Şimdi Ara

Mac Klavye değişimi mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Kuzenimde Macbook Pro var. (Fas'ta katıldığı bi yarışmadan kazanmıştı - uzun hikaye anlatmıyorum). Fas'tan geldiği için bilgisayarın klavyesi q ya da f klavye değil. Yanlış hatırlamıyosam a klavye. Bikaç harf q klavyeden farklı. Velhasıl kelam ben bu bilgisayarı satın almak istiyorum ancak bu mevcut klavyesi ile kullanmak istemiyorum. Acaba bilgisayarın klavyesini qwerty klavye ile değiştirtmem mümkün mü? Nasıl yapabiliriz ve aşağı yukarı ne kadara mal olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Alucard| -- 12 Ağustos 2013; 23:29:28 >

• Servisler klavyeyi komple değiştirir. Pahalı olur.
    Tr stickerlar veya yazılı klavye koruyucular var. Çin malı filan ucuza işini görür.
    Bir kaç harfte sorunsa, bakmadan yazabiliyorsan, klavyeyi türkçe seç yaz. bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega_dj

Servisler klavyeyi komple değiştirir. Pahalı olur.
    Tr stickerlar veya yazılı klavye koruyucular var. Çin malı filan ucuza işini görür.
    Bir kaç harfte sorunsa, bakmadan yazabiliyorsan, klavyeyi türkçe seç yaz. bedava.

O birkaç harfi söz gelimi söyledim harflerde dediğinizi yapma konusunda sıkıntı yok ancak diğer tuşlar hayli farklı
  • AZERTY klavye, igrenctir kendisi. Yapan servisler var ancak tuzludur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

AZERTY klavye, igrenctir kendisi. Yapan servisler var ancak tuzludur.

Igrenc filan demeyelim hocam kullandigin dile gore bazen cok yararli oluyor (mac'im azerty ve fransizca dili icin cok rahat)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransizca klavye oldugunu biliyorum zaten, ancak normal kullanimda oyle dedim. Degisik biraz ondan demisimdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.