Şimdi Ara

N70 mi E50 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın telefon alacağım ama kararsızım sizce hangisi ve neden? Nokia N70 ve Nokia E50...

• N70 DAHA ZARİF VE GÜZEL.TEKNİK OLARAK DA ÜSTÜN AMA N50NİN TİPİ ÇOK GICIK BİKERE.
  • Kardeş amacin Symbian'li bir telefon almaksa E50 işini görür ama N70'de 2 mp. kamera ve ekstra ikinci kamerasi ile daha alinasi duruyor
  • N 70
  • iş için yani ofis vs uygulamaları için E50 daha iyi seçim olur multimedya için ise N70 i tek geçerim bence N70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuHiZaKa -- 6 Aralık 2006; 0:44:09 >
  • Nedir bu Nokia hastalığı anlamadım gitti....
    N70 al da gör gününü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Simit

Nedir bu Nokia hastalığı anlamadım gitti....
    N70 al da gör gününü.

nieki n70 in neyi var arkadaşım yanlış düşünüyosun ona bakarsan e50 ne ki yanı görüntü desen yok gelmişler s9.1 e 1.3 kamara koymuşlar hepsi para tuzagı ama diyer çogu telefonlardan iyi olan bi tel var oda tartışmasız n70 dir bunu unutma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e50
  • quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

quote:

Nedir bu Nokia hastalığı anlamadım gitti....
    N70 al da gör gününü.

nieki n70 in neyi var arkadaşım yanlış düşünüyosun ona bakarsan e50 ne ki yanı görüntü desen yok gelmişler s9.1 e 1.3 kamara koymuşlar hepsi para tuzagı ama diyer çogu telefonlardan iyi olan bi tel var oda tartışmasız n70 dir bunu unutma.

Bana N70'i anlatma, ciğerini bilirim ben N70'in!

• Yauw ben tavsiye verin dedim siz telefonları kötülüyosunuz.... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: oCa

Yauw ben tavsiye verin dedim siz telefonları kötülüyosunuz.... :)

Sen git en iyisi bi QTEK 8500 al, rahatına bak.
  • ben bir ay once aldım N70 cok memnunum yavas filanda degil
  • n70 bence
  • kesinlikler N 70 diyom
  • YA ArkadaşlarN70 Niye kotuluyorsunuz 1gb kart var 900 mb dolu galeriyide 2 sn gec acsin
    sanki ne olacak mis gibi tel iyki w810 i almmasim onlara yukleyecen 1gb muzik tamam hızlı acacak
    ama bozuldumu tamiri yok en azından sybiana format atarsın 5dk sonra yine aynı telefon!
    N70
  • windows tan saşma arkadaş haklı
    quote:

quote:

• ama bence 2 si arasında e50 iyi seçim müzil dinlemek için bir mp3 çalar al radyolu radyodan kayıtlı vs bir de ona kulak içi hoparlor olay tamamdır bence telefonlar da mp3 dinlemekten sıkıldım hem kaliteleri de o kadar iyi değil mp3 çalarlar kadar fofograf kaliteleri de fot mak kadar iyi değil acil duraumlar içi 1,3 ile 2 MP arasında pek fark yok sanırım 1 MP bile yeter fofo cekeceksen al 5 veya 7 veya 10 MP lik bir kamera al
    hepsi bir alet olayı daha tam olarak olusmadı bence sen git akıllı bir telefon al
    kısaca e50 hem küçük hem hafif hem ince sarjı da iyi gidiyor ekranı da iyi sıyahı da çıktı
    oh
  • e50 al kardeşim yalnız kamerası n70 kadar iyi değil tek eksiği o radyo da yok tabi radyo eğer önemli değilse e50 ayrıca n70 agır ve kaba symbian s60 ama e50 kibar şık symbian s60 v3 onun için e50 ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilsengenc

windows tan saşma arkadaş haklı
    quote:

quote:

Ağzına sağlık yaaaa....

• Kardes ikisi arasından secim yapcak olursan (n70-e50) bence nokia n70 daha iyi secim olucaktır memnun kalıcana eminim üstelik telefonun sekli zarifligi 1 numara bence harika bir telefon
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.