Şimdi Ara

m8s almayı düşünüyorum ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıl kadar önce htc one s kullanmıştım..güzel cihazdı hala özlüyorum..şimdi m8s aklıma düştü..yokmudur kullanan bilen eden ?? hiçbir bilgiye ulaşamadım hakkında..hem işlemcisi daha düşük güçte daha az enerji harcıyor olması gerek m8e göre..hemde pili 2600 yerine 2840 mah..oyun oynanmayacak o yüzden daha düşük işlemci olması önemli değil ve avantaj aslında az enerji harcaması.hemde ultrapiksel denen şey yerine gayet yeterli 13mp kamera var..fiyatı çok önemli değil..başka bir cihaz tavsiye istemiyorum..bu cihaz hakkında bilgisi olan kullanan vs varsa lütfen paylaşsın..teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 26 Temmuz 2015; 20:42:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• ben aldım tavsiye ederim. one m8 e güncelleme gelmeyebilir yakında 2 yıllık olacak bu nedenle m8s tercih ettim. Kamerası sesi mükemmel. henüz çok yeni alışma aşamasındayım. Oyun falan ben de oynamam.
  • Çok teşekkür ederim cevap için..gsmarena testini bekliyorum..onuda bir görmek istiyorum almadan önce..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aldım ve tavsiye etmiyorum.Htc one m7 ardından Lg g2 ve g3 kullanmış biri olarak bu cihaz bana maalesef yavaş geldi.Uygulamara arası geçiş vasat.Kısaca durumun müsaitse M9 al derim.
  • One M8 e Android M guncellemesi gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8 1600-1700 arasında varken neden daha düşük donanımlı olan m8s alasiniz ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX360 almayı düşünüyorum?
    18 yıl önce açıldı
    laptop almayı planlıyorum
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.