Macbook pro almak istiyorum fakat aklımda bazı soru işaretleri var öncelikle şunu sormak istiyorum, PC'de ki gibi torrentden oyun indirip crack yapabiliyor muyuz? Mesela torrentden skyrim indirip crack yapıp oynayabilir miyim? Yoksa bootcamp ile windows mu kurmam gerekir? Windowsta kurmak istemiyorum ama. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler,
TheTeknolojist
kullanıcısına yanıt
eğer farklı bir skyrim'den bahsetmiyorsak, skyrim mac oyunu değil. dolayısıyla windows kuracaksın, yada emulator'le açacaksın. sana yaramaz bu makinalar
oyun oynayacaksan, ve windows yüklemek istemiyorsan mac alma, bu kadar basit
quote:
Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr
eğer farklı bir skyrim'den bahsetmiyorsak, skyrim mac oyunu değil. dolayısıyla windows kuracaksın, yada emulator'le açacaksın. sana yaramaz bu makinalar
Bak MAC oyunları bunlar bunlar diyeceğinize ukala ukala konuşuyorsunuz. Daha önce mac kullanmadım, nereden bileyim. Gördüğüm kadarıyla MAC de de oyunlar varmış.
TheTeknolojist
kullanıcısına yanıt
mac'te oyun yok demiyor kimse, macte oyun oynanmaz diyor. çuvalla para verip super mario'mu oynamak istiyorsun, iyilikte yaramıyor sana
gelistiricilerin bilgisayar platformunda onceligi her zaman windows oldu bu yuzden her oyunun mac versiyonu yok. indie gelistiriciler genelde cross platform cikariyorlar onlari takip etmekte fayda var.
ayrica casual tarzda oyunlari seviyorsaniz bol secenek var. ama bir crysis yok tabi. olmasin da gerci. sisirilmis bir oyun bence.