Bu kadar gelebildiysen %85i geçmişsin demektir..Geriye şu kaldı Voodoo ps2 track keyboard yüklemen lazım..yapacağın şu..multibeastın 4.0.3 sürümünü indir ama usb girişli klavyen olması gerekli..sonra voodoo ps2 keyboard ve trackpad onu seçerek yükle yeniden başlat klavyeni büyük ihtimal tanıyacaktır..
Intel i5 460m Gt425m ekran karti 4gb ddr3 ram Hm55 chipset Lg a510 12t Bu sisteme mac osx leon kurulurmu son surum mac
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: themanyax
quote:
Orijinalden alıntı: themanyax
Snow Leopard 10.6.1-10.6.2 Hazard ile bir türlü kuruluma geçemedim.
Bu sisteme kurulurmu demeden önce osx86 sitesi var oraya girin orada anakartlar ekran kartları olan bölüm var snow leopard yada lion her ne ise hangi konfigürasyonlara kuruluyo açık açık anlatılmış araştırın biraz lütfen..
Bu sisteme kurulurmu demeden önce osx86 sitesi var oraya girin orada anakartlar ekran kartları olan bölüm var snow leopard yada lion her ne ise hangi konfigürasyonlara kuruluyo açık açık anlatılmış araştırın biraz lütfen..
hiç bir şekilde kurulum yapamayanlar. kurulum yapılabilen bir bilgisayara harddiskini takıp kurulumu bitirsinler daha sonra harddiski kendi bilgisayarına takıp çalıştırsınlar! bence bu da bir yöntem en azından bende çalıştı :)
quote:
Orijinalden alıntı: prokopi
hiç bir şekilde kurulum yapamayanlar. kurulum yapılabilen bir bilgisayara harddiskini takıp kurulumu bitirsinler daha sonra harddiski kendi bilgisayarına takıp çalıştırsınlar! bence bu da bir yöntem en azından bende çalıştı :)
Çalışmasına çalışırda % kaç verimli olur bilemiyecem..Mesela Nvidialı kartlı bi masaüstüne kurarsın, sonra ati ekran kartlı bir makineye uygulamaya çalışırsın sçar.. ses çalışmaz-ekran kartı çalışmaz..wifi çalışmaz..ee ne anladım öyle kurulumdan
quote:
Orijinalden alıntı: head-breaking
quote:
Orijinalden alıntı: prokopi
Çalışmasına çalışırda % kaç verimli olur bilemiyecem..Mesela Nvidialı kartlı bi masaüstüne kurarsın, sonra ati ekran kartlı bir makineye uygulamaya çalışırsın sçar.. ses çalışmaz-ekran kartı çalışmaz..wifi çalışmaz..ee ne anladım öyle kurulumdan
zaten çoğumuz mac os için donanim toplamadığımız sürece ses çıkmıyo wifi çalışmıyo vs. sonra bunların çözümlerini buluyoruz. ses büyük ölçüde çözülürken wifi çoğunlukla çakılıyor, bu kurulumdan yapılamayanı yapmak yılmamak için bir yöntemin daha olduğunu anlamak lazım :)
Arkadaşlar merhaba.
Hp G62 marka notebook'a sahibim. Daha önceden iAtkos kurmayı denemiştim, bir yere kadar geldim fakat unknown device şeklinde 2-3 tane uyarı vermişti. Şimdi tekrar kurmaya niyetleniyorum.
Sistemin özellikleri:
Intel i3 işlemci Ati HD5470 ekran kartı fakat onboard olarak intelin bir ekran kartı var.
Bu sisteme kurabilirmiyim?
quote:
Orijinalden alıntı: hannibal
Arkadaşlar merhaba.
Hp G62 marka notebook'a sahibim. Daha önceden iAtkos kurmayı denemiştim, bir yere kadar geldim fakat unknown device şeklinde 2-3 tane uyarı vermişti. Şimdi tekrar kurmaya niyetleniyorum.
Sistemin özellikleri:
Intel i3 işlemci Ati HD5470 ekran kartı fakat onboard olarak intelin bir ekran kartı var.
Bu sisteme kurabilirmiyim?
Makinene kurma ihtimalin %70 kurabilirsin fakat ekra kartını tanımaz videoları takılarak izlersin.. ekran tanıtma olayını bios güncellemesiyle çift ekran kartındaki switch özelliğini aktive edebilirsen ati mobilitiy 5470 i tanıtma ihtimalin var (çünkü büyük ihtimal intel ekran kartını görecek..), bununla birlikte bios güncellemesiyle ekranı yakma ihtimalinde var.. Bu riski göze alabilirsen %95 lik kurulumu gerçekleştirebilirsin..Bence bios güncellemesini deneme çünkü risk çok yüksek %90 ihtimalle ekranın kararıp göçecektir.. 50 gün boyunca makinen serviste kalabilir..Benim önceki hp g72 laptobum bios güncellemesi sonucu siyah ekran oldu..O nedenle tek ekran kartlı Nvidia ekran kartlı bir laptop almanı ve ona uygulamanı öneririm.. istediğin kadar araştırabilirsin..Sonuç bundan ibaret..
10.7.3 Geliştiriciler için dağıtılmaya başladı..
quote:
Orijinalden alıntı: berkcan_06
Intel i5 460m Gt425m ekran karti 4gb ddr3 ram Hm55 chipset Lg a510 12t Bu sisteme mac osx leon kurulurmu son surum mac
hocam ben iş yerinde o bilgisayar ile mac os x kullanıyorum
parmak izi okuyucusu hariç ve bazı fn klavye fonksiyonları hariç her şey çalışıyor kameradan hdmi a kadar
sleep fonksiyou klavye takılı kaldığı (dsdt hack gerekiyor) için çalışmıyor biraz uğraşsam düzelteceğim ama tembellik işte...
ideneb v1 3 mac os x v10 5.5 torrent arıyorum lütfen yardım
ideneb 10.5.8 indir son sürüm
quote:
Orijinalden alıntı: Solu
quote:
Orijinalden alıntı: berkcan_06
hocam ben iş yerinde o bilgisayar ile mac os x kullanıyorum
parmak izi okuyucusu hariç ve bazı fn klavye fonksiyonları hariç her şey çalışıyor kameradan hdmi a kadar
sleep fonksiyou klavye takılı kaldığı (dsdt hack gerekiyor) için çalışmıyor biraz uğraşsam düzelteceğim ama tembellik işte...
Kardeş P.m attım
İyi akşamlar konusu bende sormak istedim sistemime macosx kurabilirmiyim hangi sürümü denememi önerirsiniz şimdiden sağolun
*Gigabyte - GA-MA69G-S3H
*AMD Athlon 64 X2 Black Edition, 3200 MHz (16 x 200) 6400+
*Kingston 4x1 800mhz
*GeForce 8400 GS
Değerli abiler lütfen yardım edin
quote:
Orijinalden alıntı: ermanaman
Değerli abiler lütfen yardım edin
Kurabilirmiyim dersen kurabilirsin Nasıl kurabilirim dersen imzamdaki kurulum yardımı var..oraya bak..olmadı makinenin ana kartına uygun yükleme şeklini osx86 web sitesinden bulacaksın..amd olduğu için Lion kuramıyorsun şimdilik..snow leopard kurabilirsin..