Şimdi Ara

M8S plus android TV box (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
137.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarhttp://fusion.tvaddons.ag kaynağı artık yüklenemiyor sanırım. Çünkü sunucu down olmuş. Adrese de girilemiyor zaten. Bir tek bende mi böyle, ben mi farkediyorum bunu bilmiyorum. 1 haftadır addoninstaller yükleyemiyorum. Exodus'u bile superrepo üzerinden yükledim. Başka bu sorunu yaşayan var mı acaba?
  • Arkadaşlar Hiç kimse net bir şey söylememiş hemen hemen bütün mesajları okudum ama bu cihaz Digiturk Play uyumlu mudur değil midir hala daha bir cevap alamadım Yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba herkes farklı arayışlara girmeye başlamış. Seyirtürk resmen çöktü. Hiçbir modül çalışmıyor. Zaten modüllerin yarısının içi boş. Tam bir rezalet. Kaldırıp bir köşeye atacaz anlaşılan cihazları.

• Ben Android Tv box'lardan memnunum.
    Aradığım her şeyi buluyorum.Beklentilerimi Karşılıyor.
    Tv Box'ları bir bilgisayar gibi düşünmek lazım Bir şeyler vereceksin ki
    Doğru uygulamaları bulacaksınız ki randımanlı kullanacaksınız.
    Seyirtük gittiyse MK vod veya Turkvod kullacaksın.
    Dizi için Puhu Tv kullanacaksın.
    Filmleri gerekirse tarayıcıdan seyredeceksin.veya showbox'tan.
    Digitürk ise Rockchip'li cihaz alacaksın (Ben test etmedim ama çalıştığını söyleyen kullanıcılar var.)
    Belgesel veya Tv kanalları için Mobdro veya UKtvnow
    Kodi'de bunun Ekstrası
    vs. vs.

Aşağıdaki link incelenirse aranan birçok uygulama bulup yüklenebilir.http://www.toptutorials.co.uk/android/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 18 Haziran 2017; 22:15:20 >

• bu cihazı kullanıp da hangi video oynatıcıyla film izliyorsunuz?kendi 4k video oynatıcı h265 filmi görmüyor, mxplayer takılı hdd bulamıyor,vlc desen dosyayı görüyor ama 1 partilik videoyuyu 10 part olarak bölünmüş olarak gösteriyor.kodinin içinden açıp izleyebiliyorum.önerisi olan var mı?
  • M9s pro cihazım açılırken 9/1 uygulama optimize ediliyor" uyarısı çıkıyor. Sonrasında cihaz donuyor. Şu an cihazı açamıyorum. Çözümü var mıdır?

• Aguney kullanıcısına yanıt
    elektrik bağlantısını çıkarıp tekrar takın. olmazsa bir kaç kere deneyin.
  • Bu işlemi yapıyorum ancak, her seferinde aynı sorunla karşılaşıyorum : ((

• Beyler dune hd base 3d kullanıyorum ama artık biraz eski teknoloji oldu h265 falan okumuyor.. Sadece film izlicem tv falan izlmeyeceğim.Bana önerebileceğiniz formatları sorunsuz okuyan ara yüzü düzgün android media player var mı ? Ve tabiki Dts-HD , Dolby True-Hd falan da çözecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 26 Haziran 2017; 4:41:44 >
  • Bir tanıdığıma Amlogic S905X çipli ve 2 GB RAM'li Mini M8S II aldım. Gerekli ayarları yaptım. Modem ile arasında 4-5 metre olmasına ve arada duvar bulunmamasına rağmen kablosuz bağlantı çok sıkıntılı. Çözünürlüğü 480p yapsam da doğru düzgün online video açılmıyor. Mesele sadece videoalarda değil. Google Play'den program indirirken de çok yavaş ve zaman zaman durarak indiriyor. Önce modemden şüphelendim. Sonra aynı yere laptop koyunca baktım ki 1080 videolar bile gayet akıcı. Bu cihazların kablosuz donanımının pek güçlü olmadığını biliyorum ama bu kadar kötü bir performans beni şaşırttı. Daha doğrusu başımı ağrıttı. Kabloyla bağlasam sorun olmayacağını biliyorum ama cihazların konumu yüzünden öyle bir çözüm olamıyor. Aklıma wireless aparat takmak da geldi ama onun da sürücü sorunu olacaktır. Velhasıl, net bir çözüm önerecek olan varsa müteşekkir kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 11 Temmuz 2017; 18:45:54 >

• Devian kullanıcısına yanıt
    zidoo x9s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m8+ son kez kitlendi ve artık fabrikasyona çekmekte işe yaramıyor. giriş ekranında androide bile gelmeden donup kalıyor. başına gelip çözebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressamendy

m8+ son kez kitlendi ve artık fabrikasyona çekmekte işe yaramıyor. giriş ekranında androide bile gelmeden donup kalıyor. başına gelip çözebilen var mı?

