Şimdi Ara

- Mac Bir Bilgisayar'da PC Klavye , Mouse Çalışırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - Arkadaşlar PC Bilgisayarım Var Fakat Mac Deneyimini Yaşamak İstiyorum Fakat Orginal Olarak Bende Mac Mini Giriş Seviyesinde Almayi Karar Verdim Monitor Dönüştürücü Hepsi Var Fakat Mouse Ve Klavyesi Aşırı Derecede Pahli Zorlu Center Apple Store Aradığımda Bunun Mümkün Olmadığını Söylediler Siz Professional Arkadaşlara Soruyorum Mac Mini Aldığımda PC Klavye Ve Mouse Kulanamamı ? Geçici Süreline Artık Para Toplayıp Sonra Magic Mouse Ve Wirelles Keyboard Alacağım Fakat Geçici Takamazmıyım ? Normal Bilgisayar Klavyesi Acil Cevap Bekliyorum Ona Göre Alacağım Yoksa Ekran Kartına Yatırım Yapacağım Fakat Mac OS X Yosemite Deneyimini Yaşamak Çok İstiyorum Cevaplarinizi Bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdiKatliam -- 13 Aralık 2014; 17:21:36 >

• Hepsi çalışır tabi ki niye çalışmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb ile bağlanan aygıtlar her türlü çalışır.

Yeni mac minilerin içinden dvi adaptçrü çıkmıyor bilginize.
  • Kullanabilirsiniz.Ama bazı modellerin driverları osx ile uyumlu değil.cmd+option vs tuşlarıda shortcut veya programlar yardımı ile atayabilirsiniz.
  • Magic Mouse, Wireless Keyboard, Trackpad haricinde Logitech'in klavye ve mouse'uda var. Logitech'in sayfasyndan unifying yazylymyny indirdim gayette çaly?yyor. Ayryca klavye y?yk ile ?arj oldu?undan dolayy ?arj durumunu görebilmek için app store logitech solar'y indirdim. Bu sayede klavyenin aldy?y y?yk oranyny ve ?arj durumunuda görebiliyorum. Sorun yok çaly?yr.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.