Şimdi Ara

M8 VE TURKCELL(İNTERNET SORUNU OLANLAR,RİCA EDİYORUM İYİ KOTU TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
3
Favori
10.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HTC Sense arayüzünü birebir koruyan ve arka planda optimizasyonlar ve fonksiyonlar ekleyen bir ROM istersen:

Android Revolution HD yükle. Ben iki üç nesildir yapıyorum M8'de hadi orijinal kalsın dedim ama yakında ben de o yola gireceğim.

HTCDev üzerinden unlock etme işlemi aletini sıfırlayacaktır, öncesinde yedeğini almayı unutmayasın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falcon Punch

s-off a gerek yok root için.

HTC Sense arayüzünü birebir koruyan ve arka planda optimizasyonlar ve fonksiyonlar ekleyen bir ROM istersen:

Android Revolution HD yükle. Ben iki üç nesildir yapıyorum M8'de hadi orijinal kalsın dedim ama yakında ben de o yola gireceğim.

HTCDev üzerinden unlock etme işlemi aletini sıfırlayacaktır, öncesinde yedeğini almayı unutmayasın ;)

bu dediğin yolla internet kopma sorunu bitiyor mu ?

• Valla bilmiyorum. Ben rom değiştirme konusunda bilgi paylaşayım dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Valla bilmiyorum. Ben rom değiştirme konusunda bilgi paylaşayım dedim

tamam romu indiriyorum şu an bunu nasıl yükleyeceğim cahile anlatır gibi anlatır mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Valla bilmiyorum. Ben rom değiştirme konusunda bilgi paylaşayım dedim

tamam romu indiriyorum şu an bunu nasıl yükleyeceğim cahile anlatır gibi anlatır mısın

Şu an toplantıdayım, öğleden sonra cevap yazabilirim. Özetle, yeni boot loader yükleyeceksin. Bunu adb komutlarıyla yapman gerekiyor. İşin en sancılı kısmı da burası.
    Bu yüklendikten sonra bunun aracılığıyla sd card a attığın rom dosyasını install rom opsiyonunu seçerek yükleyebilirsin. Oradan sonrası next next next finish :)

Yukarıda verdiğim linkte how to install diye bir link var onu takip et.

• Bahsettiğim link:

Complete Flashing Guide -http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265618
  • quote:

Bahsettiğim link:

Complete Flashing Guide -http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265618

unlock etmem lazım sanırım demi ?
  • Evet önce unlock, sonra boot loader yükleme (twrp, linkte onu da anlatıyor), twrp bootloader'a reboot, twrp bootloader içinden install rom.
  • quote:

Evet önce unlock, sonra boot loader yükleme (twrp, linkte onu da anlatıyor), twrp bootloader'a reboot, twrp bootloader içinden install rom.

hocam amma tefferruatlıymış ya inşallah başarabilirim
  • usta bende ugrasicam da gozum kesmiyo
    s3 teki gibi degil m8 de bayaa zor zahmetli

• Arkadaşlar m8 kullanıyorum ve turkcellliym bahsettiğiniz olay bende hiç olmadı kopma yok cihazım da yurt dışı pasaport kayıtlı cihaz kullandığım tarife yıldız transfer tarifesi internet 7.2 mbps ile sınırlandırılmış telefonum 2.27 ghz.snapdragon 801 bağlantı kopması yok...bilginize..

• quote:

Orijinalden alıntı: selami023

Arkadaşlar m8 kullanıyorum ve turkcellliym bahsettiğiniz olay bende hiç olmadı kopma yok cihazım da yurt dışı pasaport kayıtlı cihaz kullandığım tarife yıldız transfer tarifesi internet 7.2 mbps ile sınırlandırılmış telefonum 2.27 ghz.snapdragon 801 bağlantı kopması yok...bilginize..

turbo plusda sıkıntı oluyor bende kavga dövüş internet hızımı sınırlandırmak istiyorum manuel olarak müdahale edemediklerini söylüyorlar tarifede taahhütlü geçemiyorum başka tarifeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nnoovvaa

usta bende ugrasicam da gozum kesmiyo
    s3 teki gibi degil m8 de bayaa zor zahmetli

ben uğraşma kararı aldım hocam aşama aşama hedef koydum halletcem kurtulucam bu sorundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihdemirag

quote:

Ben de az önce lollipop yükledim. Sorun aynen devam ediyor.

Root yoluna gideceğim. Zaten bahane arıyordum :)

Benim cihazim rootlu sistem dosyasinin icindeki build.prop dosyasini root explorer ile acip bu dediklerini yapip kaydedip ciktim dunden bu yana kopma yasamadim bana attigin mesajdaki gibi zipleyip flaslamadim ama duzeldi ilginc bir sekilde :)

build.prop'ta değişecek olan satırlar:

ro.ril.enable.r8fd=1
    ro.ril.enable.pre_r8fd=1

olan satırların değeri =0 olarak değişecek.

cihazı rootladım ve bu ayarları yaptım herhangi bir rom yüklemedim. Sadece rootladım bu satırları değiştirdim şu an kopma sorunu yok denemedeyim.

• quote:

quote:

quote:

Benim cihazim rootlu sistem dosyasinin icindeki build.prop dosyasini root explorer ile acip bu dediklerini yapip kaydedip ciktim dunden bu yana kopma yasamadim bana attigin mesajdaki gibi zipleyip flaslamadim ama duzeldi ilginc bir sekilde :)

ro.ril.enable.r8fd=1
    ro.ril.enable.pre_r8fd=1

cihazı rootladım ve bu ayarları yaptım herhangi bir rom yüklemedim. Sadece rootladım bu satırları değiştirdim şu an kopma sorunu yok denemedeyim.

iki aydir boyle kullaniyorum bende kopmuyor rahat ol :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

ro.ril.enable.r8fd=1
    ro.ril.enable.pre_r8fd=1

iki aydir boyle kullaniyorum bende kopmuyor rahat ol :)

hocam bu ayarla ne ilgisi var ki biliyor musun ?

• mustafa_(87) kullanıcısına yanıt
    Fast Dormancy neyse o bu problemi yaratan onu kapatiyormus sorun duzeliyor
  • quote:

Fast Dormancy neyse o bu problemi yaratan onu kapatiyormus sorun duzeliyor

Ilginc yeniden girdim dosyanin icine karma karisik olmus insallah sorun yasanmaz

• Kopuyor yine

• Kopma sorunu devam ediyor bu islemlede fakat 3-5 saniye sonra kendisi otamatik baglaniyor yarin rom kurup deneyecegim birde

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.