Şimdi Ara

M8 VE TURKCELL(İNTERNET SORUNU OLANLAR,RİCA EDİYORUM İYİ KOTU TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
438
Cevap
3
Favori
10.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya vodafondada kopmalar olursa boşuna geçmiş olursun vodafonlu bi arkadasn varsa onun sim kartını tak bi dene bence. bi 10 dk kullan bak kopmalar oluyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironmannn

Ya vodafondada kopmalar olursa boşuna geçmiş olursun vodafonlu bi arkadasn varsa onun sim kartını tak bi dene bence. bi 10 dk kullan bak kopmalar oluyormu

Tamam o zaman önce cihazı root layacagim sonra root lu haldeyken hızlı başlangıcı kapatacagim.. O da olmazsa rom deneyeceğim. cihazı sevmesem katlanacak eziyet değil. Ama napalim kısmet bu sefer sorunlu cihaz denk geldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: adosonic

quote:

Tamam o zaman önce cihazı root layacagim sonra root lu haldeyken hızlı başlangıcı kapatacagim.. O da olmazsa rom deneyeceğim. cihazı sevmesem katlanacak eziyet değil. Ama napalim kısmet bu sefer sorunlu cihaz denk geldi..

hizli baslati bulamadim yaav:)

• quote:

Orijinalden alıntı: nnoovvaa

quote:

Orijinalden alıntı: adosonic

quote:

hizli baslati bulamadim yaav:)

Fast dormancy yi kapatmayı kastettim hocam yanlış çeviri yaptım..

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

Uğraşmanın anlamı yok ben vodafone'a taşınmak için başvurdum inşallah çabuk geçerim. :)

Hocam vodafone a geçişin tamamlanıp deneyince bilgi verir misin eğer sorun çözülürse bende direk geçeyim

• ironmannn İ kullanıcısına yanıt
    Hocam vodafoneda kopma olmuyor kesin bilgidir kac kisi denemis herkes yanilacak degil ya :) eger o da olmazsa satar lg g3 alirim. Buildprop dosyasini degistiremedim hala saka gibi hicbir cozum yoluda bulamadim.

Vodafone her yonden avantaj metrobuste turkcell kitleniyor mesela bekle ki internet yogunlugu gecsinde internete girelim. Vodafone kaliteli evde biraz 3g sorunu var hepsi o insallah duzelmistir o sorunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 25 Şubat 2015; 21:49:31 >
  • mustafa_(87) kullanıcısına yanıt
    Root olmadan buildprop u degistremezsin buildprop system dosyasi. Valla bn htc den başka telefon almam lg3 samsung huvai xperia kullandım en son htc aldım htc ile yola devam androidin iphonesi. m8 den once lg3 almıştım 3gün sonra sattım hiç isinamadim lg3 un tek bi özelliğini sevdim o da 2k video oynatıyordu. bu özelliği m8 deki boomsounda degisirmiyim tabiki hayır :D bi de lg3 un menülerini falan hiç sevmedim çok basit geldi bana. sense arayuzüne alistigimdanmidr nedir m8 den öncede desire 600 kullanmistim one m7 mini kullanmistim bu arada samsunglar falan oyuncak gbi la her tarafı plastik :D hahahaaaaaaaaa kısacası htc one number one

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironmannn -- 26 Şubat 2015; 9:01:13 >
  • quote:

Root olmadan buildprop u degistremezsin buildprop system dosyasi. Valla bn htc den başka telefon almam lg3 samsung huvai xperia kullandım en son htc aldım htc ile yola devam androidin iphonesi. m8 den once lg3 almıştım 3gün sonra sattım hiç isinamadim lg3 un tek bi özelliğini sevdim o da 2k video oynatıyordu. bu özelliği m8 deki boomsounda degisirmiyim tabiki hayır :D bi de lg3 un menülerini falan hiç sevmedim çok basit geldi bana. sense arayuzüne alistigimdanmidr nedir m8 den öncede desire 600 kullanmistim one m7 mini kullanmistim bu arada samsunglar falan oyuncak gbi la her tarafı plastik :D hahahaaaaaaaaa kısacası htc one number one

iyide rootlu telefon root ettik super su bile yüklü yinede değiştiremiyorum buildpropu
    Supersu yu root olmayanlarda marketten yukleyebilir bence sen rootlu değilsin nasıl root oldun

• quote:

Supersu yu root olmayanlarda marketten yukleyebilir bence sen rootlu değilsin nasıl root oldun

costom recovery kurdum cihaza onun ardından supersu'yu costum recovery aracılığıyla yükledim.

