Şimdi Ara

Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾 (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.278
Cevap
123
Favori
69.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. Alışverişim ailece ürünlerden çok memnunuz bittikçe alıyoruz ilgili işinin ehli bir arkadaş 🙏🏼

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drago kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz ve bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Bal tadında günler dileriz🍯
  • Merhaba benmi göremedim bilemiyorum ama bu sattığınız balların laboratuvar test sonucu ne bileyim sağlık müdürlüğü veya tarım müdürlüğü onayı vs gibi birşey varmı

• JackDaniels kullanıcısına yanıt

Aynen bende göremedim ne analiz raporu var nede tarım bakanlığı izni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz.

Dayımız, Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği'ne kayıtlı bir üreticidir ve 600 aktif arı kovanıyla arıcılık faaliyetlerini sürdürmektedir. Aşağıda dayımıza ait arıcı kimlik kartını görebilirsiniz:

Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾

Dayımız ve diğer üreticilerin ürettikleri ballardan her yıl düzenli olarak numune alınmakta, bu numuneler analiz edilerek üretim ve satış izinleri verilmektedir. Coğrafi tescil niteliğini ihlal eden üretimler tespit edildiğinde, gerekli işlemler ilgili birimlerce yapılmaktadır. Dayımızın birliğe kaydı, 2007 yılından bu yana aralıksız olarak devam etmektedir.

Eşim Berkan, memuriyete başlamadan önce arıcılıkla ilgilenmekteydi. Şu anda üretime dayımız devam etmektedir. Bizler üretim sezonunda yalnızca arılarımızdan hak ettiğimiz kadarını almakta ve bu miktarın satışını yapmaktayız. Bu nedenle bal üretimimiz sınırlı ve analiz maliyetleri yüksek olduğundan, kapsamlı analizler yaptıramadık. Ancak, eşimin MSKÜ Kimya Bölümü'nde doktora yapan bir arkadaşı vasıtasıyla baldaki temel dört değeri ölçtürebildik. Sonuçlar şu şekildedir:

Prolin: 492,24
    Diastaz Sayısı: 10,12
    Elektriksel İletkenlik: 1298
    Nem Oranı: 16,48

Satışa sunduğumuz ürünlerin belirtilen analiz sonuçlarının dışında herhangi bir sorun yaşanması durumunda, tüm masraflar ve ürün bedeli tarafımızca karşılanacaktır. Ayrıca, her zaman davetimizi yinelemek isteriz: Üretim süreçlerimizi yerinde gözlemlemek, çayımız eşliğinde hoş bir sohbet etmek ve tanışmak amacıyla kapımız siz değerli forum üyelerine ve müşterilerimize her zaman açıktır.

- Ekleme: Satın alıp da memnun kalmadığınız veya kuşku duyduğunuz herhangi bir ürünümüzü sorgusuz sualsiz iade edebilirsiniz. Yediğiniz kadarı helali hoş olsun, geliş-gidiş kargo ücreti dahil tam para iadesi sağlıyoruz.

Bal tadında günler dileriz🍯

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 22 Aralık 2024; 12:25:8 >

• ilgili bir arkadaş 3 kilo aldım sorun yaşamadım bal konusanda uzman değilim ama ben beğendim

• yufak Y kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz ve bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.