Şimdi Ara

Doğanın Altın Damlası: Ham Muğla Çam Balı🍯 (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
125
Favori
74.646
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimkiler p.tesi gelmişti, foto çekmeyi-paylaşmayı unutmuşum:) Kargo sağlamdı. Bal nefis, açıkçası beklentimin üzerinde çıktı. Üç kilo almıştım ikisini arkadaşlara verdim, onlarda beğendi. Ballora baya şifa gibi her sabah bir kaşık yemelik. Hediye zeytinyağını henüz denemedim ama renginden belli ediyor kendini. Kedi mamasını köpeklerim yedi, hakkını helal et:) Muhtemelen siparişlerimin devamı gelir, teşekkür ederim.

• 4-5 gün kadar önce balları teslim aldım. Balın tadını çok beğendik. Burda bir noktaya açıklama getirmek istiyorum. Bal konusunda uzman değilim. Bu bal hakikidir herkes korkmadan alsın diyemem, çünkü bu aynı zamanda kefil olmaktır. Ama satıcının ilgisi sattığı ürünün arkasında durması bana güven verdi. Bu şekilde aldım ve memmunum. Keşke diyorum resmi analiz raporu olsa çok daha iyi olurdu. O zaman korkmadan herkese tavsiye ederdik. Ayrıca gönderilen zeytinyağı içinde teşekkürler.

• eminöğretmen E kullanıcısına yanıt
    Bizleri tercih ettiğiniz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Bal tadında günler dileriz🍯
  • Sintai kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.

Başka siparişlerde görüşmek dileğiyle, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
  • alpceren A kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Ürünlerimiz, sofranıza herhangi bir pastörizasyon, ısıl işlem veya dış müdahaleye maruz kalmadan, tamamen ham haliyle ulaşmaktadır. Az üretim kapasitesine sahip olduğumuz için, kapsamlı analizlerin maliyeti fiyatlarımızı önemli ölçüde artıracaktır. Bu nedenle, bu sezon satıştaki ballarımızı, eşim Berkan’ın Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kimya Bölümü'nde doktora yapan arkadaşına analiz ettirdik.

Analiz sonuçları şu şekildedir(imza, çıktı vs. maliyetleri sebebiyle bu şekilde paylaşıyoruz / analize açıktır, farklı sonuçlarda her türlü masrafı karşılamaya hazırız):

Prolin: 492,24
    Diastaz Sayısı: 10,12
    Elektriksel İletkenlik: 1298
    Nem Oranı: 16,48

Gönül rahatlığıyla tüketebilir, doğallığın ve kalitenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 6 Mart 2025; 20:2:41 >
  • Forumda görerek, ilk defa bal, polen ve ballora karışımdan sipariş verdim. Siparişten teslimata kadar her aşamada bilgilendirme yapıtılar sağ olsunlar. Kargo sağlam bir şekilde elimize ulaştı. İlk defa çam balı deneyimliyoruz, çocuklara aroması yoğun geldi. Sahurda ekmek üzerine kaymak ile birlikte tükettiğimizde, lezzet olarak beğendik. Sonradan teslim aldığımız hediye zeytin yağı da sorunsuz bir şekilde elimize ulaştı. Lezzet olarak zeytin yağını da beğendim.

• ersun3441 E kullanıcısına yanıt
    Bizleri tercih ettiğiniz ve geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.

Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • Berkan hocama ilgisi alakası ve güzel balları için çok teşekkürler

• Pascal.Nouma P kullanıcısına yanıt

• Ham Muğla Çam Balı: Doğanın Saf ve Eşsiz Armağanı! 🌿🍯

Muğla’nın eşsiz çam ormanlarında, arıların sabırla işlediği Ham Muğla Çam Balı, doğallığını ve besin değerlerini kaybetmeden sofralarınıza ulaşıyor. Muğlak Natural olarak biz, bu özel balı en saf haliyle sunuyoruz!

