Şimdi Ara

MAC Filtreleme yaptım, hala bağlanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler modeme mac filtreleme yaptım, adamın biri hala bağlanıyor.Bi yardım edebilir misiniz ne yapmam lazım.
    Üstteki ve alttaki bizim, o noktada sıkıntı yok.
    Ama mac filtreleme yaptığım halde "*" isimli biri hala modeme bağlanabiliyor.Şifreyi de sadece ben biliyorum.

• büyük ihtimal siz arayüz ayrlarında lan istemci kısmına bakıyorsunuz o cihaz şu anda bağlı olmayabilir daha önce bağlanmışssa ip kira süresi dolmadığı için hala sizde görünüyor yani mac engeli kaldrdığınızı farzedelim o ip yi hala ona tutuyor kira süresi bitince orada olamdığını göeceksiniz
  • eğer tp linkse durum kısmına gelin ve orada şu anda bağlı kablosuz istemciler yazar ve aldında mac adresini verir
    yada modemin markasını söyleyin nerede olduğuna bakalım o anki online olan cihazlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: FHM

eğer tp linkse durum kısmına gelin ve orada şu anda bağlı kablosuz istemciler yazar ve aldında mac adresini verir
    yada modemin markasını söyleyin nerede olduğuna bakalım o anki online olan cihazlara

Şimdi DHCP'den baktım.Durum bu şekilde.
    Kırmızıyla işaretlediklerim bana ait.İlginç olan 2 tane kısım var.
    1-MAC Filtrelemeye girdiğim zaman DHCP'dekilerin aksine sadece birkaç adet cihaz çıkıyor.
    2-Resimde açıkça belirtmeye çalıştım.

Modem değil Wireless Router kullanıyorum.DIR-300.
    PPPOE ile bağlanıyorum internete.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.