Şimdi Ara

Macbook Pro'da oynayabileceğim oyunlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
13.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben macboook pro aldım bu aralar canım sıkılıyor oyun oynayayım diyorum, steam, appstore veya malum yerden indirebileceğim tavsiye ettiğiniz güzel oyunlar nelerdir ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Macbook Pro'da Oynayabileceğiniz Oyunlar

Macbook Pro'nuzun oyun oynamaya yönelik bir bilgisayar olmamasına rağmen, yine de oynayabileceğiniz bir dizi oyun bulunmaktadır. Bu oyunlar, yüksek grafikler ve hızlı oyun hızı gerektirmediklerinden Macbook Pro'nun sınırlı donanımında sorunsuz bir şekilde çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

Macbook Pro'da oynayabileceğiniz bazı popüler oyunlar şunlardır:

• Stardew Valley: Piksel tabanlı bir rol yapma oyunu olan Stardew Valley, bir çiftliği devralıp yönetmenizi sağlar.
    • Undertale: Metin tabanlı bir rol yapma oyunu olan Undertale, benzersiz bir savaş sistemi ve etkileyici bir hikayeye sahiptir.
    • Civilization VI: Tur tabanlı bir strateji oyunu olan Civilization VI, kendi uygarlığını kurmanıza ve yönetmenize olanak tanır.
    • The Sims 4: Yaşam simülasyonu oyunu olan The Sims 4, kendi Sim'lerinizi oluşturmanıza ve onların hayatlarını kontrol etmenize izin verir.
    • Minecraft: Kum havuzu oyunu olan Minecraft, sınırsız yaratıcılık ve keşif sunar.

Bunların yanı sıra Macbook oyunları kategorisinde yer alan ve Macbook Pro'nuzda oynayabileceğiniz çok sayıda bağımsız oyun ve eski oyun da bulunmaktadır. Bu oyunları App Store, Steam veya GOG.com gibi platformlardan edinebilirsiniz.

Macbook Pro'nuzda oyun oynamadan önce macOS'in en son sürümünün yüklü olduğundan emin olmalısın. Ayrıca, oyunların Macbook Pro'nun ekran çözünürlüğüne uygun olduğundan emin olmalısın. Yüksek grafik ayarlarında oynamaktan kaçınmalısın, çünkü bu cihazın aşırı ısınmasına neden olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • güncellll
  • Kısıtlı oyunlardır bir minecraft csgo bile zorlar yarış serisi seviyorsan nfs edin biryerlerden
  • Apple MacBook Pro'larda (bence genel olarak tum laptoplarda) kaçınılmaz arıza olan ekran kartı arızası vardır. Bu yüzden ekran kartını ne kadar az yorarsanız o kadar uzun süre kullanabilirsiniz. Ben her zaman oyun için masaüstü bilgisayar tavsiye eeden bir insanım. Ancak yinede oyun diyorsanız hangi seri MacBook Pro kullandığınızı bilmemekle birlikte Rust önerebilirim. Bunun dışında Apple bilgisayarların oyun performansları pek iyi olmadığınıda belirtmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarasa Kıçı

Arkadaşlar ben macboook pro aldım bu aralar canım sıkılıyor oyun oynayayım diyorum, steam, appstore veya malum yerden indirebileceğim tavsiye ettiğiniz güzel oyunlar nelerdir ?

Kimse de oyun önermemiş. Steam yükle, oradan bir sürü bulabilirsin tabi paralı. Oyun olarak cs go güzeldir, dota 2 ye bakabilirsin. Steamde bunlar. This war of mine var güzeldir yapısı değişik bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky gamblers guzel oyun cok yormaz hem

• quote:

Orijinalden alıntı: Riverside_

Apple MacBook Pro'larda (bence genel olarak tum laptoplarda) kaçınılmaz arıza olan ekran kartı arızası vardır. Bu yüzden ekran kartını ne kadar az yorarsanız o kadar uzun süre kullanabilirsiniz. Ben her zaman oyun için masaüstü bilgisayar tavsiye eeden bir insanım. Ancak yinede oyun diyorsanız hangi seri MacBook Pro kullandığınızı bilmemekle birlikte Rust önerebilirim. Bunun dışında Apple bilgisayarların oyun performansları pek iyi olmadığınıda belirtmek isterim.

