selamun aleyküm beyler bayanlar macbook pro 2011 late sürümü var arkadas verdi alman klavyeli en son macbook pro 2011 high sierra sürümüne yükseliyor fakat cok eski oldugu icin whatsapp bile kullanamiyorum yaklasik 6 7 ay sonra üst düzey laptop alacagim. ama bu süre zarfinda bu mac le idare etmek istiyorum. Simdi internette biraz arastirma yaptim. bazilari bendekinden daha düsük sistem özelligine sahip cataline ventura gibi daha üst sürümlere cikarmis ilk aldigimda catalina kurdum bende desteklememesine ramen fakat kamera mikrafon calismadi büyük ihtimal sürüm desteklemedigi icin ama slkinti bu degil cok isiniyor ve hafif kasiyordu bende geri high sierra ya gectim suan isime yariyor youtube chrome takiliyorum. photoshop veya edit yazilim gibi programlar kullanmiyacagim sadece birazdaha güncel olsun istiyorum sizce bu sürümdemi kalayim yoksa yükseltmelimiyim sistem özellikleri assagida. Not: sürekli fan acilsin istemiyorum suan sarji chrome dan youtube 1080p video 2 saat gidiyor bakimini yazin yaptirdim artik termal macun sürdümü icini temizledimi orasini bilmiyorum. |
Bildirim