Şimdi Ara

Maç eşleştirmesi hakkında sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben elmas liginde oynuyorum. (amacım hava atmak değil) Normal oyun atarken sürekli gumus ve altın adamlar geliyor. Karşı takımada genelde full plat yada 1-2 elmas dusuyor. Bu neye gore belırlenıyor inanın normal oyun atmaktan bunaldım. Sureklı kavga cıkıyor chatte ustune adamlar kendınden ustun adamlara karsı oynayamıyor. 10 oyun attıysam 7-8 oyun kaybettım sırf bu nedenle. Açıklamalarınızı beklıyorum. Ha dereceli at diyecek olursanız puan gelmıyor elmas 1 sıktı derecelı. Post kasabılırsınız

• Adam Elmas mış ya la . Boşaltın forumu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sujuk -- 6 Haziran 2014; 21:26:31 >
  • Sujuk kullanıcısına yanıt
    İğneleyici lafın için tesekkur ederim şimdi konuyu baltalama lütfen
  • Amacim hava atmak degilden sonrasini okumadim mutluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elmas istiyorsan çağıralım gelsin onla konuş

Ek olarak normal oyunlarda lige göre eşleşme yaptırmıyor bildiğim kadarı ile şu insanları da liglerine göre yargılamaktan vazgeçin artık.Eşleştirme sistemi düzgün olsaydı zaten bir takım 5 premade girmişken karşılarında duo giren bile olmayan kişilerle eşleştirmez.Ben bunun hakkında ticket atmıştım merak etme her zaman ki gibi uğraşıyorlarmış sihirdarlar için en iyisini yapıcaklarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosedaled3 -- 6 Haziran 2014; 21:34:08 >
  • Ln24 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim .
  • Forum cok bozuldu oyle degılmı ? Herkes birşeyler bıldıgını zannediyorlar ama halbuki asıl aptal olanlar onlar :). Bu yüzden hem hayatta hem oyunda basarısız oluyorlar :) Değerli yorumun ıcın tesekkurler
  • rosedaled3 kullanıcısına yanıt
    Bronze ama Elmas ruhlu olmaz mı ? Forumda Elmas var mı ?
  • O iş hakkaten neye göre belirleniyor. Mesela sabah saatlerinde girerse oyuncu azlığından karışık atıyor ortaya
  • Sujuk kullanıcısına yanıt
    Ben elmas olan kimseden yardım istemedim. Açtıgım konu hakkında bilgi sahibi olan yada boyle lol sıstemıyle ıclı dıslı arkadaslardan bılgı almak ıstedım. Siz yanlıs anladınız sanırım :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ln24

Forum cok bozuldu oyle degılmı ? Herkes birşeyler bıldıgını zannediyorlar ama halbuki asıl aptal olanlar onlar :). Bu yüzden hem hayatta hem oyunda basarısız oluyorlar :) Değerli yorumun ıcın tesekkurler

Offf manyak laff.westte goldum(amacim hava atmak degil )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Widget kullanıcısına yanıt
    İnan anlamıs degılım. Akşama doğru 2-3 oyun attım hepsinde takımıma gumus geldi. Normal oyunda da gızlı elo fılanmı var ona goremı belırlenıyor anlamadım gercekten
  • Ln24 kullanıcısına yanıt
    Senin sorunun cevabını oxichampion söyleyebilir bir tek . Ona sor , o her şeyi bilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sujuk

Adam Elmas mış ya la . Boşaltın forumu .

30 mesajıyla kendi çapında laf sokacak
  • Ben Oyuncu Destek ekibinden IvanGough.

Eşleştirme sistemi oyuncunun değerlendirmesini kişisel koşullara göre yapmaktadır, dolayısıyla arkadaşlarında tamamen aynı derecelendirmeli oyunları oynasan bile puanların arkadaşlarının puanlarıyla aynı olmayacaktır. Galibiyet sayısı, içinde bulunduğun takımın lig puanı, eşleştirme dereceni ve aynı şekilde karşı takımın bilgileri gibi çeşitli faktörler etki eder. Kendinden daha güçlü veya zayıf rakiplerle karşılaşsan bile, eşleştirme derecesi bunu değerlendirecek ve zamanla sahip olduğun eşleştirme derecesi stabil hale gelecektir.

Yani özet olarak senin takımına ve rakip takıma eşleştirme derecesi senden yüksek veya düşük rakipler gelebilir ancak aşağı yukarı iki takım da birbirine denk olacaktır. Bu denklik durumu sadece lig ve kümeye göre değil, eşletirme derecesine göre yani tüm istatistiklerine göre yapılmaktadır. Ayrıca elbette eşleştirme sistemini sürekli geliştiriyoruz ve güncelliyoruz; senin ve diğer tüm sihirdarların eleştirilerinin ve önerilerinin dikkate alındığından emin olabilirsin.

Son olarak sana Sihirdar Kanunu'nun ilk bölümünü hatırlatmak isterim: Takımına Destek Ol. Takım arkadaşlarına elinden geldiğince yardım et, gerekli eşyaları öner, haritaya dikkat etmelerine yardımcı ol. Belki bu karşılaşmayı kazanamayabilirsin, ama onların gelecekte daha iyi birer oyuncu olmalarına yardımcı olmuş olursun.

Yaptığımız bir araştırmaya göre takım olarak hareket eden, birbirlerine anlayış gösteren ve destek olan sihirdarların, ormanda 10 Rengar gücünde olduklarını tespit ettik :) Bunu seninle de paylaşmak isterim:
    http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/player-behavior/takim-oyunu-daha-cok-oyun-kazandirir-mi

Ayrıca eşleştirme sistemi hakkında merak ettiklerini Eşleştirme Rehberimiz'de bulabilirsin:
    https://support.leagueoflegends.com/entries/23309835-E%C5%9Fle%C5%9Ftirme-Rehberi?locale=88

Aklına takılan başka bir soru olursa lütfen bana ilet.

Adalet Meydanları'nda görüşmek üzere!

IvanGough
    Riot Games Oyuncu Destek

• glumblapinta kullanıcısına yanıt
    1164 Mesaj . Hmm 1k postu olan adam oluyor demek vay anasını . Kralsın keke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sujuk

1164 Mesaj . Hmm 1k postu olan adam oluyor demek vay anasını . Kralsın keke.

krallığımda soytarılara yer yok şimdi kaybol
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    Ucu sana dokundu ise rahatlık ile söyleyebilirsin .İşimi temiz yapar giderim. Bir daha ki sefere dikkatli olurum Kral Hazretleri .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.