Şimdi Ara

M8800 MI N82 Mİ ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Güzel fotoğraf ve video çeken telefon almak istiyorum Samsung m8800 ile Nokia n82 arasında kaldm.Acaba hangisi daha iyi ve net fotoğraflar çeker ? m8800 da dual led flash var karanlıkta iyi çekermi n82 ' ye bakış .. ??

• Fotograf çekmek senin için önemli ise Sony Ericsson dan vazgeçme.

http://phones.webhostingoverview.com/2007/10/17/discovering-sony-ericsson-k850i/
     M8800 MI N82 Mİ ??

• Gece çekimlerinde N82'nin yanında hiç şansı yok. Ezer geçer.
  • yok sony ericson istemiyorum.. ya samsung m8800 pixon yada noKia n82 alıcam.. beyler m8800 kullananlar yorumlarını yapabilirmi ??
  • m8800 kullandım fotoğraf çekimi fena değil gece çekimlerinde flaş yeterli olmuyo.Onun dışında dokunmatik ekran çok kullanışsız mesaj yazmak zulüm.İşletim sistemi yok oyun program tema atmak imkansız attıklarında bir işe yaramıyo çok kalitesiz.Şarjı 1,5-2 gün gidiyo.Dokunmatik ekran istiyosan iphonedan başkası pek kullanışlı olmuyo.N82 almanı tavsiye ederim.
  • teşekkür ederim Nejat Kardeş.. N82 fiyatlarında n82 gibi foto çeken telefon varmı acaba ? k850i hariç 2. elde olabilir.
  • Rica ederim LG renoir alabilirsin yada bilindik bir marka olsun dersen N85de güzel çekiyo tasarımıda bence çok hoş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    N70 mi E50 mi?
    18 yıl önce açıldı
    5800 mı 5530 mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N82'nin temizini bulursan hiç affetme Kap hemen. Mükemmel bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Rica ederim LG renoir alabilirsin yada bilindik bir marka olsun dersen N85de güzel çekiyo tasarımıda bence çok hoş.

renoir alırsam garantisiz olcak o yüzden korkuyorum bişey olursa elimde kalır diye n85 kızaklı o yüzden istemiyorum :)

m8800 dokunmatiği ile 5800'ın dokunmatikleri aynımıdır ?
  • En yakın arkadaşımda 5800 var bol bol inceledim.5800 ile m8800ın dokunmatiği aynı gibi ama sanki 5800 çok az farkla daha tutarlı algılıyo.m8800de müzik listesinde dolaşmak zulüm gibi aşağı yukarı gitmek imkansız 3 hafta m8800 kullandım çok zor alıştım genede hiç kullanışlı gelmedi.
  • Hmm Anladm.. Teşekkürler Nejat Kardeş N82 'nin video konusunda yorum yapabilecek varmı iyimi kötümü nasıl ?
  • N95 kullandım yanlış hatırlamıyosam N82 ile aynı çözünürlükteler.N95 mükemmel video çekiyo ses görüntü bir telefona göre harika N82de öyledir diye tahmin ediyorum.
  • Nejat Kardeş bide şöyle bişey duydum m8800' da duvar kağıtları değişiyormu .. şey yazıyordu sadece kendisindeki yüklü olan duvar kağıtlarını kullanabiliyormuşuz ? doğrumu.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByJasper

Hmm Anladm.. Teşekkürler Nejat Kardeş N82 'nin video konusunda yorum yapabilecek varmı iyimi kötümü nasıl ?

N82 video çekimi konusunda gayet iyi bir cihazdır. Sizi video konusunda pişman etmez. Garanti veriyorum.
  • Sugar Klavyeci n82 ' nin hafızası doluyKen kasma varmı yada mesaj yazması zormu tuşları ufakya o bakımdan :) İmzanda N82 siyah kasa gözüküyor ben nasıl temin edebilirm ?
  • Hayır N82'de kasma falan yok. Varsa da cihazda bir sorun vardır. Mesaj yazmak zor değil ben kendim kullanıyorum ve şu an mesaj yazarken herhangi bir zorluk da çekmiyorum. İlk başlarda biraz alışma evresi geçirirsin hepsi bu. Oda tuşların yapısı farklı olduğu için, alıştıktan sonra normal hızda yazabiliyorsunuz.

Siyah N82 bulmanız %1 yada 2'dir. Zaten üretimi olmadığı için sıfırı yok şu anda. Fakat siyah kasa bulup teknik serviste taktırabilirsiniz.
  • m8800 La karşılaştıracak Olursak Kamerasını Hangisi Öne çıkar peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

m8800 kullandım fotoğraf çekimi fena değil gece çekimlerinde flaş yeterli olmuyo.Onun dışında dokunmatik ekran çok kullanışsız mesaj yazmak zulüm.İşletim sistemi yok oyun program tema atmak imkansız attıklarında bir işe yaramıyo çok kalitesiz.Şarjı 1,5-2 gün gidiyo.Dokunmatik ekran istiyosan iphonedan başkası pek kullanışlı olmuyo.N82 almanı tavsiye ederim.

Sanırım bu cevap yeterince yeterli. N82 ile boy ölçüşeceğini sanmıyorum. Hele birde iş gece çekimlerine gelirse N82 onu deler geçer.

• quote:

teşekkür ederim Nejat Kardeş.. N82 fiyatlarında n82 gibi foto çeken telefon varmı acaba ? k850i hariç 2. elde olabilir.

xenon flaşlı 6220c var..
  • quote:

Nejat Kardeş bide şöyle bişey duydum m8800' da duvar kağıtları değişiyormu .. şey yazıyordu sadece kendisindeki yüklü olan duvar kağıtlarını kullanabiliyormuşuz ? doğrumu.?

Hayır istediğin resmi duvar kağıdı yapabiliyosun ama teması yani menü grafikleri falan değişmiyo sabit.

Birde N82 mesaj yazarken kasmaz ama genel anlamda symbianda bir hantallık var en son N95 8gb kullandım telefonun hantallığı galeride , mesajların açılmasında falan telefon bir tuhaf saniyelik aksamalar oluyo sinir oldum değiştirdim.Symbianın oyun,program,tema konusunda zengin ama telefon adam gibi çalışmadıktan sonra napıyım ben telefonu.İşletim sisteminden vaz geçtim m8800 aldım bu seferde temanın değişmemesi canımı sıktı.Onuda değiştirip en son iphone aldım işletim sistemi ve stabil çalışma bir arada ama bu seferde kamera eksik oldu Neyse kısaca sen bir telefondan ne bekliyosun ona göre kararını ver sonra pişman olma.Birde m8800 alırken pahalı satarken ucuz bir cihaz hatta çoğu telefoncu almıyo bile alırken 450-500 tl verirsin ama satarken 250 tl anca veriyolar.N82 öyle değil 350 tlye alsan 250-275 tlye satarsın hatta forumda 300 tlye havada kaparlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.