Şimdi Ara

M8800 MI N82 Mİ ?? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • N82
  • Aklıma Bir soru takıldı Bi telefonu bi süre kullandıkdan sonra gacır gucur sesler çıkartmaya başlar .. n82 dede yapıyormu ?
  • N82'de öyle sesler duymazsın merak etme
  • @sugar_klavyeci
    İlginç ben hep nokia kullandım 6600,N73,N93,N82 hepsi çıldıtmaya yetti.Şuan telefonumda 0 müzik 0 resim var acaip donma var özellikle menü geçişleri.Kötülemek için söylemiyorum N82 bence çok güzel telefon kamerası olsun osu olsun busu olsun
  • LG Gc 900 aldım resmen fanı olacağım bu telefonun:) Dokunmatiği iphone kadar iyi olmasa da kesinlikle aratmaz,parmağınızı değdirmeniz yeter + multitouch özelliği de var.Yanılmıyorsam letsgomobile sitesinin incelemesinde en iyi çekim yapan telefon seçilmişti
  • PulpFiction " Şuan telefonumda 0 müzik 0 resim var acaip donma var " demişsin n82 demi oluyor bunlar ?
  • LG'nin son telefonları kamera yönünden biraz vasat deniyordu ama letsgomobile seçmişse bir bildikleri vardır herhalde Ayrıca ben m8800 ve n82 arasından n82'yi seçerdim. Xenon ile farkını ortaya koyar az ışıklı ortamlarda. Gündüz çekimlerinde ise çok fark olmasa da samsung'un lensleri carl zeiss'lere göre biraz daha başarılı oluyor. Tabi n82 diğer özellikleri ve çok iyi kamerası ile tartışmasız alınması gereken tlf benceç
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN
    @sugar_klavyeci
    İlginç ben hep nokia kullandım 6600,N73,N93,N82 hepsi çıldıtmaya yetti.Şuan telefonumda 0 müzik 0 resim var acaip donma var özellikle menü geçişleri.Kötülemek için söylemiyorum N82 bence çok güzel telefon kamerası olsun osu olsun busu olsun

Bende symbiandan yana dertliyim 6260,6630,7610,n70,n73,n95 en sonda n95 8 gb kullandim ve symbianin ne kadar gelisirse gelissin adam olmicagini anladim yavaslamalar , takilmalar mesajlari acarken telefonun can cekismesi falan delirtiyodu beni ne olursa olsun n82 kesinlikle tavsiye etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

LG'nin son telefonları kamera yönünden biraz vasat deniyordu ama letsgomobile seçmişse bir bildikleri vardır herhalde Ayrıca ben m8800 ve n82 arasından n82'yi seçerdim. Xenon ile farkını ortaya koyar az ışıklı ortamlarda. Gündüz çekimlerinde ise çok fark olmasa da samsung'un lensleri carl zeiss'lere göre biraz daha başarılı oluyor. Tabi n82 diğer özellikleri ve çok iyi kamerası ile tartışmasız alınması gereken tlf benceç

Samsung'un kaç tane adam gibi foto çeken cihazı var ki? Samsung bu konuda SE ve Nokia ile boy ölçüşemez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

LG'nin son telefonları kamera yönünden biraz vasat deniyordu ama letsgomobile seçmişse bir bildikleri vardır herhalde Ayrıca ben m8800 ve n82 arasından n82'yi seçerdim. Xenon ile farkını ortaya koyar az ışıklı ortamlarda. Gündüz çekimlerinde ise çok fark olmasa da samsung'un lensleri carl zeiss'lere göre biraz daha başarılı oluyor. Tabi n82 diğer özellikleri ve çok iyi kamerası ile tartışmasız alınması gereken tlf benceç

Samsung'un kaç tane adam gibi foto çeken cihazı var ki? Samsung bu konuda SE ve Nokia ile boy ölçüşemez bence.

Samsung jet tarzı telefonları kastetmiyorum zaten. Kamera telefonu olarak gecen pixon serisi ile istediğin Nokia-SE'yi karsilastirmakta serbestsin.

• quote:

quote:

quote:

Samsung jet tarzı telefonları kastetmiyorum zaten. Kamera telefonu olarak gecen pixon serisi ile istediğin Nokia-SE'yi karsilastirmakta serbestsin.

Samsung kamera konusunda en son adı geçecek, hatta adı bile geçemeyecek bir marka. O pixon serisiyle ilgili yorumları okumanızı tavsiye ederim. gsmarena.com'dan başlayın. Hadi herşey bir yana ben kendim i8910 kullandım arkasındaki lensin etrafında eşşek kadar HD yazmışlar utanmadan. Gün ışığında bile bazen rezalet fotoğraflar çekiyordu. E bunu benim kullandığım webcam de yapıyor.
    Kısacası özellikle kamera konusunda samsungtan uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

quote:

quote:

quote:

Samsung kamera konusunda en son adı geçecek, hatta adı bile geçemeyecek bir marka. O pixon serisiyle ilgili yorumları okumanızı tavsiye ederim. gsmarena.com'dan başlayın. Hadi herşey bir yana ben kendim i8910 kullandım arkasındaki lensin etrafında eşşek kadar HD yazmışlar utanmadan. Gün ışığında bile bazen rezalet fotoğraflar çekiyordu. E bunu benim kullandığım webcam de yapıyor.
    Kısacası özellikle kamera konusunda samsungtan uzak durun.

Kamera konusunda çok acımasız davranan phonearena.com'dan 9.5 ve 10 puan almış pixon serileri Ayrıca gsmarena da incelemelerinde her iki pixon telefonu için mükemmel kameraya sahip demiş. Başka bir site önerin isterseniz Ayrıca i8910 kamera telefonu olarak piyasaya sürülmedi. Kamerası için i8910 aldıysanız o sizin hatanız. Pixon serileri kamera telefonu olarak lanse edilmişlerdir.

• aklım karıştı yav.. Birisi iyi diyor birisi kötü Alsammı almasammı karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByJasper

aklım karıştı yav.. Birisi iyi diyor birisi kötü Alsammı almasammı karar veremedim.

Tercihin N82 ise hiç düşünme al, pişman olmazsın
  • m8800 alıcamda fotoğraf kalitesi n82 kadar iyimidir ?
  • Megapixel hersey demek olmasa da resim kalitesine etkisi var. Gündüz çekimlerinde m8800 önde gözüküyor ama com düşük Işık olan zamanlarda xenon olmaması büyük bir eksi. Ayrıca kamerasiyla one çıkan modellerde xenon olmalı bence. Her ortam için uygun olanı n82.
  • Ben film falanda izlemek istiyom o yüzden m8800 ı göz önünde bulundurmuştum.. Bide m8800 'ın video çekimi daha iyi gibi sanki n82 den ?
  • İki telefonuda kulladim nokia n82 cok daha kaliteli fotograflar veriyor. Ama o fiyat araliginda en iyi fotograf kalitesi olan telefon k850i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrcskn -- 29 Mayıs 2010; 17:53:57 >
  • bi hort çekeyim hemenalan almıştır telini ya neyse,m8800 al,1500 mah lık pil takviyesi yap keyfine bak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.