Şimdi Ara

Maaşınız ne kadar ? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
9.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halkla İlişkiler Yöneticisi-3050 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.
    en çok para dolandırıcılıkta.
    10m lik antikayı al önce antika de al kaç.

Haklisin
  • İş
    Irmak, İstanbul şehrinde Merkez Büro Saatleri Ayarlama Ens. isimli mekanda Tezgahtar olarak çalışıyor. Irmak şu anda haftalık 1 500 US$ kazanıyor. Saatleri Ayarlama Ens. mekanının sahibi ve işletmecisi ♕ Saatleri Ayarlama Enstitüsü ♕ firmasıdır. Dean Haikka tarafından, 291 gün önce işe alındı. Bu işten ayrılmak için tıklayın!

Rekora gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

İş
    Irmak, İstanbul şehrinde Merkez Büro Saatleri Ayarlama Ens. isimli mekanda Tezgahtar olarak çalışıyor. Irmak şu anda haftalık 1 500 US$ kazanıyor. Saatleri Ayarlama Ens. mekanının sahibi ve işletmecisi ♕ Saatleri Ayarlama Enstitüsü ♕ firmasıdır. Dean Haikka tarafından, 291 gün önce işe alındı. Bu işten ayrılmak için tıklayın!

Rekora gidiyorum.

yeteneklerini söylesene bi müzik yeteneklerin varsa brükselde benim grubuma gel sana 3000 lik iş bulrum.
  • İnanılır gibi değil, patronum maaşıma zam yaptı, artık 4 500 US$ alıyorum.

• 3775 US$ dövme sanatçısıyım
  • 3 132 US$ Aşçı
  • Barmen 2500 US$
  • Tevrat, Bükreş şehrinde Bar Latino Flavour isimli mekanda Barmen olarak çalışıyor. Tevrat şu anda haftalık 2100 TL kazanıyor. Latino Flavour mekanının sahibi ve işletmecisi Phoenix firmasıdır. Toribia Velasco tarafından, 363 gün önce işe alındı. Bu işten ayrılmak için tıklayın!
  • 1-1500 $ Tezgahtar
  • Halkla ilişkiler yöneticisi 3000 TL
    1 ay olmadı oyuna başlayalı.
  • İşten kovuldum

Ama Londra ' da iş buldum 2500 US$
  • İş
    Ekrem, İzmir şehrinde Bar eLecTro IZM isimli mekanda Barmen olarak çalışıyor. Ekrem şu anda haftalık 2 021 US$ kazanıyor. eLecTro IZM mekanının sahibi ve işletmecisi Group Electronica firmasıdır. Hüsamettin Günay tarafından, 91 gün önce işe alındı. Bu işten ayrılmak için tıklayın!

Hafta boyunca kazandığınız para:
    1 732 US$ (eLecTro IZM)
    Maaşlar cuma günleri ödenir.
  • 270$'a CEO'luk yapmaktayım.
  • Temizlikçiyim 1200 dolar maaşım var
  • Karın tokluğuna çalışıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 5 Haziran 2011; 16:03:42 >
  • İş
    Dylan, Paris şehrinde Restoran Perle De Paris isimli mekanda Aşçı olarak çalışıyor. Dylan şu anda haftalık 6 075 TL kazanıyor. Perle De Paris mekanının sahibi ve işletmecisi Leif Inc. firmasıdır. Leif Hvalsøe Schou tarafından, 230 gün önce işe alındı. Bu işten ayrılmak için tıklayın!
  • ya ben halka ilişkiler yöneticisi olarak 3750TL alıyorum ama polislik yeteneklerinide geliştirdim polislik mi yoksa bu işe devam mı etmem daha iyi olur
  • JiGoLo gecelik 1.000€
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.