Şimdi Ara

Mac Adresi Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu restore ettim. Ziphone 3.0'la kırdım. Ancak mac adresim değişti normal bişey mi bu yoksa bi problem mi var?

• ben de yaptım dün ama dikkat etmedim mac adresine, evde bilgisayarda olması lazım bakarım cevap yazarım ama değişmemesi lazım diye düşünüyorum..

değişmemiştir muhtemelen mac adres filtreleme var bağlantımda yoksa bağlanamazdım, ama yine de bakıp akşam yazarım cevap..
    bu arada bende Main script execution failed hatası veriyor hep bişeyler yüklerken, şu an deneyemiyorum burada internet bağlantısı yok akşam ona da bakacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakman306 -- 29 Nisan 2008; 10:59:02 >
  • mantık olarak mac adresinin değişmemesi gerekiyor. Çünkü bu adres lan ve wlan kullanan sistemlerde fabrika çıkışı sabit/standart olarak belirlenen bir fiziksel adres. Benim bildiğim bu ama belkide bi sıkıntı olmuş olabilir sonuçta iphone bu sağı solu belli olmaz
  • Neyse bi daha restore edince halloldu. ZiPhone 3.0'daki fix wifi butonu neden oluyomuş bu soruna onu da öğrendim. Mac adresini değiştiriyomuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.