Şimdi Ara

Mac Monitor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Mac monitor ( 2560x1600 ) almayı düşünüyorum ama nereden bulabileceğim hakkında bir fikrim yok.Bunu hem tv izlemek için hemde pc kasamda kullanmak istiyorum. Bu monitorü herhangi biyerden temin edebilirmiyim ? Edebilirsem neresi ?

• vatana, teknosaya, hepsiburadaya filan baktın mı hocam?
  • apple storelarda var bildiğim kadarıyla istinye park pupa, canyon troy, şişli artı store hepsinde olduğunu görmüştüm.
  • apple store ve gittigidiyor da bulabilirsin bence, bi ara görmüştüm gittigidiyorda kullanılmış 30" 2500tl gibi bir fiyata satılıyordu. Çok güzel bir monitor ama oyun için kullanacaksan biraz sıkıntı yaşayabilirsin, tepki süresi biraz yüksek ve oyunda ghosting sıkıntısı var.
  • vatanda satiliyor. 30 inc sanırım o baya büyük ekran. kampanya günleri takip edersen vatandan indirimli alabilirsin belki.
  • Cevaplar için hepinize teşekkür ederim soylediğiniz yerlere baktım fakat fiyatları beklediğimden bayağa bir yüksek çıktı.
  • kaç tl lik birşey düşünüyorsun, 30" de hp ve dell marka monitor bulabilirsin türkiyede ama 2000$+kdv yi gözden çıkartman lazım. Ben 27" dell aldım 2560x1440 çözünürlükte ama hala distributorun Türkiyeye getirmesini bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.