Şimdi Ara

Mac OS X benzeri işletim sistemi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba, istediğim şey konu başlığında açık halde belirtilmiş durumda. Böyle bir şey mevcut mudur acaba?

• Elementary görsel olarak benziyor. Masaüstünü etkinleştirip mac teması yüklerseniz baya benziyolar Son sürüm olmadığı için buglar var ancak çopunun çözümü mevcut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarnageTR

Elementary görsel olarak benziyor. Masaüstünü etkinleştirip mac teması yüklerseniz baya benziyolar Son sürüm olmadığı için buglar var ancak çopunun çözümü mevcut

Nereden temin edebilirim hocam? Bir de bu işletim sistemi için soru&cevap tarzı bir başlık ya da site var mı? Programlama dillerini kullanmam lazım, hangilerini destekliyor falan bunlar önemli şeyler benim için. Biliyorsanız beni de aydınlatırsanız çok sevinirim. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu nick tam yirmi harfli

quote:

Orijinalden alıntı: CarnageTR

Elementary görsel olarak benziyor. Masaüstünü etkinleştirip mac teması yüklerseniz baya benziyolar Son sürüm olmadığı için buglar var ancak çopunun çözümü mevcut

Nereden temin edebilirim hocam? Bir de bu işletim sistemi için soru&cevap tarzı bir başlık ya da site var mı? Programlama dillerini kullanmam lazım, hangilerini destekliyor falan bunlar önemli şeyler benim için. Biliyorsanız beni de aydınlatırsanız çok sevinirim. İyi günler.

İndirmek için;
    Google den "elementary os download"

Soru ve sorularınız için
    Google den "elementary os <sorunuzu yazınız>"

Programlama yapabilmek için
    Google den "linux <kullanmak istediğiniz dil> ide download"
    Örn: Visual studio, code blocks

Ve diğer tüm sorualrınız için
    www.google.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• deepin tavsiye ederim bana göre eos dan daha kullanışlı ama yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toma Hawk -- 9 Mayıs 2015; 21:46:40 >
  • Ben de elementary ubuntu windows üçlüsünü kurdum bilgisayarıma, daha doğrusu elementary sonradan eklendi aileye :) Kullanan var mı sürüm hakkında genel konu hazırlayalım diyecektim.
  • Şu anda Elementary OS kullanıyorum ve süper bir işletim sistemi. En düşük bilgisayarlarda bile yüksek performansta. Hem Max OS hem de Windows aynı anda.
    Daha fazlası için elementary.io web sitesinde.

Not: Bu arada eğer nasıl diye denemek istersen USB'ye yükle (Yaklaşık 900mb bişey) Biostan gir dene yüklemeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vmware ile denenir tüm istediğin sistemler.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.