Elinde başka bir adaptör varsa onunla dene çin malı adaptörler de bazen zamanla arızalanabiliyor.
  • Hevc filmlerde bazen kodi ile oynatırken ses senkron hatası oluyor. Alternatif önerebileceğiniz player programı var mı playstoreda?

https://swipefile.co/last-day-earth-survival-hack-cheats-free-coins-xp-android-ios/
    https://swipefile.co/marvel-contest-of-champions-hack-free-4-5-star-champions-units-energy/

• bhangad B kullanıcısına yanıt
    normal hevc'de mi, yeni çıkan hevc2 codec'lerde mi? hevc2 cihazları epey zorluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressamendy

m8+ son kez kitlendi ve artık fabrikasyona çekmekte işe yaramıyor. giriş ekranında androide bile gelmeden donup kalıyor. başına gelip çözebilen var mı?

İnternetten orjinal firmware'ini bulup cihaza kur. Benim cihazımda kaldı o şekilde yaptım şu anda sorun yok. Şuradan indirebilirsin

China Gadgets Reviews
    Download latest Android Lollipop 5.1.1 stock firmware for M8S+ TV Box - China Gadgets Reviews
    http://chinagadgetsreviews.com/download-latest-android-lollipop-5-1-1-stock-firmware-for-m8s-tv-box.html

Yapılışı

SUPA CHARGEDiOSyoutube
    M8S Smart TV Box - Firmware Update Tutorial - Full Root Access!
    https://www.youtube.com/watch?v=4PJVGt-la5s

• Evet bencede sınırı aşmamak lazım. geçmişteki teknoloji ve günüzmüzdekiler çok farklı.Çeşit ve enstrüman olarak çeşitlilik,güncelleme ile yapılan hata giderimleri sayesinde bunlar hep yaşanabilir.
    Tek sıkıntı ve endişe robot insanların yerini alması ve hayatımıza girmesi.
  • Arkadaşlar MECOOL M8S PRO L Amlogic S912 3GB DDR3 16GB 5G WIFI 100M LAN Bluetooth 4.1 TV Kutu

https://banggood.app.link/MfXXmefCwG

158 tlye geliyor önsipariş ile. Alınır mı sizce. Birde önsipariş ile alındığında elime ulaşması tahmini kaç gün sürer?

• Arkadaşlar merhaba,

Benim M8S plus da en son 5.1.1 firmware i yüklü.
    Bu cihazı kullanmakta ki birincil amacım KODI media player.
    Cihaz logitech z906 5.1 ses sistemine optik kablo ile bağlı. Böyle olunca, 5.1 dijital ses almak istiyorsak, kodi ses ayarlarında "dijital düz geçiş" seçili olmak zorunda ve benimki de seçili.
    Bu zamana kadar Orjinal firmware içinde yüklü olan 15.2 Kodi yi kullanıyordum, herhangi bir problem yoktu. Dijital 5.1 sesleri (Dolby Digital, DTS) gayet güzel alıyordum.

Geçenlerde, eski kodi yi kaldırıp yeni sürüm 17.4 KODI yi yükledim. Tekrar "dijital düz geçiş" ayarını seçtim fakat dijital ses bozuldu, ses kesik kesik geliyor. "dijital düz geçiş" tikini kaldırdığım da, ses düzeliyor fakat bu seferde ses 5.1 değil, 2 kanal olarak geliyor.
    Aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık misali durum bu. Optik bağlantı değil de, diğer yöntem HDMI üzerinden düz geçiş ses almayı denedim, sorun yine düzelmedi. Android içinde ki ses ayarlarının tüm alternatiflerini denedim, maalesef sonuç olumsuz.
    Yani, yeni KODI 17.4 sürümü, filmler de ki sesleri 2 kanal stereo olarak dinletmek zorunda bırakıyor ve yalnız 2 kanal ses de düzgün çalışıyor.
    Yeni Kodi yi yükledim iyi halt yedim.

Orjinal firmware in içinde yüklü olan eski kodi de de şöyle bir sorun vardı. AAC ses formatına sahip filmler de play e basar basmaz KODI donuyordu, çalışmıyordu. Cihazı kapatıp açmak zorunda kalıyordum. Bu KODI nin AAC ses formatıyla ne alıp veremediği var.

Aynı sorunları yaşayıp da çözümünü bilen var mı ?

Çözüm yoksa, cihazı yine içinde eski sürüm olan fakat hiç olmazsa düzgün çalışan Kodi li 5.1.1 firmware i geri yükleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 27 Eylül 2017; 17:6:36 >

• kayamtky K kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    spmc yi ya da ftmc yi denedin mi?
    google play de spmc yi bulabilirsin android kutulara özel olarak düzenleniyor.
    ftmc ise freaktab da bir iki geliştiricinin düzenlediği kodi.

benim h96 pro ya yüklediğim custom romda gayet güzel çalışıyor. Ses sistemim olmadığı için ses konusunda birşey diyemem.

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.