Şimdi Ara

Macbook'a crackli oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Macbook pro almak istiyorum fakat aklımda bazı soru işaretleri var öncelikle şunu sormak istiyorum, PC'de ki gibi torrentden oyun indirip crack yapabiliyor muyuz? Mesela torrentden skyrim indirip crack yapıp oynayabilir miyim? Yoksa bootcamp ile windows mu kurmam gerekir? Windowsta kurmak istemiyorum ama. Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler,

• TheTeknolojist kullanıcısına yanıt
    eğer farklı bir skyrim'den bahsetmiyorsak, skyrim mac oyunu değil. dolayısıyla windows kuracaksın, yada emulator'le açacaksın. sana yaramaz bu makinalar
  • oyun oynayacaksan, ve windows yüklemek istemiyorsan mac alma, bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

eğer farklı bir skyrim'den bahsetmiyorsak, skyrim mac oyunu değil. dolayısıyla windows kuracaksın, yada emulator'le açacaksın. sana yaramaz bu makinalar

• Arkadaşlar böyle bir link verip:http://****.sx/top/402

Bak MAC oyunları bunlar bunlar diyeceğinize ukala ukala konuşuyorsunuz. Daha önce mac kullanmadım, nereden bileyim. Gördüğüm kadarıyla MAC de de oyunlar varmış.
  • TheTeknolojist kullanıcısına yanıt
    mac'te oyun yok demiyor kimse, macte oyun oynanmaz diyor. çuvalla para verip super mario'mu oynamak istiyorsun, iyilikte yaramıyor sana
  • gelistiricilerin bilgisayar platformunda onceligi her zaman windows oldu bu yuzden her oyunun mac versiyonu yok. indie gelistiriciler genelde cross platform cikariyorlar onlari takip etmekte fayda var.

ayrica casual tarzda oyunlari seviyorsaniz bol secenek var. ama bir crysis yok tabi. olmasin da gerci. sisirilmis bir oyun bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam'e Korsan Oyun Eklemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

mac'te oyun yok demiyor kimse, macte oyun oynanmaz diyor. çuvalla para verip super mario'mu oynamak istiyorsun, iyilikte yaramıyor sana

• Mac'te Team Fortress 2 oynanır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.