Emre, İstanbul şehrinde Kayıt Stüdyosu Deniz Plak isimli mekanda CEO olarak çalışıyor. Emre şu anda haftalık 5 000 US$ kazanıyor. Deniz Plak mekanının sahibi ve işletmecisi 3 Haziran Plak&Bar firmasıdır. Serhan Deniz Yalın tarafından, 16 gün önce işe alındı. Bu işten ayrılmak için tıklayın!
gerçi benim geçim kaynağım işim değil o yüzden çok ilgilenmiyorum. kredi alıp satıyorum genelde.
6 günlük karakter. 6.250 $ = İtfayeci
güvenlik görevlisi 2350 $
Aşçı 4000 karlı iş :)
Şirket sahibiyim 357142 günlük kazanıyom hesapladıgımda :)
quote:
Mark, Londra şehrinde Çöplük Blind Peg-Leg Rubbish Tip isimli mekanda Çöp toplayıcı olarak çalışıyor. Mark şu anda haftalık 1 800 TL kazanıyor. Blind Peg-Leg Rubbish Tip mekanının sahibi ve işletmecisi London firmasıdır. Kaylin England tarafından, 42 gün önce işe alındı. Bu işten ayrılmak için tıklayın!
Hafta boyunca kazandığınız para: 771 TL (Blind Peg-Leg Rubbish Tip) Maaşlar cuma günleri ödenir.
Çöp toplayıcısı olarak 3.300$ 'a çalışıyorum ve şaka değil
5500$ Paris Halkla ilişkiler Yoneticisi 9 gunluk karakter
Doktorum - 4740$ kazanıyorum.
Halka İlişkiler Yöneticisi - 3750 TL
tezgahtar - 2250$
İş Atabey, Antalya şehrinde Hastane xxxxxxxxx isimli mekanda Doktor olarak çalışıyor. Atabey şu anda haftalık 13 800 € kazanıyor. xxxxxxxxxxx mekanının sahibi ve işletmecisi xxxxxxxxxxx firmasıdır. Chester Bennington tarafından, 18 saat önce işe alındı. Bu işten ayrılmak için tıklayın!
6.750 kazanıyorum- CEO'yum.
quote:
Orijinalden alıntı: -Remus
6.750 kazanıyorum- CEO'yum.
En iyisi
CEO 7200
Doktor - 4800
Özel Ajan-7200 $ :)
Aşçı- 3890 US$
4000 $
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme