Şimdi Ara

M8S plus android TV box (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
138.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koraytok

Faruk arkadaşım merhaba.Ağ üzerinden M8S+ ile izlediğin flimlerde ağ bağlantısı ethernet yoluylamı bağlı?
    Bende dizüstü,M8S+ ve modem kablosuz olarak bağlı ağ üzerinde.M8S+ üzerinden tüm pcnin içeriğine ulaşabiliyorum.
    2-3GB kadar olan flimlerde sıkıntı yok fakat bunun üzerindeki yüksek boyutlu flimlerde kodi programında önbellek dolu uyarısı veriyor ve takılma yaşanıyor.M8S+ usb bağlantısından direk oynatımda hiçbir sıkıntı yok.Acaba diyorum kablosuz bağlantıda veri aktarımı yeterli gelmiyor da takılma ondan mı yapıyor diye düşünüyorum?

Yardımların ve ilgin için sana ve senin nezdinde diğer arkadaşlara teşekkür ederim.

Merhaba değerli arkadaşım, ben yan odan gelen kablonun ucuna eternet çoğaltıcı aldım, 1 tvye, 1 tane m8s plus, diğerti atlanta g4 mini android tv box a gidiyor, yani direkt eternet kablosunu taktım, wifi ile işlem yapmayı sevmiyorum, nedense. bu ağ üzerinde yukarıda da belirttiğim gibi , toplam 6 tb lık arşivimden film, (720-1080p) klip, divx, mp3 veya pc de paylaşamaya değer gördüğüm dosyayı kodide video, film, resim, müzik kategorilerinin altlarına tanıttım, o şekilde izliyorum, takılmadan, tabiki ney hızıyla alakalı birsey, siz wifi üzerinde pc deki veriyi izlemek için sonuçta internet kullanıyorsunuz, internet veri akışıda önemli. Bütün arkadaşlara kodi progragramını şiddetle tavsiye ederim, herkes bu nimetten faydalansın, pc ye telefona da kurup işlem yapabiliyorsunuz. Android cihaz dışında, kodi ile 1 yıldır karıştıra karıştıra keşfetmeye çalışıyorum, kodi hakkında da detaylı yardımcı olurum, hayat paylaşınca güzel , saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukde -- 13 Aralık 2015; 21:42:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: farukde

quote:

Faruk arkadaşım merhaba.Ağ üzerinden M8S+ ile izlediğin flimlerde ağ bağlantısı ethernet yoluylamı bağlı?
    Bende dizüstü,M8S+ ve modem kablosuz olarak bağlı ağ üzerinde.M8S+ üzerinden tüm pcnin içeriğine ulaşabiliyorum.
    2-3GB kadar olan flimlerde sıkıntı yok fakat bunun üzerindeki yüksek boyutlu flimlerde kodi programında önbellek dolu uyarısı veriyor ve takılma yaşanıyor.M8S+ usb bağlantısından direk oynatımda hiçbir sıkıntı yok.Acaba diyorum kablosuz bağlantıda veri aktarımı yeterli gelmiyor da takılma ondan mı yapıyor diye düşünüyorum?

Yardımların ve ilgin için sana ve senin nezdinde diğer arkadaşlara teşekkür ederim.

Merhaba değerli arkadaşım, ben yan odan gelen kablonun ucuna eternet çoğaltıcı aldım, 1 tvye, 1 tane m8s plus, diğerti atlanta g4 mini android tv box a gidiyor, yani direkt eternet kablosunu taktım, wifi ile işlem yapmayı sevmiyorum, nedense. bu ağ üzerinde yukarıda da belirttiğim gibi , toplam 6 tb lık arşivimden film, (720-1080p) klip, divx, mp3 veya pc de paylaşamaya değer gördüğüm dosyayı kodide video, film, resim, müzik kategorilerinin altlarına tanıttım, o şekilde izliyorum, takılmadan, tabiki ney hızıyla alakalı birsey, siz wifi üzerinde pc deki veriyi izlemek için sonuçta internet kullanıyorsunuz, internet veri akışıda önemli. Bütün arkadaşlara kodi progragramını şiddetle tavsiye ederim, herkes bu nimetten faydalansın, pc ye telefona da kurup işlem yapabiliyorsunuz. Android cihaz dışında, kodi ile 1 yıldır karıştıra karıştıra keşfetmeye çalışıyorum, kodi hakkında da detaylı yardımcı olurum, hayat paylaşınca güzel , saygılar...

