Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.096
Cevap
12
Favori
379.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: head-breaking

Bu arada Pardus 2011 çıkmış, hemen deneme indirimi yapıyorum..Bakalım iyise pardusla devam ederiz

Lan 2012 geliyor be :))
  • Gelsin 2012, zaman su gibi akıyo Bu arada Mayaların kıyameti kopacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 11 Ekim 2011; 12:14:17 >
  • quote:

Gelsin 2012, zaman su gibi akıyo Bu arada Mayaların kıyameti kopacak

Gelsin gelsin, bir lavuk vardı konu dışında milletin beynini yıkayan. Madara edecem onu cümle aleme.
  • Saolun beyler yorumlarınız ve desteğiniz için.Birde windowsta itunes le tam uyumlu değil gibiydi şimdi tam uyumlu oldu.
  • Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler ama hep iş başa düşüyor. Bugün wn321g driver yükliyeyim dedim ilk defa bir kext deneyimim oldu ama başarısız oldum

Nedense USB leri bir kere çıkardımmı birdaha takınca görmüyor system preference da USB WİFİ wn321g gözükmüyor Ama diğerlerini (keyboard mouse) görüyor

Ne yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Gelsin gelsin, bir lavuk vardı konu dışında milletin beynini yıkayan. Madara edecem onu cümle aleme.

Hayırdır kim canını sıktı Murat abi..Lavuk takma kafana, Kavuk tak Sultan Süleyman gibi ..Dizisine hastayım..Muhteşem Süleyman Şu yeni Ceo bişeyler yapsın artık Applenin başına geçti ses yok adamdan

• quote:

quote:

quote:

Hayırdır kim canını sıktı Murat abi..Lavuk takma kafana, Kavuk tak Sultan Süleyman gibi ..Dizisine hastayım..Muhteşem Süleyman Şu yeni Ceo bişeyler yapsın artık Applenin başına geçti ses yok adamdan

Ya bilirsin belki, kendini uzaylı ilan etmişti, yok uzaylı kardeşlerimiz gelip bizi kurtaracak, yok uçacaz, boyumuz 8 metre olacak, falan diye skıkıp duruan bebe vardı bitane.

• Kaynak adammış kimmiş o hemen NASA'ya haber verelim.. Ben rastlamadım o elemana..Kesin kırıktır..Yada toshack geçmiştir.. Abi ne arızalar var ya Steve Jobs'un ölümünü dinle bütünleştirdiler, dinle alakalandırdılar, neler anlattılar neler..Adamı çeke çeke mezarında rahat bırakmadılar, 13. sayfadan sonra takip edemedim millet harbi çoşmuş..
    http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=53378382&mpage=13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 11 Ekim 2011; 18:44:26 >

• öle deme, bu konu 50 sayfayı buldu, en az 50 kişi ban yedi, konu kilitlendi geri açıldı, ayaklanma çıktı... 2008 in bomba konularındandır.. Herifin yüzünden ufak çocuklar camdan atlayıp uçmaya kalkıyordu nerdeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 11 Ekim 2011; 19:45:15 >
  • quote:

öle deme, bu konu 50 sayfayı buldu, en az 50 kişi ban yedi, konu kilitlendi geri açıldı, ayaklanma çıktı... 2008 in bomba konularındandır.. Herifin yüzünden ufak çocuklar camdan atlayıp uçmaya kalkıyordu nerdeyse.

Abi süpermiş, biz yeniyiz ondan rastlamadım..Yoksa şimdiye yarbay olurdum Aslında çok dikkatli takip etmeleri lazım her konuyu kim ne yazıyo, ne diyo baktılar şahıs tehlikeli ip numarsından kitlemek lazım.. Bazen bende rastlıyorum Beyin yerine flash bellek le yaşayan tiplere..1GB hafızaları var 15 kelime öğrenmişler, birde sataşırlar Neyse şimdilik asayiş berkemal..Ben bi ara şu yeni macbook pro için yazdım herkes eleştirdi herkes istisnasız..Birkaç tane benimle aynı fikir olanı da yerden yere vurdular..O zaman nickim bu değildi tabi..Belki rastlamışsındır Ama sonuçta haklı olduğum gün geçtikçe daha bariz belirginleşiyor..

• selam. amd ye snow leopard kurarken kernel kaç yuklemem gerekiyor ?
  • başıma geleceği biliyorum ben

iyiki yedek imaj almışk HDD uçtu biosta görmüyo.

tekrar kurmak zorundayım başka hdd ye offff
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

başıma geleceği biliyorum ben

iyiki yedek imaj almışk HDD uçtu biosta görmüyo.

tekrar kurmak zorundayım başka hdd ye offff

Geçmiş olsun nasıl yaptın..güncelleme filanmı yaptın nasıl oldu uçtu gitti göçtü vesaire CarbonCopyCloner ile yedek alsaydın keşke SuperDuperde olabilir..

• sğl....
    sabah açtım açılmıyo bios ekranı slowmotion ilerliyo
    sonra baktım hdd görmüyo başka kablo giriş denedim nafile hdd göçmüş
    int baktım başkasının da başına gelmiş hdd bozulmuş.

@2smoke sağolsun söylemişti CarbonCopyCloner ile imaj almıştım
    şimdi bi hdd bulup tekrar kurmam lazım.
  • Öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar.
    2 hafta boyunca uğraşıyorum ama içinden çıkamadım bir konu var arkadaşlar ve kafayı yeme aşamasına gelmiş bulunmaktayım nerdeyse.

Sistemin aşağıda yazıldığı şekildedir.

Ne yaptı isem ne etti isem bir türlü şu makineye kurulum gerçekleştiremedim yalvarırım bilen biri var ise bana yardımcı olsun.

kalyway, ideneb, iboot ile orjinal Snow lepoard neler neler denedim bir türlü kuramadım.

Kalyway de kuruyorum herşey bitiyor yeniden başlatıyorum bi elma resmi üzerinde dur işareti çıkıyor bilgisayar kilitleniyor.

iboot snow leo orj. : Herşey tamam tam disk seçme ekranına geleceğim Mac os X can't be installed this computer hatası veriyor delirtiyor bunuda çözemedim.

ideneb kuruyorum kurulum bitiyor tam disk ten boot edecekken reset atıyor aynı işlemi tekrarlamaya başlıyor.

Yalvarırım ya bi yardım edin bana hangi sürüm uyumludur nasıl yapmalıyım söylerseniz illaki deneyenler yapanlar vardır banada yardım ederseniz çok sevinirim...

GIGABYTE H55M-UD2H DDR3 2200+ 2xPCI-Ex 16 GLan Anakart

1156 Pin Core i7 860 cpu

4gb kingston ram

250GB SATA HDD

Samsung DVD-RW

Zotac GTX 275 ekran kartı

Nasıl çözebilirim arkadaşlar bu problemi 1 haftadır artık sıkıntıdan yüzümde yaralar çıkmaya başladı kuramıyorum çıldırıyorum resmen.

• 3-4.000 tl civarında bütcem var %100 sorunsuz çalıcak bir sistem önerisi yapabilirmisiniz?
  • Şu sorunumu bir halledeyim ben sana yardımcı olacağım söz.
  • Kalyway , iDeneb artık bırakın , retail 'a geçin. Yıllardır kurulum yapamadığım sistem retail sayesinde kurulum yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Şu sorunumu bir halledeyim ben sana yardımcı olacağım söz.

Banamı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: illeg4l

3-4.000 tl civarında bütcem var %100 sorunsuz çalıcak bir sistem önerisi yapabilirmisiniz?

o bütçeye bu kartlar mükemmel olur

Anakart: Gigabyte GA-Z68X-UD5-B3
    Ekran kartı: AMD Radeon HD 6870

her ikisi de %100 uyumlu.

işlemciyi de core i7 serisinden bir tane alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.