Öncelikli olarak büyük bir proje için, daha sonraları ise uzun vadeli beraber çalışabileceğimiz programcı arkadaşlar aranmaktadır.
Aranan şartlar: PHP/MySQL, C/C++, Python yada Java dillerinden en az birini iyi derecede bilmek.
Konuyu buraya açmamın sebebi hızlı cevap almak içindir, şuanda yetiştirilmesi gereken uzun süreçli ve dar zamanlı bir projemiz bulunmaktadır.
Başvurmak isteyen arkadaşlar rohanrhu2@gmail.com a cv lerini yada kısaca başvurmak istediklerini yazarlarsa sevinirim.
Konuyu uplayalım tekrardan konuyu konu dışına açtığım için özür dilerim aciliyet söz konusu
büyük projeyse git bi kariyer sitesine üyelik ver
Up.
Kardeşim bu işlerde yenıyım aslında daha yenı basladım yanınızda ogrenmek ıcın gelebılırmıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: Ne[F]reT
Kardeşim bu işlerde yenıyım aslında daha yenı basladım yanınızda ogrenmek ıcın gelebılırmıyım?
Verdiğim adrese mail atarsan geri dönüş yapacağız kardeşim.
MAAŞLI yazmışsınız da merak ettim:) Başka nasıl oluyorki? Şaka bir yana öğrenmeye çalışıyoruz daha yeni birini bunların.
quote:
Orijinalden alıntı: kont_andre
MAAŞLI yazmışsınız da merak ettim:) Başka nasıl oluyorki? Şaka bir yana öğrenmeye çalışıyoruz daha yeni birini bunların.
Dostum "tam zamanlı" ifadesi yerine "maaşlı" ifadesini kullandım. Programcılıkta aynı zamanda freelance denen kavramda yaygın olduğu için belirtmek gerekebiliyor.
Koskoca DH'de iş arayan programcı yokmudur yani
"Maaşlı çalışacak programcılar aranıyor (İstanbul Avrupa Yakası)"
15 senedir bu işteyim, daha maaşsız çalışanını görmedim. "maaşlı" ne demek ya
quote:
Orijinalden alıntı: Stenia
Oha ben seni tanıyorum lae. mailden çıkardım
Hangi camiadan?
quote:
Orijinalden alıntı: abrahamme
"Maaşlı çalışacak programcılar aranıyor (İstanbul Avrupa Yakası)"
15 senedir bu işteyim, daha maaşsız çalışanını görmedim. "maaşlı" ne demek ya
15 Senedir "program yazıyorsan" tebrikler. Yukarıda da belirttiğim gibi "tam zamanlı" ifadesi yerine "maaşlı" ifadesini kullandım.
quote:
Orijinalden alıntı: griefofsoul
Merhabalar arkadaşlar,
Öncelikli olarak büyük bir proje için, daha sonraları ise uzun vadeli beraber çalışabileceğimiz programcı arkadaşlar aranmaktadır.
Aranan şartlar: PHP/MySQL, C/C++, Python yada Java dillerinden en az birini iyi derecede bilmek.
Konuyu buraya açmamın sebebi hızlı cevap almak içindir, şuanda yetiştirilmesi gereken uzun süreçli ve dar zamanlı bir projemiz bulunmaktadır.
Başvurmak isteyen arkadaşlar rohanrhu2@gmail.com a cv lerini yada kısaca başvurmak istediklerini yazarlarsa sevinirim.
Henüz mezun olmadım maalesef yoksa cidden düşünebilirdim. MySQL, C ve C++ için tam aradığınız eleman olabilirdim oysaki
Kolay gelsin,
böbrek.avi .
quote:
quote:
quote:
Oha ben seni tanıyorum lae. mailden çıkardım
Hangi camiadan?
Eski forumlardan birinden sanırım. rohanrhu@.. sana aitse tabi MyBB yada vBulletin destekten olabilir
Doğru hatırlamışsındır
kaç milyar maaş vereceksiniz paint kullanmasını format atmasını biliyom vindozda yükleyebiliyom benim istediğim 8 milyarla başlamak 8 milyardan aşşa verirseniz sizinle çalışamam kusuruma bakmayın
quote:
Orijinalden alıntı: bluelark
quote:
Merhabalar arkadaşlar,
Henüz mezun olmadım maalesef yoksa cidden düşünebilirdim. MySQL, C ve C++ için tam aradığınız eleman olabilirdim oysaki
Qt4 biliyormuydun?
Hele paradan haber ver
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bluelark
quote:
Merhabalar arkadaşlar,