Şimdi Ara

Doğanın Altın Damlası: Ham Muğla Çam Balı🍯 (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
125
Favori
74.076
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli Forum Üyeleri ve Kıymetli Müşterilerimiz,

Muğlak Natural olarak, doğallığın ve saf lezzetin adresi olmaya devam ediyoruz. 2024 yılı ikinci kesim hakiki Muğla Çam Balımız, satışa sunulmuş durumda!

Bu eşsiz lezzet, zincir marketlerdeki diğer ballardan farklı olarak hiçbir ısıl işleme (pastörizasyon) tabi tutulmadan, katkı maddesi veya koruyucu eklenmeden tamamen doğal haliyle sofralarınıza ulaşmaktadır. Hakiki çam balının zengin aroması ve besin değerinden faydalanarak, benzersiz ve lezzetli bir seçenek sunuyoruz.

Sınırlı stokla sunulacak bu nadide hazineyi kaçırmamanız için şimdi sipariş verebilirsiniz!

Sipariş ve detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sevgilerle,

Muğlak Natural Ailesi 💚

WhatsApp'ten Sipariş Oluşturmak İçin: [ LÜTFEN TIKLAYINIZ ]

Shopier🛒 Mağazamızdan Sipariş Oluşturmak İçin: [ LÜTFEN TIKLAYINIZ ]

• berkan0zmen kullanıcısına yanıt

Yeni balın ilk siparişi benden olsun. 5 kilo aynı adrese alalım Berkan.

- Ödemeyi geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasiTR -- 20 Şubat 2025; 12:28:52 >
  • rasiTR kullanıcısına yanıt
    Bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz Raşit Bey, kesenize bereket. Yarın gönderim sağlayıp, takip bilgilerini paylaşırız.

Bal tadında günler dileriz🧸
  • bir bal bir de ballor'a alarak ilk siparişimi verdim bakalım

• Pascal.Nouma P kullanıcısına yanıt
    Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Siparişinizi en kısa sürede kargoya vererek takip bilgilerini sizinle paylaşacağız.

Bal tadında günler dileriz🧸
  • Kargo bugün ulaştı, sorunsuz ve iyi paketlenmişti. 2 kg bal ve ballora almıştım.
    Yeni sezon balın ilk tadımını ben yaptım sanırım. Bal gurmesi olarak değil ama bal seven birisi olarak doğallığı, tadı ve kıvamı bizim için fazlasıyla yeterli. Tüm aile beğendi. Berkan beyin ilgisi de cabası. Çok teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Smhylmz kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz ve bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Bal tadında günler dileriz🍯
  • 3 kg bal ve 4 pk polen aldım ben de. Kargo, paketleme, iletişim her şey çok güzeldi. Balı da çok beğendik teşekkür ederiz.

• besiktasjk05 B kullanıcısına yanıt
    Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başka siparişlerde görüşmek dileğiyle;

Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • Siparişimi dün teslim aldım. Paketleme ve kargolama zaten kusursuzdu, buna değinmeye bile gerek yok. Ürünlerim kırılmadan, akmadan ve herhangi bir sorun olmadan elime ulaştı.

Bu sabah kahvaltıda ailece balı denedik. Her zamanki gibi küçükten büyüğe herkes çok memnun kaldı. Siparişimle birlikte gelen kedi mamasını da dışarıda bir kediyle paylaştım, bunun için ayrıca teşekkür ederim.

Hayırlı, bol ve bereketli işler dilerim.

• hocam ayın birinde maaş alıyoz şu çekilişin bitişini 1 mart yap bari. hepimiz faydalanak

• rasiTR kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz ve bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Keyif ve afiyetle, sağlıklı ve mutlu günlerde tüketmenizi temenni ediyoruz.

Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • DHgunner kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın, bu durumu gözden kaçırmışız. Tarihleri 23 Şubat - 2 Mart olarak güncelledik.

İlginiz için teşekkür eder, bal gibi tatlı günler dileriz🧸
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt

est. hocam Allah razıolsun . bende elimden geldiğince destek olacam sana. sattığın her şeyden memnun kaldık hep. eline emeğine sağlık.

• DHgunner kullanıcısına yanıt
    Sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz. Her zaman size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

İyi akşamlar dileriz.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.