Şimdi Ara

Maç biletleri saat kaçta satışa çıkıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdisindan enistem geldi maca gitmek istiyor.Sadece pazar gunu satisa cikacagi yaziyor hertarafta saat kacta acaba bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Maç Biletleri Ne Zaman Satışa Çıkar?

Futbol maçlarının bilet satış tarihleri, müsabakanın niteliğine ve düzenleyen kuruluşa göre değişir. Genellikle, şu adımları takip ederek maç biletlerinin satışa çıkış tarihini öğrenebilirsin:

• Resmi Kaynakları Kontrol Et: Maçın resmi web sitesi, federasyonun web sitesi veya bilet satış platformu gibi resmi kaynakları ziyaret et.
    • Passolig Üyeliğin Olmalı: Türkiye'de düzenlenen müsabakalar için Passolig kartı sahibi olman gerekiyor. Passolig kart sahiplerine genellikle bilet önceliği verilir.
    • Kulüp Duyurularını Takip Et: Desteklediğin kulübün resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarını takip et. Kulüpler genellikle bilet satış tarihlerini bu mecralar üzerinden duyururlar.

Passolig Maç Biletlerinin Satışa Çıkış Tarihi için Örnekler:

• Süper Lig Maçları: Maç tarihinden yaklaşık 2-3 hafta önce.
    • Türkiye Kupası Maçları: Maç tarihinden yaklaşık 1-2 hafta önce.
    • Avrupa Kupası Maçları: Müsabakanın niteliğine ve kuraların çekildiği tarihe bağlı olarak değişir.

Bilet satış tarihlerini kaçırmamak için resmi kaynakları düzenli olarak kontrol etmeli ve kulüp duyurularına dikkat etmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Passoligi olması şart.
    Pazar günü kongre ve temsilci üyelere
    Pazartesi günü taraftar kartı ve fenercell i olanlara
    Yine pzt günü akşam 18.00den sonra genel satışa çıkacak biletler

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

Passoligi olması şart.

Çok teşekkür ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

Passoligi olması şart.

Çok teşekkür ettim

rica ederim
  • uygun fiyata bilet transferi yapan varsa alırım.
  • Adamlar mayista azize suikast yapma planları yapıyorlardı 2 transfere nasıl korumaya başlamışlar yine

Transfer taraftarları sizi

• Arkadaş ne saçma iştir. Ne kongre ve temsilci üyeleri için satış saati yazılmış ne de taraftar kart sahipleri için yazılmış. 18:00 da genel satışa çıkacağı yazıyor da öncelikli satışların ne zaman başlayacağı neden yazmıyor? Yok eğer taraftar kart sahipleri ile genel satış için aynı saat ise o da saçma. Yine bi halta yaramayan müşteri hizmetleri var, nereden musallat ettilerse bu passoligi başımıza. Temsilci üye vs olupta bilet alan varsa saat kaçta satışa başlandığını yazarsa biz de ona göre bakarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

Adamlar mayista azize suikast yapma planları yapıyorlardı 2 transfere nasıl korumaya başlamışlar yine

Transfer taraftarları sizi

Burada konuşacağına store'unu kurtar ;)

• passolige para yükledim ptt atmsinden.fakat bilet kalmadıgı icin alamadım.BU parayı iade alma şansım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

passolige para yükledim ptt atmsinden.fakat bilet kalmadıgı icin alamadım.BU parayı iade alma şansım var mı?

var
  • Arkadaşlar Fenercell i olupta maç bileti için kullanmayacak olan varsa pm atabilir mi? Bilet alacağımda maç için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.