Bende şimdi olayı çözdüm.Dizüstünü modeme ethernetle bağlayıp,tv box yine kablosuz olarak bağladım.12Gb lik bluray ripde Takılma ve donma kayboldu.
    Tv boxı modeme ethernetle bağlayıp,dizüstünü kablosuz bağladım.Sonuç bundada aynı.takılma ve donma kayboldu.
    Sonuç olarak;en azından ya dizüstü yada paylaşım yapacağınız bilgisayarı ethernetle modeme bağlayın.Veya tv boxı modeme ethernetle bağlayıp bilgisayar kablosuz bağlanabilir.
    Kodide dehset bir oynatıcıymış.Çatır çatır pcde de ceptete çok iyi.Şiddetle tavsiye ederim.
    Kodi hakkında çok detaya sahip değilim.Bu konuda sevgili faruk arkadaşımın yada diğer arkadaşların paylaşacağı link ya da konu hakkında detaylı anlatımı olursa seviniriz

• Tivibuyu play storeden indiriyor fakat açarken ana ekrana geri dönüyor.Tivibu izleyebilen var mı merak ettim.Cepten izleyebiliyorum.

M8S plus android TV box

M8S plus android TV box

Buda cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraytok -- 13 Aralık 2015; 22:19:39 >

• quote:

Tivibuyu play storeden indiriyor fakat açarken ana ekrana geri dönüyor.Tivibu izleyebilen var mı merak ettim.Cepten izleyebiliyorum.

Tivubu bu tür minipc androidde izleniyor du ancak tivibu konum bilgisi (neye eklediyse) eklentisi yaptı.tablet ve telefonlarda konum bilgisi açıldığında (gps) devreye girdiğinde izleniyor ne yazikki bu cihazlarda gps olmadigindan izlenmiyor tivibu böylece dünyada bir ilk gerçekleştirdi hangi akıllı verdi ise fikri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bende şimdi olayı çözdüm.Dizüstünü modeme ethernetle bağlayıp,tv box yine kablosuz olarak bağladım.12Gb lik bluray ripde Takılma ve donma kayboldu.
    Tv boxı modeme ethernetle bağlayıp,dizüstünü kablosuz bağladım.Sonuç bundada aynı.takılma ve donma kayboldu.
    Sonuç olarak;en azından ya dizüstü yada paylaşım yapacağınız bilgisayarı ethernetle modeme bağlayın.Veya tv boxı modeme ethernetle bağlayıp bilgisayar kablosuz bağlanabilir.
    Kodide dehset bir oynatıcıymış.Çatır çatır pcde de ceptete çok iyi.Şiddetle tavsiye ederim.
    Kodi hakkında çok detaya sahip değilim.Bu konuda sevgili faruk arkadaşımın yada diğer arkadaşların paylaşacağı link ya da konu hakkında detaylı anlatımı olursa seviniriz

Sevindim yaptığınıza, size kodiye eklenti tavsiye edeceğim, sitem-ayarlar-kok dosya bülümünden bir link vereceğim onu da detaylı anlatırım, bütün eklentiler bu linkin içine, yani tek tek eklenti yerine bu link üzerinden bir sürü film vs. izleyebileceğiniz eklentileri görebileceksiniz, uygun olaunca yazarım, ilgilenen arkadaşlara duyurulur.Saygılar...

