Şimdi Ara

M8 VE TURKCELL(İNTERNET SORUNU OLANLAR,RİCA EDİYORUM İYİ KOTU TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
3
Favori
10.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: system electronıc

konuyu takip ediyorum da çok ilginç gerçekten,sinir bozucu bir olay...peki turbo internet yerine normal kullansanız,çok çok hız farkı varmı ki..? eger turbo internetten kaynaklanıyorsa sorun tabii..? ben şimdiye kadar hiç turbo internet kullanmadım ama kullandıgım internet hızından da şikayetçi degilim..bende turkcell kullanıyorum...hani turkcell ile sözleşmesi olanlar için hat degiştirmek sorun olacak,bu turbo internet bu kadar vazgeçilmez mi yaa..!

vazgecmemekten degilde
    turbo diye bile deg benim gecme sebebim
    1000dk 4gb vardi mantikli gelen
    int si turboymus
    ki bi fark yok yalan bence
    duzelse de hat degistiricem
    bu kadar kanser olduktan sonra duzelse kac yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nnoovvaa

quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

konuyu takip ediyorum da çok ilginç gerçekten,sinir bozucu bir olay...peki turbo internet yerine normal kullansanız,çok çok hız farkı varmı ki..? eger turbo internetten kaynaklanıyorsa sorun tabii..? ben şimdiye kadar hiç turbo internet kullanmadım ama kullandıgım internet hızından da şikayetçi degilim..bende turkcell kullanıyorum...hani turkcell ile sözleşmesi olanlar için hat degiştirmek sorun olacak,bu turbo internet bu kadar vazgeçilmez mi yaa..!

vazgecmemekten degilde
    turbo diye bile deg benim gecme sebebim
    1000dk 4gb vardi mantikli gelen
    int si turboymus
    ki bi fark yok yalan bence
    duzelse de hat degistiricem
    bu kadar kanser olduktan sonra duzelse kac yazar

tüm bu sorunu yaşayan arkadaşlar adına üzüldüm valla...inşallah en kısa zaman da çözülür sorununuz...

• Arkadaşlar kendimce sorunu anladım.
    Sabah yazdığım gibi sıkıntısız çalıştı internet ama wireless bi networke baglandiktan sonra yine mobil bağlantıya gecince kopmalar başlıyor.

Telefonu resart ettim. Wireless baglanmadim sıkıntısız çalışıyor yine.

• Kopuyor koptu kopacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: engosen2580

Kopuyor koptu kopacak

:) ;) :;)

• quote:

Orijinalden alıntı: miyekisyah

Arkadaşlar kendimce sorunu anladım.
    Sabah yazdığım gibi sıkıntısız çalıştı internet ama wireless bi networke baglandiktan sonra yine mobil bağlantıya gecince kopmalar başlıyor.

Telefonu resart ettim. Wireless baglanmadim sıkıntısız çalışıyor yine.

Bu yaptiginla zerre alakasi yok hocam yine kopacak. Tek care Turkcellin sorunu anlayip cozmesinden geciyor ki oda imkansiz gibi.

• Mustafa haklı. Kablosuzla ilgisi yok.

5.0 güncellemesi ile biraz daha iyi oldu gibi sanki, ama marjinal bir fark.
    Hala kopmalar ve durduk yerde donmalar (5/5)
  • Arkadaşlar bende turkcell'den kontratlı aldım aynı sorun bende de mevcut. Cihazın garantide anakartı değişti fakat sorun hala devam ediyor. Servis çözüm değil boşuna 20 gün telefonsuz kalmayın...
  • Şuan denizlideyim burda herhangi bir sorun yok kesintisiz bir şekilde 1 gündür kullanıyorum istanbul da yaşıyorum normalde acaba sorun oralarda kaynaklanıyor olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mironshoxbek

Şuan denizlideyim burda herhangi bir sorun yok kesintisiz bir şekilde 1 gündür kullanıyorum istanbul da yaşıyorum normalde acaba sorun oralarda kaynaklanıyor olabilir mi?

buyuk.ihtimal sorun yalnizca buyuk sehirlerde var
    hatta belki sadece ist bile olabilir..

• Beyler daha oncede yazdim tekrar yaziyim sorunun aynisini ipad air iphone 6 ve note 4 te yasiyorum bosuna servise vs vermeyin yada guncellemeyle duzelmesini beklemeyin cunku sorun turkcell ile alakali diger operatorlerde sorun cozuluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihdemirag

quote:

Orijinalden alıntı: Falcon Punch

Ben de az önce lollipop yükledim. Sorun aynen devam ediyor.

Root yoluna gideceğim. Zaten bahane arıyordum :)

Benim cihazim rootlu sistem dosyasinin icindeki build.prop dosyasini root explorer ile acip bu dediklerini yapip kaydedip ciktim dunden bu yana kopma yasamadim bana attigin mesajdaki gibi zipleyip flaslamadim ama duzeldi ilginc bir sekilde :)

build.prop'ta değişecek olan satırlar:

ro.ril.enable.r8fd=1
    ro.ril.enable.pre_r8fd=1

olan satırların değeri =0 olarak değişecek.

Hocam bende rootlu kullanıyorum belirtilen satırları root explorer ile r/w olarak düzenliyorum ama kaydet dediğimde telefon kapanıp açılıyor dosya eski haline dönüyor sizde böyle bir sorun yaşandı mı?

• alicanck A kullanıcısına yanıt
    bikac kere bende ayni hatayi aldim kaydet dedim olmadi kaydet ve cik var bide ondan yaptim en sonunda oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihdemirag

bikac kere bende ayni hatayi aldim kaydet dedim olmadi kaydet ve cik var bide ondan yaptim en sonunda oldu

Hocam peki telefonu kapatıp açtıktan sonra sizdede eski haline dönüyor mu dosya?

• melihdemirag kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1948558
  • Arkadaşlar bende de desire 816 vardı ve aynı sorunla bu başlıktaydım. iPhone 6'ya geçtim internet sorunu falan ortadan kalktı. Sadece internet yavaş onu da çözmüş değilim tam. Kopma vs. hiç yaşamadım. Sıkıntı Htc demek ki.
  • bu sorunla ilgili bir gelişme varmı? çözen eden:))
  • avea ya gecmek:)

• vodafone geçmek
  • bugün sorun yaşamadım hiç ama yinede kopacağını biliyorum ama yinede yazayım dedim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.