor. Lutfen onemli bu alicam cunku baya begendim m4 aquayi

• Kim diyo M4 kasıyor diye.M4 arayüzünde kasma var diyenin aklını karışlarım.Kimse hikaye anlatmasın.Teli 2 hafta kullandım kasma filan yok zaten octa core cpu ve 2gb ram olan bi telin sıkıntı çıkarması içinarka planda 10 tane uygulamanın açık kalması lazım anca.

• Ne kasması ya. Turkcellde 24 saat şarjda duran sürekli oynanan ısınan telefonu inceledim gram donma yok.
  • Korkunc romundan dolayi. Yurt disinda 16 gbli versiyonu var ama getirmediler

• XHEMAILI kullanıcısına yanıt
    Ya eline almadan.yada dusmanliktan.sallanmis.

Kasma donma yok,sonyden bahsedioruz samsungtan degil,sony ve htc androidin en stabil arayuzudur.

Telefonun ucuz olduguda yok aslinda ederi bu,saglam kamerasiyeteli bataryada cok iyi fp olarak guzel cihaz,8gb hafiza oyun oynatmayandegil cok sayida buyuk oyunu cihazinda tutmak isteyen.icin.sorun.

Yoksa face whatsapp antivirus ustune banka uygulamasi 3~5 te kucuk oyun kurulu kullanan arkadasim var s4miniden sonra yuzu guldu sonunda,ama m4 aqua ile.ne yapamazsin kalkip hem.asphalt8 hem.fifa15 birde dead trigger kurayim.dersen yer yetmez,ama diger turu ok,zaten mp3 ve resimler kartya olacak ve bazi oyunlarfa sd karta atilabilior.

• Ben bu telefonu kullanıyorum ve bunu uzun zamandır inceliyorum kimi kasıyor diyor bildirim çubuğunda Vs (örneğin ben) kimisi de çok memnun bunun sebebini çözemedim açıkçası ama bu 99 lu sürümde oluyo ben de 100 lü sürüm var şu an rahat kullanıyorum ama bu telefona bi güncelleme şart uzun zamandır bekliyoruz hala gelen bi güncelleme yok

• quote:

Orijinalden alıntı: XHEMAILI

Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum da şu sonylere bir göz atayım dedim xperia m4 aqua ile karşılaştım. En büyük özelliği suya dayanıklı olması sanırım. Ama bunun dışında 5 inçlik ekran ve 2 günlük pil ömründen bahsediliyor. 2 gb ram ve 13 arka 5 ön mp kamerasıda cabası. Böyle bir telefona göre 1100tl(vatanpc) ucuz bir fiyat değil mi? Bu telefonun eksiklikleri neler? İşletim sistemi mi kullanışsız aklıma o geliyor ilk olarak

M5 i bekle derim 1500 olacak diyorlar fiyatı için

• Bence de cihaz iyi ama m5 beklenmelidir derim

Cihazin incelemesini yaptım KASMA yok ama gta da kasiyor zenfone 2 kasmiyor kısaca böyle beklemni tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİUZMANI10

Bence de cihaz iyi ama m5 beklenmelidir derim

Cihazin incelemesini yaptım KASMA yok ama gta da kasiyor zenfone 2 kasmiyor kısaca böyle beklemni tavsiye ederim

hocam bu eski konu ben iphone 6 aldım :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.