Hocam öncelikle yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler ama lütfen kimse kimseyi yanlış yönlendirmesin. Durup dururken hiçbir laptopta ekran kartı arızası olmaz, bunu neye dayanarak söylüyorsunuz anlamıyorum. Laptoplarda oyun performansı belki masaüstüne göre düşük olabilir evet ama çok güzel oyun laptopları da var. MSI'ın veya Asus'un gaming serisinden haberdar olmadığınız belli. Ayrıca 6.000 TL para vermişim bu cihaza, evet amacı oyun olmayan bir cihaz ama bu parayı verdiysem ve retina ekran varsa insan ister istemez oyun oynamayı ister. Witcher 2, Cs Go, Skyrim gibi oyunları High ayarlarda max çözünürlükte oynadım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Önceki laptobum Toshiba'ydı donanım olarak Macbook Pro'dan çok daha üstündü ama Skyrim'i bir kere bire high'ta oynayamadım. Zaten ısınma probleminden low'da bile zor oynuyordum. Macbooktaki 8gb ram ile Windows bir cihazdaki 8gb ram'i lütfen kıyaslamayın. Bu ekran kartı ve işlemci için de geçerli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook'a crackli oyun
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kimsenin kimseyi yanlış yönlendirdiği yok. Gaming laptoplar ile MacBook Pro'ları kıyaslayamazsınız. Gaming laptoplar sırf hava akımı daha verimli olsun ve chip yerine soket ekran kartı kullanmak için (diğer sebeplerde dahil ancak genel olarak havalandırma düşünülür) normal bir laptoptan neredeyse 2 kat daha kalın yapılır.

Ben bilgisayarcıyım. Genelde Apple bilgisayarlar üzerine çalışıyorum. Ekran kartı arızaları hep kimlerden geliyor biliyor musun ? Gamer dediğimiz oyuncular ve 3 boyutlu çalışan kullanıcılardan. Zaten bahsettiğiniz gibi durduk yerede bozulmuyor o kartlar / chipler. Isı bu donanımın en büyük düşmanıdır. Aşırı ısınan her chip ömründen yer. Buna dayanarak laptoplarda (gaming laptoplar hariç) oyun oynamak sakıncalı bana göre. Bana göre değil oyle zaten. Siz sorun yaşamadınız diye diğer insanlar sorun yaşamayacak değil. Yönlendirirken mantıklı yönlendirelim sonrasında sorun yaşayıp yaşamamak onun şansına kalsın.
    ,

Ayrıca ben Macbook Pro'larda oyun oynarsanız bozulur vurgusu yapmadım. Cihazı ne kadar az yorarsanız o kadar uzun süre kullanırsınız dedim.

Saygılar.

• Riverside_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gaming laptoplar ile Macbook Pro'yu zaten kıyaslamıyorum. Ama sonuçta Macbook'ta da oyun oynanıyor, yani oyundan oyuna da değişir ama direk Macbooklar'da oyun oynanmaz demekte yanlış bence.
  • Yahu hocam ben zaten oyun oynanmaz demedimki. 2 mesajımda da üzerine basa bas asoyledim. Hatta arkadaşa oyun tavsiyesinde bulundum. Nereden çıkarıyorsunuz bunları gözünüzü seveyim.
  • hocam lol csgo cs 1.6 war thunder rust falan oynayabilirsiniz aşırı zevkli world of tanks falan var appstore daki top 10 oyuna bakmanızı öneriyorum
  • bende macbook pro 2012 mid aldım. ARP ve RPG oyunları çok seviyorum. Tavsiye ediceğiniz güzel oyun var mı indireyim :)
  • Batman arkham city

Oyunçeviride türkçe yaması da mevcut mac osla uyumlu mu türkçe yama emin değilim bir araştırın

Oyun çok güzel ve uzundur, gamepadle oynayın çok keyiflidir

• sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Beyler merhaba DH (donanım haber) yeni kurdum.Forum nasıl açacagımı bulamadım. Size bir sorum olacak Bende MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) işlemci 2,7 GHz Intel Core i5 5. nesil 8 GB 1867 MHz DDR3 ram Intel Iris Graphics 6100 1536 MB bir macbook var. Ben bu bilgisayara win10 kurunca gta5 içinde ekran kartını 4gb gösteriyo ama sadece 1gb kullanabiliyorum. bunun sebebi nedir açıklarsanız sevinirim. Bir sorum daha olacak sizce assassin syndicate kaldırır mı? lütfen cevaplayınn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.