Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.943
Cevap
282
Favori
476.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birçok banka ilk çıkan ekstrede kart ücreti yansıtılacaktır diyor. Bu hukusuz mu? Ona göre tavır alalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatal V kullanıcısına yanıt
    yanlış bir şey mi var?
    qnbde kartlar ücretli.
    senin kampanyan iptal olmuş. sende direk kartı iptal edicektin ki kart ücreti yansımasın. Ama iptal etmeyip kart ücretini ödeyeceğim demişsin.

herhangi bir problem görünmüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir arkadaş bu konuda QNB, aidatı çok kolay eden bir banka demişti. Öyleyse iade talebi edin bakalım ne diyorlar...

• Can851 kullanıcısına yanıt

1 yıl olmadan kartı kapattırırsa kart aidatını geri alır. 12 ay kullanmadığı kartın parasını neden ödesin? Ben paraf karttan aidatı aldım böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

1 yıl olmadan kartı kapattırırsa kart aidatını geri alır. 12 ay kullanmadığı kartın parasını neden ödesin? Ben paraf karttan aidatı aldım böyle.

Bazı bankalar 12. Ekstrede alır aidatı (Garanti BBVA, TEB gibi) aslında bu şekilde olması lazım bazı bankalar 6. ayda alır (İş Bankası, YKB gibi) bazı bankalar ise kart aktif olduktan sonra kesilen ilk ekstrede alır aidatı (Qnb gibi) artık THH' ye bile gidilse bankayı haklı bulup iade etmiyor ama banka kampanya sunar ve iade eder ise ne güzel sizin olayda olduğu gibi yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün kartımı kapatmak için mh ye yazdım. Maaşım qnb de kampanyasına katılamadığım için kapatmak istiyorum dedim direkt kapattılar. Eskiden kampanya tekrar sunulacak diyorlardı

• Can851 kullanıcısına yanıt
    Anlamadınız konuyu. Bir banka bir yıldan önce aidatı alırsa ve siz bir yıl dolmadan kartı kapattırırsanız aidatı geri alırsınız. Bu budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Anlamadınız konuyu. Bir banka bir yıldan önce aidatı alırsa ve siz bir yıl dolmadan kartı kapattırırsanız aidatı geri alırsınız. Bu budur.
    Tamam da burada arkadaş kapatmamış kartı ve bankada ilk ekstrede aidatı yansıtmış ve bu yasal bir durum kartını kapattıktan sonra şansını denesin geri alırsa ne âlâ alamazsa da orasını arkadaş düşünsün

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Bir yıl kullanmadan kart aidatı kesemez. Kartı iptal edip paramı alacağım çatır çatır. Ne çok banka övücü adam var burda yahu. Maaşlı çalışanı mısın da üst perdeden banka savunuyorsun hem de bu rezalete imza atmış bankayı. Hey allam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatal V kullanıcısına yanıt
    banka savunucusu değilim ama Kart sözleşmesini ac oku kardeşim Qnb kendine göre ayarlamış merak etme.
    Sende o kartı alırken o sözleşmeyi okudum, onaylıyorum dedin mi? dedin. olay bitmiştir.

Bankanın aidatı iade edip etmemesi artık kendi insiyatifinde.

• Arkadaşlar denilecek tek şey var, müşteriyi iplemeyen kurumun ürünlerini kullanmayın, kullandırtmayın. Biz muhtaç değiliz elli tane banka var, ama bu Qnb denilen dengesiz banka bu şekilde devam ederse onlar muhtaç olur bize. Müşteriyi dinlemeyen kafasına göre hüküm verip kral geçinenler er yada geç batar. O kadar.

Son skandaldan sonra çevremde ticari dahil 5 hesap + 3 kredi kartı kapattırdım. Bu ay 2 hesap + 2 kredi kartı daha gidecek. Bunlara şahsi olarak 1 kuruş dahi kazandırmayacağım artık, sizlerede tavsiye ederim …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 16 Ocak 2025; 1:29:3 >
  • Musteriye doymuslar,az once bende kapattirdim hic israr etmiyorlar:)

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Qnb dışında hiçbir banka ilk aydan kart ücreti yansıtmıyor mantıklı değil çünkü. Yasal olup olmama da kartı iptal ettirdiğinde oluyor. İptal ettirirsen ödemek zorunda çatır çatır. Sözleşmeyi okumakla alakası yok durumun kapiş? Ayrıca bu lanet kampanya dolayısı ile çıkarılmış bir kart kart ücret aidatı kesmeyeceğiz demişlerdi. Kafalarına göre kampanyadan çıkarıp üstüne kart ücreti kesemezsin bir de. Olayın boktanlığı burda anlayabildiysen. Kapattırsaydın kardeşim sen de demekten başka bir boyutta olay.

• akbank kullanıma başladığın 1.gün yıllık aidatı yansıtıyor...atmye sokmadan kaybettim yapmıştım...

• Aradım iade ettiler bu arada kart ücretini.. kampanya için tbb başvurusunu bekliyorum halen..

• gross G kullanıcısına yanıt

Tüketici hakem heyeti hariç hepsinden olumsuz dönüş oldu zaten

Son bir umut hakem heyetine başvurduk

• horizoon H kullanıcısına yanıt
    Nasıl olumsuz dönüş hocam, ne dediler cevaplarda?

• Bu 750₺ trendyol para puanlarla neler aldınız bu ay sonuna kadar 2 kart 1.500₺ para puan yanacakta mantıklı olarak da acaba fp neler bulunup alınabilir

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Mrb,

Puanlar heryerde gecmiyor, firmalar ıkk pıkk yapıo, Qnb posumuz yok,calısmıyoruz..vs bende googleplay den PUANHARCA uygulamasına girdim ,kartddaki puanlarla 8-14tl komisyonla puanharcadan TOTAL benzin istasyonu kuponu aldım,Total uygulamasından alınan kodları girip istasyona gidip benzim aldım :))

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.