tabii ki önce unlock işlemi yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 26 Şubat 2015; 15:29:18 >
    http://download.chainfire.eu/696/SuperSU bunu flahla root olacaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironmannn -- 26 Şubat 2015; 19:59:18 >
  • İyi günler abilerim. Ben Htc Desire 816 kullanıcısıyım. Htc telefonlarını hep kullandım ve tavsiye ettim. Lakin bu sorun beni mahvetti. 2 aydır bu sorun var ha düzelir ha düzelir derken iş çığırından çıktı. Aynı sorun bende de var Türkcell internet kullanıyorum. Lakin Hotspot açınca kesilme olmuyor. Servise göndersem mi? Lütfen yardımcı olun.

• @1903maahmuut @ kullanıcısına yanıt
    Valla dostum hic fikrim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: @1903maahmuut

İyi günler abilerim. Ben Htc Desire 816 kullanıcısıyım. Htc telefonlarını hep kullandım ve tavsiye ettim. Lakin bu sorun beni mahvetti. 2 aydır bu sorun var ha düzelir ha düzelir derken iş çığırından çıktı. Aynı sorun bende de var Türkcell internet kullanıyorum. Lakin Hotspot açınca kesilme olmuyor. Servise göndersem mi? Lütfen yardımcı olun.

Servise gönderme operatör değiştir sorun turkcell ile htc uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.
  • ironmannn İ kullanıcısına yanıt
    zaten böyle yaptım dostum. Buildpropu değiştiremiyorum anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihdemirag

quote:

Orijinalden alıntı: Falcon Punch

Ben de az önce lollipop yükledim. Sorun aynen devam ediyor.

Root yoluna gideceğim. Zaten bahane arıyordum :)

Benim cihazim rootlu sistem dosyasinin icindeki build.prop dosyasini root explorer ile acip bu dediklerini yapip kaydedip ciktim dunden bu yana kopma yasamadim bana attigin mesajdaki gibi zipleyip flaslamadim ama duzeldi ilginc bir sekilde :)

build.prop'ta değişecek olan satırlar:

ro.ril.enable.r8fd=1
    ro.ril.enable.pre_r8fd=1

olan satırların değeri =0 olarak değişecek.

Bu yöntemi denedim, 1 buçuk gündür kullanıyorum özellikle wi-fi'yi de kapattım deneyeyim diye, hiç kesilme yaşamadım. Ondan önce 3-4 dakikada bir internetim kesiliyordu.

Telefonun sim kartı, normal sim'den kesilme, telefon root'lu ve custom rom yüklü.

• quote:

Orijinalden alıntı: YEK1907

quote:

Orijinalden alıntı: melihdemirag

quote:

Orijinalden alıntı: Falcon Punch

Ben de az önce lollipop yükledim. Sorun aynen devam ediyor.

Root yoluna gideceğim. Zaten bahane arıyordum :)

Benim cihazim rootlu sistem dosyasinin icindeki build.prop dosyasini root explorer ile acip bu dediklerini yapip kaydedip ciktim dunden bu yana kopma yasamadim bana attigin mesajdaki gibi zipleyip flaslamadim ama duzeldi ilginc bir sekilde :)

build.prop'ta değişecek olan satırlar:

ro.ril.enable.r8fd=1
    ro.ril.enable.pre_r8fd=1

olan satırların değeri =0 olarak değişecek.

Bu yöntemi denedim, 1 buçuk gündür kullanıyorum özellikle wi-fi'yi de kapattım deneyeyim diye, hiç kesilme yaşamadım. Ondan önce 3-4 dakikada bir internetim kesiliyordu.

Telefonun sim kartı, normal sim'den kesilme, telefon root'lu ve custom rom yüklü.

hocam bende rootluyum niye değiştiremiyorum bu build.prop dosyasını

• Root musunuz ?
    Build.prop'u nasıl değiştirmeye çalışıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEK1907

Root musunuz ?
    Build.prop'u nasıl değiştirmeye çalışıyorsunuz ?

evet rootum

Es Dosya yöneticisi ile değiştirmeye çalışıyorum.
  • Es file explorer da sol taraftaki menüyü açın, aşağıda root explorer seçeneği olacak onu seçin, ek olarak root explorer'a uzun basında bir popup açılacak. Orada system satırının karşısında r/w seçeneği seçili olsun.

Bunları yaptıktan sonra build.prop dosyasını değiştirmeyi deneyin bakalım olacak mı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.