Şimdi Ara

M8 VE TURKCELL(İNTERNET SORUNU OLANLAR,RİCA EDİYORUM İYİ KOTU TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
3
Favori
10.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sadece Turkcell kullanıcıları mı bu sorunu yaşıyor.Vodafone ve avea kullanıcıları kopma sorunu yaşıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

Arkadaşlar sadece Turkcell kullanıcıları mı bu sorunu yaşıyor.Vodafone ve avea kullanıcıları kopma sorunu yaşıyor mu

Sadece turkcell turbo internette var bu sikinti turkcellin normal internetinde kopma olmuyor

• mustafa_(87) kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ben de m8 almayı düşünüyordum bu konu yüzünden çekingen davranıyordum.O zaman benim için sorun yok.Umarım sorunu olan arkadaşların da problemleri bir an önce giderilir

• Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Bence alma hocam benden tavsiye.

Neden

• Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla kac aydir bu sorunla bogusuyorum turkcell sorunu htc ye htc turkcelle atiyor boyle birsey gormedim

Ben de turkcell liyim ama turbo internet kullanmıyorum olmadı vodafone a geçerim.Malzeme kalitesi boomsound hoparlörler çok cazip.Yurt dışı m8 ler de 1000-1100 arasında.Yine de alınmaz mı diyorsun?Müşteri memnuniyetinde maalesef Apple hariç diğerleri boş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

Ben de turkcell liyim ama turbo internet kullanmıyorum olmadı vodafone a geçerim.Malzeme kalitesi boomsound hoparlörler çok cazip.Yurt dışı m8 ler de 1000-1100 arasında.Yine de alınmaz mı diyorsun?Müşteri memnuniyetinde maalesef Apple hariç diğerleri boş gibi

Appleda ozgur degil iste valla hocam diger operatorlerde sorun yok sen bilirsin yinede

• Arkadaslar nispeten sorun cozuldu kopsa bile kendisi hemen baglaniyor 3 saniye civari suruyor kopma sonrasinda baglanti saglaniyor kopmalar cok sik olmuyor nihayet bunada sukur en azinda hotspotu acmiyorum artik sarj surem biraz daha uzadi boylece. Root isini gozunuzde cok buyutmeyin basit islem adimlari fazla en fazla iki saatinizi alir yapin kurtulun taahhutumuz bitince hep beraber vodafone'a geceriz :)

• :) insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

Arkadaslar nispeten sorun cozuldu kopsa bile kendisi hemen baglaniyor 3 saniye civari suruyor kopma sonrasinda baglanti saglaniyor kopmalar cok sik olmuyor nihayet bunada sukur en azinda hotspotu acmiyorum artik sarj surem biraz daha uzadi boylece. Root isini gozunuzde cok buyutmeyin basit islem adimlari fazla en fazla iki saatinizi alir yapin kurtulun taahhutumuz bitince hep beraber vodafone'a geceriz :)

Sevindim hocam.

Ben de hafta sonu yapmayı düşünüyorum. Bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falcon Punch

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

Arkadaslar nispeten sorun cozuldu kopsa bile kendisi hemen baglaniyor 3 saniye civari suruyor kopma sonrasinda baglanti saglaniyor kopmalar cok sik olmuyor nihayet bunada sukur en azinda hotspotu acmiyorum artik sarj surem biraz daha uzadi boylece. Root isini gozunuzde cok buyutmeyin basit islem adimlari fazla en fazla iki saatinizi alir yapin kurtulun taahhutumuz bitince hep beraber vodafone'a geceriz :)

Sevindim hocam.

Ben de hafta sonu yapmayı düşünüyorum. Bakalım :)

Hocam siz yapmistiniz diye hatirliyorum ama

• Yok hocam, yapacaktım ama bir türlü vakit bulup girişemedim.
    Bu hafta sonu, kısmetse.
  • quote:

Yok hocam, yapacaktım ama bir türlü vakit bulup girişemedim.
    Bu hafta sonu, kısmetse.

Rom kurmadim yanlizca root halinde biraktim sense harici hicbirsey kullanmak istemiyorum

• Sana önerdiğim ROM da (Android Revolution HD) zaten Sense i birebir alıyor. Kernel'i ve file system'i ince ayar yapıyor sadece.
    Asıl güzellikler root ettikten sonra başlıyor: Xposed framework'a ve Tasker'a bir göz at bence.
  • Falcon Punch kullanıcısına yanıt
    quote:

Xposed framework'a ve Tasker'a bir göz at bence.

Bunlar nedir hocam markette mi yer aliyor

• Build prop dosyasindaki degisiklik telefonu yeniden baslayinca gidiyor sebebini bilen var mi ?

• Sorunun cevabı burada:
    http://android.stackexchange.com/questions/8737/can-not-edit-build-prop

System partition ı read/write bağlaman (mount etmen) gerekiyor. ES File Explorer ı indir yoksa, onunla oluyor. Olmadı google'dan bak.
  • quote:

Sorunun cevabı burada:
    http://android.stackexchange.com/questions/8737/can-not-edit-build-prop

System partition ı read/write bağlaman (mount etmen) gerekiyor. ES File Explorer ı indir yoksa, onunla oluyor. Olmadı google'dan bak.

denedim ne yaptıysam olmadı biliyorsan bir yol göster hocam

• Bu tür işlemler root access (en üstseviye erişim hakkı) gerektirdiğinden
    SU (Superuser) olmak için
    https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu
    yüklemen gerekecek.

Tabii ardından reboot gerekiyor.

Herşey yolundaysa ES File Explorer (ES Dosya yöneticisi) indir ve çalıştır.
    Sol üstte ayarlar sembolüne tıkla. açılan menüden en altta "Tools" u seç. "Root Explorer" ayarını Off'ta ise On'a çevirmen gerek. Eğer olmuyorsa (hata mesajı geliyorsa) o zaman unlock işlemi başarısız olmuştur. Ben sorun olmadığından yola çıkıyorum.
    Onun altında Mount File System olmalı, bu işaretli değilse işaretle, hemen ardından SuperUser Request diye bi popup gelmesi gerek. Yani sisteme erişim sağlamak isteyen bir program var (ES File Explorer), izin vermen gerekiyor. Orada Allow / Deny çıkacak, sen allow (kabul) seç.

Sanırım bu kadar. Bundan sonra dosyayı açıp değişikliği yaptıktan sonra kaydedebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.