• Teşekkür ederim.
    Benim bulduğum kodi eklenti sitesihttps://superrepo.org/get-started/
  • quote:

Teşekkür ederim.
    Benim bulduğum kodi eklenti sitesihttps://superrepo.org/get-started/

Rica ederim, evet ben fusion olanı ekledim, kaliteli bir link, genesis, 1channel, icefilm gibi daha bir sürü eklentilerin içinde olduğu bir lik, diğer arkadaşlara da tavsiye ediyorum.
  • Arkadaşlar güncel türk ve yabancı dizleri takip için xbmc plugini var mı. Misal kertenkele ertugrul gibi dizleri izlemek için

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

Arkadaşlar güncel türk ve yabancı dizleri takip için xbmc plugini var mı. Misal kertenkele ertugrul gibi dizleri izlemek için

Dizitab isimli uygulamayı kurun veya seyirtük isimli eklentiyi kurup içinde bulabilirsiniz, saygılar...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sevindim yaptığınıza, size kodiye eklenti tavsiye edeceğim, sitem-ayarlar-kok dosya bülümünden bir link vereceğim onu da detaylı anlatırım, bütün eklentiler bu linkin içine, yani tek tek eklenti yerine bu link üzerinden bir sürü film vs. izleyebileceğiniz eklentileri görebileceksiniz, uygun olaunca yazarım, ilgilenen arkadaşlara duyurulur.Saygılar...

Merhaba arkadaşlar, bahsettiğim eklenti fusion eklentisi, nasıl yapacağınız bu link var, sizlerde videoyu takip ederek kodi içine gerekli eklentiyi kurabilirsiniz, Saygılar....
    https://www.youtube.com/watch?v=Bmm_3YCMgIc

• daha önce yazdım yine yazayım;
    boogie eklentisi ile yerli yabancı dizi film müzik vs vs bir sürü şeye ulaşabiliyorsunuz. kesinlikle tavsiyemdir

http://addons.tvaddons.ag/show/repository.boogie/

eklentiyi zip ten kurduktan sonra, depodan eklenti kur seçeneği ile "universel media provider" i aktif edin. konu ile ilgili youtube linkleri var ama işyerinde açamıyorum. neyse deneyim bence umarım begenirsiniz.

bazı sorularım var, maddeler halinde yazayım ki karışıklık olmasın;

1- telefonun ekranını televizyonda ve tam tersini yapmak istiyorum. hatta özellikle "android box" u işyerindeyken de kontrol etmek istiyorum ( teamviewer gibi ), bunu nasıl yapabilirim?

2- ayrıca aletin içinde gelen hemen herşeyi sildim ben. kodi ve gerekli eklentilerle o işler zaten yapılabiliyor.

tavsiye edeceğiniz ayar veya uygulamalar nelerdir ?

3-son bir rica, cihaza root yapabilmenin yolunu bulan var mı?

madem fikir istedim, ben de 1-2 fikrimi yazayım

esfile dosya yöneticisi, üzerinde kurulu gelenden çok çok daha iyi
    chrome, malum browser
    blackmart, play storeden indirme sorunuza çözüm.

edit: boogie ile ilgili anlatım buldum
    http://kodicommunity.com/how-to-install-the-boogie-repository-on-kodi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkozgen -- 14 Aralık 2015; 12:27:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Wifi display helper ve miracast baglantisiyla telefonun ekran ve sesini tvden hatasiz alabiliyorsunuz.Tavsiye ederim.

• cenkozgen C kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    1- miracast programı ile yapılıyor ben kullanıyorum.
    2- evet bende sildim kodi yi yeniden yükledim.
    3- denemedim, yapma gereği duymadım.

ben dosya yöneticisi olarak WiFi File Explorer PRO kullanıyorum, iş görüyor, senin verdiğinizi de deniyeceğim.
    bende google play gayet düzgün çalışıyor, bir kaç arkadaş da yazmıştı, inşaallah sorunlarını çözmüşlerdir.

Bende kodi de fusion eklentisini kullanıyorum, gayet başarılı, senin verdiğin rboogie çalışmıyor denedim.

Ayrıca, ben harici lerdeki bluray filmleri kodiye tanıtırken video-video ekle-windows ağından - kullanıcı pc adı içinden film klasörünü seçip- gelen ekranda üste filmleri seçiyorum, kodi de ana sayfada yeni satır olarak filmler isminde satır açılıyor, alttan ayarlara girip, sertifika ülkesi tr yapınca, bütün filmlerin kapakları ve film ayrıntıları tükrçe geliyor, istersenin alta fragmanda ekleyebiliyorsunuz, tavsiye ederim, arşive ayrı bir güzellik katıyor, bunla ilgili isterseniz resim de atarım, saygılar...

