Şimdi Ara

M8 VE TURKCELL(İNTERNET SORUNU OLANLAR,RİCA EDİYORUM İYİ KOTU TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
3
Favori
10.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnanın günlerdir burayı takip ediyorum bu sorunun cidden her hangi bir çöZümü yokmu çünkü cidden çok canımı sıkmaya başladı? Sizce neler yapılabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apn bazinda her yolu denedim
    kimi tavsiyelere uydum
    kimi zamanda kendim kombinasyon denedim
    ama nafile
    hotspot acikken baglanti daha saglikli oluyordu
    artik bende oda islemiyor
    kopunca kapatip aciyorum mecbur...

• Alinti--**""'"::

arkadaşlar konuyla ilgili çok kişi problem yaşamış. konunun kesin çözümünü belirtiyorum;

turkcell 4g simkartlar epeydir bayilerde mevcut. kartlarınızı 4g simkartlarla değiştirdiğinizde konu %100 çözülüyor.

bilginize.

ek : konu hurafe degil bu arada tamamen gerçek. htc telefonlarda bu sorunun turkcellde farkında.

• quote:

Orijinalden alıntı: nnoovvaa

Alinti--**""'"::

arkadaşlar konuyla ilgili çok kişi problem yaşamış. konunun kesin çözümünü belirtiyorum;

turkcell 4g simkartlar epeydir bayilerde mevcut. kartlarınızı 4g simkartlarla değiştirdiğinizde konu %100 çözülüyor.

bilginize.

ek : konu hurafe degil bu arada tamamen gerçek. htc telefonlarda bu sorunun turkcellde farkında.

Deneyenimiz var mıdır?

• Eğer gerçekten 4g simkartlar ile sorun çözülüyorsa hemen alalım htc one m8 aldık kullanamıyoruz

• Acaba kesin mi sorunun çözüldüğü?

• tifobakteri T kullanıcısına yanıt
    Ben daha denemedim
    Bi baska konumda bi arkadas atti mesaji
    Merak icerisindeyim tabi
    Yarin aliyorum 4g sim karti insallah

• mironshoxbek kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi dener denemez paylasicam deneyimlerimi....

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100543516&p=4

• yanlız verdigin linkteki sayfanın sonunda 4.4.2 den kaynaklandıgını 4.4.4 kalktıgını yazmış galiba zaten 4.4.4 kullanıyoruz ve sorun dewam ediyor bu arkadson 4gli simkart konusuda supheli o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: engosen2580

yanlız verdigin linkteki sayfanın sonunda 4.4.2 den kaynaklandıgını 4.4.4 kalktıgını yazmış galiba zaten 4.4.4 kullanıyoruz ve sorun dewam ediyor bu arkadson 4gli simkart konusuda supheli o zaman

Cvp attim arkadasa
    M8 kullanip kullanmadigini sordum
    Bakalim..

• lutfeN deneyimlerinizi paylaşın bir çok kişi bekliyor sorunun asıl çözümünü

• Insallah sorunun cozumudur bu 4g simkart.sahsen sirf bu yuzden m8 i satip lg g3 aldim ama n8 de yapmadigum sey kalmamisti bu sorunun cozumu icin simdi htc hima plus i bekliyorum buyuk ihtimal ondada bu sorun olcak oyuzden bu sorunun cozumunu bende cok merak ediyorum yarin deneyiminizi bekliyoruz
  • engosen2580 E kullanıcısına yanıt
    G3 te sorun yok mu? Ben note 4 iphone 6 ve ipad air imda bu sorunu yasiyorum. 4g li simkart cozuyordur umarim ona gore bende degistiricem 3undeki simkarti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • psyshock P kullanıcısına yanıt
    G3 te sorun yok 3 ayda 2-3 kere koptu buda yok sayilir sanirim :)
  • yarın inşallah alabilirsem kartı deneyimlerimi akşam yazıcam...
    heryerde olmadığını söyleyenler var...4g sim kartın ..
  • engosen2580 E kullanıcısına yanıt
    malesef benim m8 i satıp g3 yada iphone 6 satın alma gibi olanağım yok açıkçası isteğimde yok ben sadece şu sorun çzülsün ve bende internet paketimi arttırayım istiyorum hepsi bu
  • Arkadaşlar 4g hattı deneyip görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, zira bu m8 i kullanmak artıp ızdırap vermeye başladı ya hattı taşıyacağız yada telefonu değiştirmek zorunda kalacağız.
  • Merhaba Arkadaslar. Bende bu konudan muzdaribim. Artık sıkıntı dayanlımaz noktaya geldi.Az once HTC ile gorustum onlar kendilerine boyle bir sorun belirtilmedigini soylediler. Keza Turkcell 'i aradım onlarda m8 tarafında boyle bir kayıtlarının olmadıgını soylediler. Bu durumda bu sorun sadece bende ise sizler kimsiniz :) ? Yada sizler bu sorunla ilgili hicbir yeri aramadan mı buraya yazıyorsunuz? :) . Maalesef ortada kaldım . ya cihazı ya hattı degisterecek noktya geldim. ayrıca ben daha sim degistirdim . e bu sim kartın 4G uyumlu oldugu soylendi. Sorun devam etmekte. Son durum Turkcell 'den bir teknoloji uzmanı servis istedim .Bakalım gorelim neler olacak ?
  • bymusty75 B kullanıcısına yanıt
    1 ay içerisinde kaç kere turkcell teknoloji uzmanıyla gorustuysem hıcbır cozum bulamadım,adamlar bağlantının koptuğunu göremediklerinden hatta hiçbir problem olmadığını söylüyorlar kısacası turkcelde çozum yok, artı htc online müşteri hizmetleriylede görüştüm sorunun turkcell kaynaklı oldugunu soyledı 4g hattı değiştirenlerden artık haber bekliyoruz oda olmassa android 5 guncellemesını bekleyıp çözüm arayacagız
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.