Şimdi Ara

mac book oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mac book pro kullanicisiyim oyun yuklemek istiyorum fakat yukleyemiyorum.yuklemek istedigim oyun the lord of the rings battle for middle earth 2 nerden nasil indirebilicegimi bilen varsa yardimci olursa sevinirim

• Bootcamp ile windows kur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boot camp i kuramadim denedim olmadi.
  • Alparslan97 A kullanıcısına yanıt
    windows iso dosyasını at masaüstüne. flash takılı olsun, aç bootcamp i, sürdür de, üstteki 2 seçenek tıklı olması gerek değilsede sen tık koy, ileri deyince sana iso'yu soracak, göster masaüstünden isoyuda, bu kadar.. kolay hocam uğraş biraz
  • muhammet_89 kullanıcısına yanıt
    iso yu nereden bulacagim ? iso indirmek gerekli mi ? indireceksem nasil indirecegim ?
    hocam google'a windows 7 ultimate full torrent veya windows 8.1 pro full torrent yaz, kickass çıkar büyük ihtimalle site olarak, ordan istediği indir, ben ikisinide indirdim bazen can sıkıntısı bi win7 yüklüyorum bi win8
    bunları kurduktan sonra win7 için full yapma de veya 8, kmsnano'yu indir, oldu sana full.. bu kadar :)
    macbooka win kurmak o kadar kolay ki, bi kere yapsan alışcaksın zaten..apple senin için sürücülerinide indiriyor sen bişeyle uğraşmıyorsun :)
    bilgisayarında utorrent veya itransmission filan olsun ok..(torrent i indirmek için gerekli)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flash Oyun tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    usb bellekten oyun oynamak
    17 yıl önce açıldı
    Flash Oyun Siteleri
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.