Şimdi Ara

M8S plus android TV box (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lektonstar

Arkadaşlar yakında yeni bir kanun çıkacak. Haberlerde okumuşsunuzdur. İnternet üzerinden ücretsiz film izleyenlere cezalar geliyor. İnternet yavaşlatma hatta internetini iptal etme gibi cezalar. Bu korsan sektörünün önüne geçmek, yapım şirketlerinin zarar etmesini engellemeyi amaçlıyor. Bu durum kodi üzerinden film izlemeyi sürdürdüğümüzde bizi de etkiler mi?

Etkilemesine etkiler de öyle bir uygulama yapanileceklerini sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halillby H kullanıcısına yanıt
    Gönderirsen çok memnun olurum. Ben normalde ios kullanıcısıyım bu apk işlerini pek anlamıyorum.

Peki bu MXPlayer DTS sorunu hakkında bir bilgin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hing Hong

quote:

Orijinalden alıntı: burak_burkay

Arkadaşlar mrb.Media playerimizin video çıkış ayarını 1080-60 HZ mi yapmayılız?Ben 1080-24 hz. yaptım bazı filmler daha akıcı hale geldi.Genel olarak hangisini seçmeliyiz.Filme göre değiştirmeli miyiz?Yoksa otomatik seçimimi işaretlemiliyiz?Tşkler.

Sorunuza kimse cevap vermemis.

Bu sorunin cevabini bende merak ediyorum.

malesef cevap veren yok :( Ya ciddiye almadılar ya da bilgi sahibi olan yok bu konuda.Çok zor bir soru sorduk sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar mrb.Media playerimizin video çıkış ayarını 1080-60 HZ mi yapmayılız?Ben 1080-24 hz. yaptım bazı filmler daha akıcı hale geldi.Genel olarak hangisini seçmeliyiz.Filme göre değiştirmeli miyiz?Yoksa otomatik seçimimi işaretlemiliyiz?Tşkler.

malesef cevap veren yok :( Ya ciddiye almadılar ya da bilgi sahibi olan yok bu konuda.Çok zor bir soru sorduk sanırım.

Sorunun cevabı senin lcd tv ile alakalı sorun,
    herkesin lcd tv si farklı çözünürlüklerde aynı çözünürlükte olsa dahi markalar dahi farklı olabiliyor.
    Yapacağın tek şey kendin deneyerek bulman olacaktır.
    Genel sorunlarda hem konu sahibi hemde diğer üyeler bilgileri dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorlar,
    senin sorunun genel bir sorun değil sadece senin tv ne has bir sorun ve bunu ancak sen çözebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 8 Mayıs 2017; 14:7:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Halillby

quote:

quote:

quote:

Sorunun cevabı senin lcd tv ile alakalı sorun,
    herkesin lcd tv si farklı çözünürlüklerde aynı çözünürlükte olsa dahi markalar dahi farklı olabiliyor.
    Yapacağın tek şey kendin deneyerek bulman olacaktır.
    Genel sorunlarda hem konu sahibi hemde diğer üyeler bilgileri dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorlar,
    senin sorunun genel bir sorun değil sadece senin tv ne has bir sorun ve bunu ancak sen çözebilirsin.

Öncelikle cvb için sağol. Ben bir sorundan bahsetmedim yanlış anlamışsın sanırım.Bir soru sordum.Genel olarak net bir cvb var mı onu merak ettim.Yoksa ben zaten deneme yanılma metoduyla 24 hz. de daha akıcı bir görüntü alabildiğimi yazmıştım msjıma.Yine de tşk ederim cvb için.

• Arkadaşlar merhaba,

Bayadır kullanıyorum cihazı ama dün cihazı açtığımda benden şifre istedi
    açamıyorum cihazı bir türlü. 0000 1234 00000000 gibi şifreleri denedim olmadı
    Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

To start Android, enter your password diyor
  • bampi kullanıcısına yanıt
    yabancı forumlarda cihazı sıfırlayarak çözenler olmuş.
  • Yani sıfırlamak derken 3,5 girişine kürdan sokarak mı? Başka bir yerde mi acaba reset tuşu bulamadım
  • Arkadaşlar 1 adet kendime 1 adet babamlara aldım. Bendeki cihaz çok stabil ancak babamlardaki cihaz kapanıp açılınca kablosuz bağlantılara sorun çıkarıyor. Bağlanmıyor daha sonrasında elle Ayarlar / Ağ / Kablosuz ağ kısmına tıklayınca düzeliyor.

Ben eski yazılımını yüklemek istiyorum. Bu mümkün müdür?
  • kumtanesi77 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşıyorum hocam. Çözebildiniz mi? yazılım yükseltmek veya düşültmek lazım hocam galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ment

Aynı sorunu bende yaşıyorum hocam. Çözebildiniz mi? yazılım yükseltmek veya düşültmek lazım hocam galiba.

ip adresinizi statik İP yaparak deneyin.ip çakışması olabilir.
    Vereceğiniz İp Adresinin son sayısı uzak bir sayı olsun
    Örnek verirsek 192.168.1.55 veya 66 veya 99 gibi olabilir.192.168.1. den sonraki sayılar yüksek olsun.
    airties modemlerde ise 192.168.2. 55 veya 66,veya 88, 99 gibi.

