|
Doğanın Altın Damlası: Ham Muğla Çam Balı🍯 (66. sayfa)

-
-
Yeni balın ilk siparişi benden olsun. 5 kilo aynı adrese alalım Berkan.
- Ödemeyi geçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasiTR -- 20 Şubat 2025; 12:28:52 > -
Bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz Raşit Bey, kesenize bereket. Yarın gönderim sağlayıp, takip bilgilerini paylaşırız.
Bal tadında günler dileriz🧸 -
bir bal bir de ballor'a alarak ilk siparişimi verdim bakalım
-
Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Siparişinizi en kısa sürede kargoya vererek takip bilgilerini sizinle paylaşacağız.
Bal tadında günler dileriz🧸 -
Kargo bugün ulaştı, sorunsuz ve iyi paketlenmişti. 2 kg bal ve ballora almıştım.
Yeni sezon balın ilk tadımını ben yaptım sanırım. Bal gurmesi olarak değil ama bal seven birisi olarak doğallığı, tadı ve kıvamı bizim için fazlasıyla yeterli. Tüm aile beğendi. Berkan beyin ilgisi de cabası. Çok teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geri bildiriminiz ve bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Bal tadında günler dileriz🍯 -
3 kg bal ve 4 pk polen aldım ben de. Kargo, paketleme, iletişim her şey çok güzeldi. Balı da çok beğendik teşekkür ederiz.
-
Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başka siparişlerde görüşmek dileğiyle;
Bal gibi tatlı günler dileriz🍯 -
Siparişimi dün teslim aldım. Paketleme ve kargolama zaten kusursuzdu, buna değinmeye bile gerek yok. Ürünlerim kırılmadan, akmadan ve herhangi bir sorun olmadan elime ulaştı.
Bu sabah kahvaltıda ailece balı denedik. Her zamanki gibi küçükten büyüğe herkes çok memnun kaldı. Siparişimle birlikte gelen kedi mamasını da dışarıda bir kediyle paylaştım, bunun için ayrıca teşekkür ederim.
Hayırlı, bol ve bereketli işler dilerim.
-
hocam ayın birinde maaş alıyoz şu çekilişin bitişini 1 mart yap bari. hepimiz faydalanak
-
Geri bildiriminiz ve bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Keyif ve afiyetle, sağlıklı ve mutlu günlerde tüketmenizi temenni ediyoruz.
Bal gibi tatlı günler dileriz🍯 -
Kusura bakmayın, bu durumu gözden kaçırmışız. Tarihleri 23 Şubat - 2 Mart olarak güncelledik.
İlginiz için teşekkür eder, bal gibi tatlı günler dileriz🧸 -
est. hocam Allah razıolsun . bende elimden geldiğince destek olacam sana. sattığın her şeyden memnun kaldık hep. eline emeğine sağlık.
-
Sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz. Her zaman size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
İyi akşamlar dileriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X