Şimdi Ara

m44 yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar vidolar izliyorum herkes 600-700 arasi hasar veriyo m44 tier 6 arty ile ama ben 200-300 arasi hasardan fazla veremiyorum sebebi ne ola bilir ?

• Merhaba @TuralDjon,

M44 tankında isabetlilik oranı gerçekten çok düşük ve kötü durumdadır. Tam hasarı iletebilmek için tankı tutturmanız gerekiyor, tahmin ettiğim kadarıyla sizin hasar oranınız sıçramadan kaynaklanan hasar. Fakat bundan sonraki tank olan m12'ye geçtiğinizde oldukça isabetli bir silaha sahip olacaksınız.

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
  • Aynen kardeşim biraz sabret M12 yi al 20 kat iyidir çok rahat edeceksin M12 ile
  • TuralDjon T kullanıcısına yanıt
    M 12 ile çok rahat ediceğini söz verebilirim heleki tier VII topunu takınca adamın 700 canını tekte bazen ise 1300 vurabiliceğini garanti verebilirim. m 12'nin en kötü özelliği kendi açısındaki dönüş kabiliyetinin çok ama çok kötü olmasıdır. Eğer bir tank size doğru geliyorsa sakın M 12 ile ona doğru dönmeye çalışma bırak o senin hizana girsin söyleyeceklerim şimdilik bu kadar m 12 alınca tekrar yaz sana daha bir yarârım dokunabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuralDjon

arkadaslar vidolar izliyorum herkes 600-700 arasi hasar veriyo m44 tier 6 arty ile ama ben 200-300 arasi hasardan fazla veremiyorum sebebi ne ola bilir ?

Cevap geç oldu ama tankları daha çok yandan yakalarsan yada motor kısmına denk getirirsen 200 dmg dan fazla vurursun... öne gelen mermi tam delmediği için tam hasar veremez....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

quote:

arkadaslar vidolar izliyorum herkes 600-700 arasi hasar veriyo m44 tier 6 arty ile ama ben 200-300 arasi hasardan fazla veremiyorum sebebi ne ola bilir ?

Cevap geç oldu ama tankları daha çok yandan yakalarsan yada motor kısmına denk getirirsen 200 dmg dan fazla vurursun... öne gelen mermi tam delmediği için tam hasar veremez....

her tankin motor kismina atiyorum zaten 200-300 damage :/
    ama thmye 800 damage m6 ya bazen tek falan anlamadim su artyi :/
  • O zaman m12 nin ikinci topuyla rahatlarsın tabi o da genelde 400~500 dmg vurur. Ama denk gelirsede(yandan ve motor a), zırhı 60~100mm arası tanklara 1000 civarı dmg vurursun.

Örneğin ben torsti ye 1200 küsür dmg vurmuştum.

Ama bütün çile m40\m43 ve son topunu alınca bitiyor
    Minumum 500 civarı ortalama 700~800 max. da 1700(m103 e ve ingiliz tier9 heavy concorde muydu ) dmg vuruyor. .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O zaman m12 nin ikinci topuyla rahatlarsın tabi o da genelde 400~500 dmg vurur. Ama denk gelirsede(yandan ve motor a), zırhı 60~100mm arası tanklara 1000 civarı dmg vurursun.

Örneğin ben torsti ye 1200 küsür dmg vurmuştum.

Ama bütün çile m40\m43 ve son topunu alınca bitiyor
    Minumum 500 civarı ortalama 700~800 max. da 1700(m103 e ve ingiliz tier9 heavy concorde muydu ) dmg vuruyor. .

boyle giderse saticam :/
    m12 almak icin ugrasiyorum ortada 180-300 dmg var ve tier6 arty.
    mermi tanka girince 180 dmg :D
    ama yanina duserse 200 dmg :D

• Satma sakın hafta sonu arty etkinliği var. Hem m40\m43 de değiyor çile çektiğine, güven bana

• quote:

Satma sakın hafta sonu arty etkinliği var. Hem m40\m43 de değiyor çile çektiğine, güven bana

arty etkinligi nasil olacak ?

yani ne yapmak gerekicek ?
  • quote:

quote:

Satma sakın hafta sonu arty etkinliği var. Hem m40\m43 de değiyor çile çektiğine, güven bana

Görev ve etkinlikler kısmın da görebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Görev ve etkinlikler kısmın da görebilirsiniz.

suan arkadasin laptopundayim lutfen kopyalarmisiniz buraya?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.