Bildirim
Mac Monitor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
vatana, teknosaya, hepsiburadaya filan baktın mı hocam? -
apple storelarda var bildiğim kadarıyla istinye park pupa, canyon troy, şişli artı store hepsinde olduğunu görmüştüm. -
apple store ve gittigidiyor da bulabilirsin bence, bi ara görmüştüm gittigidiyorda kullanılmış 30" 2500tl gibi bir fiyata satılıyordu. Çok güzel bir monitor ama oyun için kullanacaksan biraz sıkıntı yaşayabilirsin, tepki süresi biraz yüksek ve oyunda ghosting sıkıntısı var. -
vatanda satiliyor. 30 inc sanırım o baya büyük ekran. kampanya günleri takip edersen vatandan indirimli alabilirsin belki. -
Cevaplar için hepinize teşekkür ederim soylediğiniz yerlere baktım fakat fiyatları beklediğimden bayağa bir yüksek çıktı. -
kaç tl lik birşey düşünüyorsun, 30" de hp ve dell marka monitor bulabilirsin türkiyede ama 2000$+kdv yi gözden çıkartman lazım. Ben 27" dell aldım 2560x1440 çözünürlükte ama hala distributorun Türkiyeye getirmesini bekliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X