• farukde kullanıcısına yanıt
    WiFi File Explorer PRO güzel de mesala srt adını değiştirebileceğim kolayca klasörler arası dosya taşıyabileceğim bir program ya da yöntem var mıdır

• Merhaba hocam, bende arayış içindeyim bu konu ile ilgili, güzel başka bir program bulursam buradan bilgilendiririm, saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

WiFi File Explorer PRO güzel de mesala srt adını değiştirebileceğim kolayca klasörler arası dosya taşıyabileceğim bir program ya da yöntem var mıdır

Belki pratik olur belkide kullaniyorsunuz dur srt için ve audio için kullandığım stickte hepsini flim içerisine gomuyorum mkvtool ile bilgisayarda srt seçimine ihtiyaç kalmıyor istediğiniz kadar srt yi gömün rahatlıkla seçip yapabilirsiniz ...

• Play Store sorununu çözebilen var mı?

Eski romları yüklemeye çalıştım ancak "signature verification failed hatası" veriyor.
    Kingo Root ile cihazı rootladım yine aynı hatayı veriyor.

Önceki Android sürümleri:
    China Gadgets Reviews
    You searched for M8s+ - China Gadgets Reviews
    http://chinagadgetsreviews.com/?s=M8s%2B

Güncelleme anlatımı: https://www.youtube.com/watch?v=TsQ5Hy3BfYI

• cihaz abartılacak bir cihaz değil media oynatıcı olarak alan arkadaşlar hayal kırıklığı yaşayacaktır online film izlemek ve ip tv için belki iş görür
    Big.Buck.Bunny.4K.UHD.HFR.60fps.DTS-HD.MA.WEBRip.2160p.X265_ZMachine oynatamadı cihaz görüntü dondu ses gelip gidiyor
    chappi 1080p x265 oynatamadı görüntü yok beyaz ekran ses gidip geliyor
    dts ve dd ses ok fakat true hd ve dts hd ma sesler desteklemiyor
    kumanda algılaması tam karşısına tutmanız gerekiyor
    altyazı bazı filmlerde görmedi mx palyer -kodi-4k oynatıcı-kendi player dahil

forumda bir arkadaştan aldım ertesi günü sattım cihazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli34

cihaz abartılacak bir cihaz değil media oynatıcı olarak alan arkadaşlar hayal kırıklığı yaşayacaktır online film izlemek ve ip tv için belki iş görür
    Big.Buck.Bunny.4K.UHD.HFR.60fps.DTS-HD.MA.WEBRip.2160p.X265_ZMachine oynatamadı cihaz görüntü dondu ses gelip gidiyor
    chappi 1080p x265 oynatamadı görüntü yok beyaz ekran ses gidip geliyor
    dts ve dd ses ok fakat true hd ve dts hd ma sesler desteklemiyor
    kumanda algılaması tam karşısına tutmanız gerekiyor
    altyazı bazı filmlerde görmedi mx palyer -kodi-4k oynatıcı-kendi player dahil

forumda bir arkadaştan aldım ertesi günü sattım cihazı

Cihaz ne amacli kullandığınıza bağlı, ben 6 TB lık film mp3 klip belgeseli harici disklerimden sorunsuz olarak izleyebiliyor, kodi den online film izleyebiliyor isimi görüyor, 50_60 dolarlık cihazdan başka ne beklersiniz ki. İki uç formatı filmi oynayamadı diye de cihaz kötü de demek de doğru değil bence. 350 ye yakın blu-ray arşivinin % 25 i 1080p, sorunsuz oynatıyor, kumanda is gormez yukarida da belirttim zaten, extra kumandaya ihtiyac var. bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukde -- 16 Aralık 2015; 10:59:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

ugoos ta su ozellık vardı.. aslında bu cıhazlarda uretıcılerı koyabılırler...

http://ugoos.net/image/data/ugoos_firmware/2.2.0/samba.png
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.