Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.096
Cevap
12
Favori
379.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Orijinalden alıntı: head-breaking

Apple Macintosh'un amiral gemisi Snow leoparddı Lionda titanic oldular :D..Hala geliştirmede hala buglu ..hala çözümsüz küme.. İşyerimde 12gb ramli gigabayt anakartlı nvidia ekrankartlı makine öyle duruyor..Snow yükleyecem lion kendini kurtarana kadar..

Lion ile ilgili en kötü anılarınızı paylaşırmısınız? Ben geçmeyi düşünüyorum. Boşuna 30USD vermeyelim şimdi.

Lion ile kötü anım şu hackintosh olarak söz edersek youtube izlediğim pencere ekranı masaüstünü gösteriyor, flash çalışmıyor, yoksa normal macintosh olsa daha az bug vardır sanırım... Olanlar şunlar Tamamen siyah ekran Rastgele bu çökmesini sonuçları
    Sistem çöker sonra, sert bir reset zamanı.
    Apple bir çözüm henüz ama buradaki sorun, NVIDIA sürücüleri ve görünüyor ki sistem sadece entegre grafik kullanmaya zorlayarak bir üçüncü taraf aracı kullanarak ( gfxCardStatus) sorunu hafifletmeye yardımcı olur.
    [Tipster olası bir çözüm olarak e-posta ile gidin ~ / Library / Preferences / ByHost / (varsayılan olarak gizli, Git, