Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.096
Cevap
12
Favori
379.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar gelebildiysen %85i geçmişsin demektir..Geriye şu kaldı Voodoo ps2 track keyboard yüklemen lazım..yapacağın şu..multibeastın 4.0.3 sürümünü indir ama usb girişli klavyen olması gerekli..sonra voodoo ps2 keyboard ve trackpad onu seçerek yükle yeniden başlat klavyeni büyük ihtimal tanıyacaktır..
  • Intel i5 460m
    Gt425m ekran karti
    4gb ddr3 ram
    Hm55 chipset
    Lg a510 12t
    Bu sisteme mac osx leon kurulurmu son surum mac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Snow Leopard 10.6.1-10.6.2 Hazard ile bir türlü kuruluma geçemedim.

Sistemim:

Amd Phenom x4 955
    Foxconn A7DA-S 3.0
    DDR3 4 Gb Hi-Power ram
    Saphire Hd 6790

İlk boot ekranından sonra sürekli restart atıp duruyor. :(

Herhangi bir önerisi olan yok mu?

Ya da farklı bir dağıtım?

iAtkos s3 v2 ile kuruluma başlayamadım.

"Still waiting for root device"

hatası alıyorum. Kuruluma geçmiyor.

Herhangi bir fikri olan var mı?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_54399340/mpage_1//tm.htm#54431174

Bu sisteme kurulurmu biri yardım etsin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

http://forum.donanimhaber.com/m_54399340/mpage_1//tm.htm#54431174

Bu sisteme kurulurmu demeden önce osx86 sitesi var oraya girin orada anakartlar ekran kartları olan bölüm var snow leopard yada lion her ne ise hangi konfigürasyonlara kuruluyo açık açık anlatılmış araştırın biraz lütfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: head-breaking

quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

http://forum.donanimhaber.com/m_54399340/mpage_1//tm.htm#54431174

Bu sisteme kurulurmu demeden önce osx86 sitesi var oraya girin orada anakartlar ekran kartları olan bölüm var snow leopard yada lion her ne ise hangi konfigürasyonlara kuruluyo açık açık anlatılmış araştırın biraz lütfen..

Link lütfen :D

• http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.6.8 burda anakartlar var en altta ekran kartları en son snow için
    http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.7.2 burada yine anakartlar ve ekran kartları var en altta Lionun son sürümü için

• hiç bir şekilde kurulum yapamayanlar. kurulum yapılabilen bir bilgisayara harddiskini takıp kurulumu bitirsinler daha sonra harddiski kendi bilgisayarına takıp çalıştırsınlar!
    bence bu da bir yöntem en azından bende çalıştı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: prokopi

hiç bir şekilde kurulum yapamayanlar. kurulum yapılabilen bir bilgisayara harddiskini takıp kurulumu bitirsinler daha sonra harddiski kendi bilgisayarına takıp çalıştırsınlar!

Çalışmasına çalışırda % kaç verimli olur bilemiyecem..Mesela Nvidialı kartlı bi masaüstüne kurarsın, sonra ati ekran kartlı bir makineye uygulamaya çalışırsın sçar.. ses çalışmaz-ekran kartı çalışmaz..wifi çalışmaz..ee ne anladım öyle kurulumdan

• quote:

Orijinalden alıntı: head-breaking

quote:

Orijinalden alıntı: prokopi

hiç bir şekilde kurulum yapamayanlar. kurulum yapılabilen bir bilgisayara harddiskini takıp kurulumu bitirsinler daha sonra harddiski kendi bilgisayarına takıp çalıştırsınlar!

Çalışmasına çalışırda % kaç verimli olur bilemiyecem..Mesela Nvidialı kartlı bi masaüstüne kurarsın, sonra ati ekran kartlı bir makineye uygulamaya çalışırsın sçar.. ses çalışmaz-ekran kartı çalışmaz..wifi çalışmaz..ee ne anladım öyle kurulumdan

zaten çoğumuz mac os için donanim toplamadığımız sürece ses çıkmıyo wifi çalışmıyo vs. sonra bunların çözümlerini buluyoruz. ses büyük ölçüde çözülürken wifi çoğunlukla çakılıyor, bu kurulumdan yapılamayanı yapmak yılmamak için bir yöntemin daha olduğunu anlamak lazım :)

• Arkadaşlar merhaba.

Hp G62 marka notebook'a sahibim. Daha önceden iAtkos kurmayı denemiştim, bir yere kadar geldim fakat unknown device şeklinde 2-3 tane uyarı vermişti. Şimdi tekrar kurmaya niyetleniyorum.

Sistemin özellikleri:

Intel i3 işlemci
    Ati HD5470 ekran kartı fakat onboard olarak intelin bir ekran kartı var.

Bu sisteme kurabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

Arkadaşlar merhaba.

Hp G62 marka notebook'a sahibim. Daha önceden iAtkos kurmayı denemiştim, bir yere kadar geldim fakat unknown device şeklinde 2-3 tane uyarı vermişti. Şimdi tekrar kurmaya niyetleniyorum.

Sistemin özellikleri:

Intel i3 işlemci
    Ati HD5470 ekran kartı fakat onboard olarak intelin bir ekran kartı var.

Bu sisteme kurabilirmiyim?

Makinene kurma ihtimalin %70 kurabilirsin fakat ekra kartını tanımaz videoları takılarak izlersin.. ekran tanıtma olayını bios güncellemesiyle çift ekran kartındaki switch özelliğini aktive edebilirsen ati mobilitiy 5470 i tanıtma ihtimalin var (çünkü büyük ihtimal intel ekran kartını görecek..), bununla birlikte bios güncellemesiyle ekranı yakma ihtimalinde var.. Bu riski göze alabilirsen %95 lik kurulumu gerçekleştirebilirsin..Bence bios güncellemesini deneme çünkü risk çok yüksek %90 ihtimalle ekranın kararıp göçecektir.. 50 gün boyunca makinen serviste kalabilir..Benim önceki hp g72 laptobum bios güncellemesi sonucu siyah ekran oldu..O nedenle tek ekran kartlı Nvidia ekran kartlı bir laptop almanı ve ona uygulamanı öneririm.. istediğin kadar araştırabilirsin..Sonuç bundan ibaret..

• 10.7.3 Geliştiriciler için dağıtılmaya başladı..

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

Intel i5 460m
    Gt425m ekran karti
    4gb ddr3 ram
    Hm55 chipset
    Lg a510 12t

hocam ben iş yerinde o bilgisayar ile mac os x kullanıyorum

parmak izi okuyucusu hariç ve bazı fn klavye fonksiyonları hariç her şey çalışıyor kameradan hdmi a kadar

sleep fonksiyou klavye takılı kaldığı (dsdt hack gerekiyor) için çalışmıyor biraz uğraşsam düzelteceğim ama tembellik işte...
  • ideneb v1 3 mac os x v10 5.5 torrent arıyorum lütfen yardım
  • ideneb 10.5.8 indir son sürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solu

quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

Intel i5 460m
    Gt425m ekran karti
    4gb ddr3 ram
    Hm55 chipset
    Lg a510 12t

hocam ben iş yerinde o bilgisayar ile mac os x kullanıyorum

parmak izi okuyucusu hariç ve bazı fn klavye fonksiyonları hariç her şey çalışıyor kameradan hdmi a kadar

sleep fonksiyou klavye takılı kaldığı (dsdt hack gerekiyor) için çalışmıyor biraz uğraşsam düzelteceğim ama tembellik işte...

Kardeş P.m attım

• İyi akşamlar konusu bende sormak istedim sistemime macosx kurabilirmiyim hangi sürümü denememi önerirsiniz şimdiden sağolun

*Gigabyte - GA-MA69G-S3H

*AMD Athlon 64 X2 Black Edition, 3200 MHz (16 x 200) 6400+

*Kingston 4x1 800mhz

*GeForce 8400 GS
  • Değerli abiler lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanaman

Değerli abiler lütfen yardım edin

Kurabilirmiyim dersen kurabilirsin Nasıl kurabilirim dersen imzamdaki kurulum yardımı var..oraya bak..olmadı makinenin ana kartına uygun yükleme şeklini osx86 web sitesinden bulacaksın..amd olduğu için Lion kuramıyorsun şimdilik..snow leopard kurabilirsin..
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.