Ham Çam Balı Nedir?
    Ham bal, hiçbir ısıl işlem görmeden ve filtrelenmeden doğrudan kovanlardan sofranıza gelen en doğal baldır. Bu sayede içeriğindeki enzimler, vitaminler ve mineraller korunur. Muğla Çam Balı, Türkiye'nin en değerli ve eşsiz çam balı türlerinden biridir.

Muğlak Natural Farkı
    🍯 %100 Ham ve Doğal: Balımız hiçbir katkı maddesi içermez.
    🐝 Kendi Arılarımızdan: Üretim sürecimizin her aşamasında doğallığı koruyoruz.
    🌲 Özel Coğrafyanın Ürünü: Muğla’nın benzersiz florası sayesinde yoğun ve aromatik bir lezzete sahiptir.

Neden Ham Muğla Çam Balı?
    ✔ Doğal Bağışıklık Desteği – İçeriğindeki doğal enzimler ve polifenoller sayesinde vücut direncini artırır.
    ✔ Zengin Mineral Kaynağı – Kalsiyum, potasyum ve magnezyum açısından zengindir.
    ✔ Şeker Kristalleşmesi Yapmaz – Çam balı, diğer ballara kıyasla daha uzun süre akışkanlığını korur.

Muğlak Natural Ham Muğla Çam Balı ile doğanın sunduğu en saf lezzeti keşfedin! 🌿🍯

WhatsApp'ten Sipariş Oluşturmak İçin: [ LÜTFEN TIKLAYINIZ ]

Shopier🛒 Mağazamızdan Sipariş Oluşturmak İçin: [ LÜTFEN TIKLAYINIZ ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 13 Mart 2025; 15:17:47 >

• Doğanın Altın Damlası: Ham Muğla Çam Balı🍯

Arı Ekmeği (Perga) Nedir?
    Arı ekmeği, bal arılarının poleni toplayarak kendi enzimleri ve bal ile fermente etmesi sonucu oluşan, doğanın en güçlü süper gıdalarından biridir. Arılar, bu fermantasyon sürecini kovanlarında gerçekleştirdiği için Perga, polene kıyasla daha yüksek biyoyararlanıma sahip olup sindirimi kolay bir besin kaynağıdır.

Perga’nın Faydaları Nelerdir?
    ✅ Bağışıklık Sistemini Güçlendirir
    Perga, doğal antibiyotik özelliklere sahiptir ve vücudu hastalıklara karşı korur.
    ✅ Sindirim Sistemini Destekler
    İçeriğindeki probiyotikler bağırsak florasını dengeler ve sindirimi iyileştirir.
    ✅ Enerji ve Dayanıklılığı Artırır
    Yüksek protein, amino asit ve doğal şeker içeriği sayesinde vücudu canlandırır ve yorgunluğu azaltır.
    ✅ Beyin Fonksiyonlarını Güçlendirir
    B vitamini kompleksi, çinko ve demir içeriğiyle hafızayı güçlendirir, odaklanmayı artırır.
    ✅ Hücre Yenilenmesini Destekler
    Antioksidanlar bakımından zengin olduğu için yaşlanma karşıtı etkiler sunar ve cildi besler.

Perga Nasıl Kullanılır?
    - Sabah aç karnına doğrudan çiğnenerek tüketilebilir.

- Bal veya yoğurt ile karıştırılarak yenebilir.

- Sporcular için doğal bir enerji takviyesi olarak tercih edilebilir.

- Çocuklar ve yaşlılar için besleyici bir destek olabilir.

Stoklarla sınırlıdır!

WhatsApp'ten Sipariş Oluşturmak İçin: [ LÜTFEN TIKLAYINIZ ]

Shopier🛒 Mağazamızdan Sipariş Oluşturmak İçin: [ LÜTFEN TIKLAYINIZ ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 14 Mart 2025; 21:58:16 >

• Berkay bey'den 3 kg sipariş ettim sorunsuz geldi açıkcası ben kışın almayı pek düşünmüyordum baharın daha güzel olur diye ancak balın kıvamı tadı çok iyi bal gurmesi değilim ama gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ibrahimcmn13 İ kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.