Şimdi Ara

Pls panel hakkında yardım!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hazırda kullandığım laptopuma bağlayabileceğim monitör arayışlarına girdim. Monitörü kullanım amacım cad tasarımı olduğu için ips panele yöneldim. Araştırmalarım sonucu fiyat ve çözünürlük (2K) olarak 2 model arasında kaldım. Birinci model Samsung LS24H850 (1500 tl) , ikinci model Dell P2418D (1700 tl) olan monitördür. Samsungun monitörü pls panel fakat bu panelde ips panel teknolojisi ile aynıymış öğrendiğim kadarıyla. Fakat bazı yorumlarda ekranda burn in yada kendiliğinden parlama gibi sıkıntılar okudum. Sizin bu monitör modeli ve pls panel hakkında tavsiyelerinizi merak ediyorum. Sizce samsungu almalımıyım. Bu problemler her panelde olabilir mi yoksa kronikmidir. Ayrıca samsungu daha fazla isteme sebebim kulaklık çıkışı olduğu içindir. Çünkü notebooku masanın altına alıp kullanacağım kulaklık sıkıntı olsun istemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam merhaba bende son dönemde monitör arayışına girdim Samsung LS24H850 modelini almayı düşünüyorum siz tercihinizi hangi monitörden yana kullandınız memnun musunuz?
  • nomox1 kullanıcısına yanıt
    Ben de ls24h850 almak istiyorum aldınız mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar ben cihazı satın aldım. Kendimce artı ve eksilerini yazdım aklınıza takılan bir şey olursa ulaşabilirsiniz.

Artıları
    +Çerçevesi çok ince.
    +Ekranın her şekilde sağa-sola, yukarı-aşağı ve pivot olarak kullanılabilmesi kesinlikle çok iyi.
    +Type-C olarak macbook prodan görüntü aktarabiliyorsunuz. Ayrıca macOS üzerinde monitör ayarlarını kontrol etmek için bir açık kaynaklı bir yazılım geliştirmişler. Bu cihazla sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Tavsiye ederim. (https://github.com/the0neyouseek/MonitorControl)
    +Renkler gayet iyi.

Eksileri
    -Ekran parlaklığı çok yüksek değil. (Bana Apple cihazlarındaki parlaklık seviyesi kadar yüksek gelmedi.)
    -Çözünürlük bir retina değil. (Ben 1310 TL'ye aldım bu fiyata göre süper çözünürlük ama bütçeyi 2000 TL bandına çıkartıldığı taktirde güzel UHD modeller var.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JOPCAVE AP HAKKINDA YARDIM LÜTFEN
    14 yıl önce açıldı
    .ass nedir? lütfen yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.