Şimdi Ara

mac ile pc birbirine bağlanırmı nasıl bağlanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar macbook pro 13" sahibiyimde bunu başka bir windowsa nasıl bağlarız dosya aktarımı için değil iki bilgisayarı birleştirmek için yani yüksek performans için böyle birşey mevcutmu yani diyelimki arkada windowsli laptop çalışsın ama mac'e destek olsun gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

iyi günler arkadaşlar macbook pro 13" sahibiyimde bunu başka bir windowsa nasıl bağlarız dosya aktarımı için değil iki bilgisayarı birleştirmek için yani yüksek performans için böyle birşey mevcutmu yani diyelimki arkada windowsli laptop çalışsın ama mac'e destek olsun gibi

o nasıl bir fantezidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

quote:

iyi günler arkadaşlar macbook pro 13" sahibiyimde bunu başka bir windowsa nasıl bağlarız dosya aktarımı için değil iki bilgisayarı birleştirmek için yani yüksek performans için böyle birşey mevcutmu yani diyelimki arkada windowsli laptop çalışsın ama mac'e destek olsun gibi

o nasıl bir fantezidir

• sanki vardı böyle birşey hatta parallels diye programlamı oluyordu neydi
  • quote:

sanki vardı böyle birşey hatta parallels diye programlamı oluyordu neydi

parallels programı sanal makine üzerinden windows çalıştırmaya yarar. senin dediğin voltranı oluşturmak gibi birşey daha çok

Önden mac çalışsın arka plandan windows destek atsın, yanınada bir linux makine koydukmu oldu sana süper bilgisayar

Şaka bir yana aslında senin yapmak istediğni işe "Cluster Computing" denir. birden fazla bilgisayar bir arada tek bir bilgisayar gibi çalışır, ama bu tarz bilgisayarlar öyle senin düşündüğün gibi windows, osx gibi işletim sistemleri çalıştırmazlar, genelde bilimsel araştırmalar ve yüksek işlem gücü isteyen hesaplamalarda kullanılır. bilgi için:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Bilgisayar_k%C3%BCmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 23 Kasım 2011; 11:37:39 >

• Biraz araştırdımda net render diye birşey buldum sanırım bilgisayarları bağlama işine yarıyor ama nasıl oluyor hiç anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Biraz araştırdımda net render diye birşey buldum sanırım bilgisayarları bağlama işine yarıyor ama nasıl oluyor hiç anlamadim

biz ne anlatmışız adam hala ne yazıyo allahım sen bana sabır ver..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki PC'yi Birbirine Bağlama
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.