Şimdi Ara

Mac Allister hobi makinesi 60 TL (Dremel muadili) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
7
Favori
19.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aşırı sıkmamak lazım, gerekte yok pek el ile sıkışıncaya kadar sıkın sonra da anahtar ile azıcık daha yeterli olur.

Bunun yanında mutlaka en azından koruyucu gözlük kullanılması gerek, o metal kesen siyah diskler çok kolay kırılabilir.
  • şişli cevahir mağazasında epey stok var, kasada kartla 60 tl'ye düşüyor fiyatı. fiyatına göre kalitesi gayet iyi.
    mandren önerisi olan var mı acaba? bundaki çok dayanacakmış gibi durmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaDDeS

İstanbulda oturan varsa istoc da 20-30 lira daha fazla verip set halinde uclari vs takim alabilirler. Ben istoctan almistim. Gayet memnunum. 👍

Tavsiye ettiginiz yer ve model varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m@rslan kullanıcısına yanıt
    Hocam cok cesitli marka var. Asagi yukari hepsi ayni urun, sadece markalar kendi etiketini vurmus.
    Yer olarak da net bisey diyemeyecegim acikcasi. 1-2 hirdavatciya sorarsaniz onlar yardimci olurlar, fiyat kafanizda oturur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bunun ucuna esnek mil alıp kullanan var mı acaba. Bosh marka var 160 lira. Ucuz olanları var 50-60 lira ama uyumlu mu bilemedim.

• vadamama V kullanıcısına yanıt
    Bunlar çok kullanışlı değil, özellikle yüksek hızlarda dönüş hızından dolayı ısınıyor. Makineyi zorlaması da cabası. Ama yüksek kaliteli ve bakımı yapılan ürün bir bakıma kadar kullanışlı olabilir.

• Usbehci kullanıcısına yanıt
    O zaman bosh marka olana bakacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: vadamama

O zaman bosh marka olana bakacağız
    Bunların asıl mevzusu bu ;

www.hepsiburada.com
    Dremel 4000 175 Watt El Motoru 1/45 Aksesuarlı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dremel-4000-175-watt-el-motoru-1-45-aksesuarli-p-HRBSCF0134000JC

Fakat aparatları bile çok pahalı

• Bu fiyat sadece internette mı geçerli? Mağazadan teslim alma gibi bir seçenek de yok, kargo çıkıyor...

• Sanrupid kullanıcısına yanıt
    mağazalardada aynı fiyattı,bizzat gidip mağazadan aldım.
  • 120 liraya lotus mu ne var biraz araştırdım black decker de 200 tl ye var bir-kac aparat ile kutusu falan da var. Bu cihaz ne kadar is görür cidden çok merak ediyorum. Yanı 60 tl ye aldığımız bir makine cidden black decker ya da dremele ne kadar yakın performans verir.

Bir de o resimelrde görülen makinenin uc kısmı plastik gibi öyle ise beş para etmez

• çok uygun bence çin sitesinde sadece motoru 40 lira.ben alayım dedim ama senede bir işe yarar o tüzden onuda matkapla yaparım diye fuzuli gördüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevgen06

120 liraya lotus mu ne var biraz araştırdım black decker de 200 tl ye var bir-kac aparat ile kutusu falan da var. Bu cihaz ne kadar is görür cidden çok merak ediyorum. Yanı 60 tl ye aldığımız bir makine cidden black decker ya da dremele ne kadar yakın performans verir.

Bir de o resimelrde görülen makinenin uc kısmı plastik gibi öyle ise beş para etmez
    Black Decker 90 watt diye biliyorum. Mac Allister 130 watt. Yani Mac Allister daha iyi. Bunun aparatları Dremel ile aynı. Uç kısmın pasosu ve dremelinin esnek milinin takıldığı yerdeki paso aynı. Mağazada Dremel esnek milini taktık sıkıntı olmadı. İnternetten sarı penset (uçların içine girdiği parça) aldım buna uymadı. Penset çapı 4.8 veya 5 mm olması lazım. Alacak olanlar buna göre alsınlar. Piyasada satılanlar 4.2 veya 4.3 mm. Yine penset gerektirmeyen mandren diye satılan parçalar var. Ucuz olanlar buna uymaz. Dremelinkini almak lazım. O da pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vadamama -- 11 Nisan 2018; 6:36:9 >

Harikasın hocam ya. Bu kadar detaylı bir paylaşım yaptığın için teşekkür ederim.

Son olarak alınabilir bir makine olarak görüyor musunuz bu cihazı is görür mü yani. Kafayı taktim cihaza 120 130 liraya setli muadilleri de var o nedenle bilemedim

• quote:

Harikasın hocam ya. Bu kadar detaylı bir paylaşım yaptığın için teşekkür ederim.

Son olarak alınabilir bir makine olarak görüyor musunuz bu cihazı is görür mü yani. Kafayı taktim cihaza 120 130 liraya setli muadilleri de var o nedenle bilemedim
    Makine alınabilir elbette. Kalite olarak asla kötü değil. 120-130 liralık setlerin içinden çıkan uçlarda iyi çıkmayacak. Asıl sıkıntı uçlarda. Bu makine alınıp yanına dremelin uçlarında ihtiyaca göre alınıp kullanılabilir. Ben aliexpresten 1.5 dolara 5 li üç aldım. Uç alırken dikkat edilmesi gereken uç çapı 3 mm olmalı, GittiGidiyor da satılanlar 2.3 mm falan. Yine uyum sağlamaz.3 mm olanlardan alınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vadamama -- 11 Nisan 2018; 23:16:43 >
    Bir de evrensel yazilmis uçlara. Bu maç allisterin 200lu setinin malzeme kalitesi de aynıdır. Ben de bugün aldım cihazı ama uç sorununu nasıll açacağım bilmiyorum

• quote:

Bir de evrensel yazilmis uçlara. Bu maç allisterin 200lu setinin malzeme kalitesi de aynıdır. Ben de bugün aldım cihazı ama uç sorununu nasıll açacağım bilmiyorum
    Piyasadaki en iyi uçlar dremel marka. Fiyatından belli. Ben ptx marka 12 li uç seti aldım mağazadan 20 liraya. Ahşap uçları iyi gibi ama renkli olan uç ile bıçak biledim. Bıçak ağzı harika oldu ama uç da şekil bozukluğu oldu.

Mac Allister hobi makinesi 60 TL (Dremel muadili)

Ahşap oyma yapacaksanız dremelin 3 farklı kalınlığında ucunu yaklaşık 130 lira verip alacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vadamama -- 11 Nisan 2018; 23:29:28 >

• Çok pahalı üstadım ya. Bi alternatif bakmak lazım

• Diğer markaları kullanan arkadaşlar varsa uçları hakkında yorum alabilirsek iyi.

• Umarım vardır hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.