Şimdi Ara

Maç Kazanıp LP gitmesi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde asla ve asla yapmayacağım bir şey ancak gerçekten midem bulandı yani. Brand sürekli anlamsız şekilde farmları itiyor farmları alıyor. Zoe bota geliyor farmları alıp gidiyor. Madem oynamamı istemiyorsunuz oynamıyorum dedim. Hiçbir afk uyarısı gelmedi. Match historyde de zafer gözüküyor. Sürekli topa bota falan indim sonlara doğru hasarda vurdum speel falan attım bu ne şimdi? :D

Maç Kazanıp LP gitmesi???

• ne var bunda ? afk kalmışsın iyi ki gitmiş lp
  • 3 dakikadan fazla afk kaldığın zaman hiç bir şekilde Lp alamazsın
  • Daha fazla gitseydi keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar taşımış senı ama kaybetmen iyi olmuş

• diğer çar ne oldu
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    İyide afk kalmadım ki sürekli aktif oynadım yani :d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sydra report free aldı

• Mükemmel olmuş. Kısa sürede perma ban yemeni dilerim.
  • ailenizinavukati A kullanıcısına yanıt
    Eminim yerim kardeşim tşk
  • lowlukdan dolayı gitmş koçum
  • olishernandez kullanıcısına yanıt
    4 te 1im kadar elon var koçum falan hayırdır gülüm :D
  • Tamam düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 20 Ağustos 2018; 14:45:24 >
  • afksın işte 11 levelsin
  • Tearla-Ludeni ayni anda kasan adam elodan bahsediyor

• Rutzelq kullanıcısına yanıt
    Alınmamasın bir sebebini söyler misin bana? :D Gold eloda oyun oynayıp 4 katınız elodakileri bilmediğiniz konularda eleştirmeyin. He dersinki yanlış olmuş bence şunu yapsan şöyle olsa bilmem ne falan eyvallah derim ama komiksin yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: League of DDY

Alınmamasın bir sebebini söyler misin bana? :D Gold eloda oyun oynayıp 4 katınız elodakileri bilmediğiniz konularda eleştirmeyin. He dersinki yanlış olmuş bence şunu yapsan şöyle olsa bilmem ne falan eyvallah derim ama komiksin yani :D
    Cd pasifi çöpe gidiyor güzel kardeşim.Hem o kadar manayı ne yapacaksın alacak o kadar çok item varken.Boş yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: League of DDY

Kesinlikle gold eloda oynuyorumxd .Luden karaktere yeteri kadar mana desteğini sağlıyor buna ilaveten tanrıça kasmak hem hasar olarak geri kalmana,hem 1 tane item slotu kaybetmene hem tanricanin vercegi ekstra mananin hiç iş yapmamasına hemde %10 luk pasifin çop olmasina sebep olur.Koskaca TR de bir akıllı sensinxd Gold eloymusxd 4 kati elomda ki birine bunları açıklamaya gerek duymamıştım ama bunları bile düşünemiyorxd

• Rutzelq kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi League of DDY -- 24 Ağustos 2018; 20:45:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.