Bildirim
M8 veya G4
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yukari
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lg g4 nedeni m8 den yeni bir cihaz donanım olarakda daha iyi daha fazla guncelleme alacaktir vede dediğiniz gibi daha uzun vadeli cihaz olacaktir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G4 daha mantıklı gözüküyor. Malzeme kalitesi hariç her alanda m8 in önünde.
Bütçe yetiyorsa M9 yoksa G4 tercih ederdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G4 alacagim gibi duruyor. M9'a butcem yetmiyor ne yazik ki. S808'in de isinma sorunlari yokmus. Siyah deri kapak da cok hosuma gitti. Hayirlisiysa alacagim.
quote:
Orijinalden alıntı: LttleHedgehog
G4 alacagim gibi duruyor. M9'a butcem yetmiyor ne yazik ki. S808'in de isinma sorunlari yokmus. Siyah deri kapak da cok hosuma gitti. Hayirlisiysa alacagim.
1350,1450 tl ye kadar alınabiliyor G4. HTC ye bulaşma, bunların durumu sakat, ne yapacagı belli değil. m8 zaten g4 e göre daha eski bir model.kamera kötü vs... -
g4 daha uzun ömürlü olacaktır -
Cevap veren herkese tesekkurler. Butcemin biraz yukseldigi ve kalemli bir cihaz istedigim icin Note Edge almis bulunuyorum. S805li oldugunu duyunca direk karar verdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X