Bildirim
m500 yardım pls
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
üstteki power düğmesine uzun süre basılı tut,aynı anda stylus ile reset düğmesine bas.
bu şekilde cihaza hard reset atıyor olacaksın (kullanıcı klavuzu varsa ona bakarsan daha garanti olur)
hard reset attıktan sonra düzelmesi lazım. -
denedim ama olmuyo yaaaa saol kardeş ilg,lendiğin için.başka bi yolu varmıdırki açmanın. -
kardes yeniden yuklenecek o cihaz işletim sistemi hatası olabilir cd warsa yenide yukle yok servise gotur fiyatı 45$+kdv -
quote:
Orjinalden alıntı: kaan57
kardes yeniden yuklenecek o cihaz işletim sistemi hatası olabilir cd warsa yenide yukle yok servise gotur fiyatı 45$+kdv
hocam cd yi bi şekilde buluruz da cihaz hiç açılmıyoki.nasıl yükleme yapıcam.bilgilendirirsen çok sevininirm -
Daha önce yepyeni aldığım Fujitsu-Siemens Loox 720 de bir türlü açılmamıştı ve ben şarj etmediğini, pilin de boş olduğunu düşünmüştüm. Pili cradle'a doğrudan takıp şarj ettikten sonra da açılmamıştı ve tam geri verecekken bir de hard-reset denemiştim ve açılmıştı.
Şarja bağlı olması da açılmayı engelliyor olabilir. Elimdeki Qtek s200 bazen şarja takılı iken ilk ekranda takılıyor ve şarj fişini çekince devam ediyor .
Şarja takılı değilken hard-reset denediniz mi? -
ilgin için teşekkürler dostum.hemen hemen herşeyi denedim.baktım olmayacak yarım saat önce gittim casper a verdim.istanbula servise gönderiyorlar cihazı.cihaz ufaktan açılsaydı hallerdim ben onuda bu seferbeni aştı
cihaz kapalı olduğu için reset almadı hiçbi şekilde.ne yapalım artık 1 ay sonra anca gelir heralde -
dostum arkadaki enerji kilidine iyice baktınmı genelde ondan yapıyor.. -
quote:
Orjinalden alıntı: juniouremre
dostum arkadaki enerji kilidine iyice baktınmı genelde ondan yapıyor..
kardeş enerji kilidi dediğin lock/unlock yeri heralde.onada iyice baktım ve denedim.donanımsal olarak herşey normal gibi gözüküyor.ben pda da yeniyim.onun için fazlada bilgim yok.telefonun açılmamasının sebebi yazılımsal bi sorun olabilirmi arkadaşlar.işletim sisteminin çökmesi gibi mesela.ama öyle bişey olmuş bile olsa cihazın herhangi bi tepki vermesi gerekmezmi.saygılar.....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X