Bildirim
mac os
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
windowsta çalıştırdığın oyunlardan ve programlardan bahsediyorsan, hiç birini iMac te çalıştıramazsın, anca kullanacağın programların varsa macos için yazılmış sürümlerini kullanırsın, ama macos için çoğu programın bi alternatifi var zaten, tek sorun oyunlarda macos uyumlu oyun çok az piyasada, benim bildiğim nfs carbon vardı macos uyumlu ama oyunlar çok fazla macos destekli çıkmıyo, kaba bi oran vermek gerekirse macos destekli oyunlara %5 derim ben belkide daha az. -
sağol -
mac os için crack li program bulmak ta ayrı bir sorun yanii.. ha diyelim mac os aldın photoshop kullanıcam dedin o zman yanına bide 999$'a programı alcan -
mac os ta windows rahatlıkla kurabiliyorsun
ayrıca mac os x işletim sistemi kullandıktan sonra bir daha xp vista sana çok yavan gelecek. -
quote:
Orjinalden alıntı: Batuist
mac os için crack li program bulmak ta ayrı bir sorun yanii.. ha diyelim mac os aldın photoshop kullanıcam dedin o zman yanına bide 999$'a programı alcan
Birçok kişinin geçmeme sebebi budur bence.
Kendimden biliyorum.
-
geçin mac e artık mac lere windows kurulabiliyo o sayede oyun full program istediğini kullanırsın
hatta artık normal pc lere de mac kurulabiliyomuş -
arkadaşlar ben bilgisayarımda mac kullanmak istiyorum bu mümkünmü?bilgisayarım hp laptop
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X