Birde bu tip cihazlarda wifi çekim gücü zayıf olduğundan ve wifinin evdeki birçok şeyden etkileneceğindenkablo ethernet olarak kullanmanız veya modem ile cihaz odada olması tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 11 Mayıs 2017; 10:58:17 >
  • Halillby H kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim , ilk aldığımda böyle bir sorun olmuyordu sonradan başladı,herşey aynı ve aynı yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumtanesi77

cevap için teşekkür ederim , ilk aldığımda böyle bir sorun olmuyordu sonradan başladı,herşey aynı ve aynı yerde.

Bazı Modemler alınan İP'leri bloke eder ve bir daha aynı İP'den bağlattırmaz. cihazda aynı İP'den bağlanmak ister.
    Ben her ay modem'ime reset atar,fabrika ayarlarına dönerim.
    Bir fikir olarak aklınızda bulunsun.
  • Arkadaşlar konuyu bir süredir takip edemiyorum. Yaklaşık 10 gündür kodi den film seyredemiyorum. Seyirtürk de her sunucuya girip film listesine bakabiliyorum ama filmler açılmıyor. Kodi versiyonu 17. Yapmamız gereken bir işlem var mı? 17 ye güncelledikten sonra bir iki kere film izledim ama sonradan filmler açılmaz oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Arkadaşlar konuyu bir süredir takip edemiyorum. Yaklaşık 10 gündür kodi den film seyredemiyorum. Seyirtürk de her sunucuya girip film listesine bakabiliyorum ama filmler açılmıyor. Kodi versiyonu 17. Yapmamız gereken bir işlem var mı? 17 ye güncelledikten sonra bir iki kere film izledim ama sonradan filmler açılmaz oldu.

Genelde hemen hemen her Ükle'de siber saldırı var bu yüzden bazı siteler kendini korumaya almış olabilir.
    Seyirtürk yerine Türkvod kullan Ben pek film seyretmiyorum ama Türkvod daha akıcı gibi.

Yeni cihaz olarak Vensmile U1 Remix OS 2.0 Kullanan varmıdır.
    Windows kullanıma alışanlar için güzel bir cihaz.
    Aynı anda Ekranda birçok uygulama açılıyor ve 2 uygulamayı aynı anda seyredebiliyorsunuz.

https://www.youtube.com/watch?v=je0J4sXWjU8

https://www.youtube.com/watch?v=-vsQM2jFUwk
    PriceChinayoutube
    Обзор Vensmile U1 на Remix OS tv-box
    https://www.youtube.com/watch?v=BssuUo-QSZk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 13 Mayıs 2017; 12:4:55 >

• M8S plus için aralık 2016 tarihli bir update çıkmış, bunu yükleyen varsa yorumlarını alabilir miyim? Olumlu olumsuz yönleri, yüklemeye değer mi?

China Gadgets Reviews
    Download latest Android Lollipop 5.1.1 stock firmware for Acemax M8S+ TV Box - China Gadgets Reviews
    http://chinagadgetsreviews.com/download-latest-android-lollipop-5-1-1-stock-firmware-acemax-m8s-tv-box-3.html

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

M8S plus için aralık 2016 tarihli bir update çıkmış, bunu yükleyen varsa yorumlarını alabilir miyim? Olumlu olumsuz yönleri, yüklemeye değer mi?

China Gadgets Reviews
    Download latest Android Lollipop 5.1.1 stock firmware for Acemax M8S+ TV Box - China Gadgets Reviews
    http://chinagadgetsreviews.com/download-latest-android-lollipop-5-1-1-stock-firmware-acemax-m8s-tv-box-3.html

Nasıl yüklüyoruz?

• Merhaba arkadaşlar,

cihazdan popcorn time ile film izlerken kendi hafızası yetmediğinden ötürü 2gb üzeri filmleri izleyemiyorum. Popcorn time'a da ext hd yi gösteremedim. Bunun bir çözümü var mıdır yoksa illa kodi mi kullanmamız gerekiyor ? Ben türkçe altyazı kullanmıyorum o yüzden popcorn time bana yetiyor ancak dediğim sıkıntı mevcut. Bir bilginiz var mı ?

Teşekkürler.
  • Nebtawi kullanıcısına yanıt
    Showbox uygulamasını kullanabilirsin.
    Onda da güzel filmler oluyor.
  • Arkadaşla kendime T6 S905X 2/16 aldık android 7.1 olan. Onun cihazı sorunsuz ama bendekinde setting de gezerken cihaz kilitleniyor. Aç kaap yeniden gir yine aynı. Satıcıya msj atıo yeni rom istedim onu yükledim yine aynı. Ne yaptıydam olmuyor. Setting'e girmezsem sorun yok ama sinir bozucu
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.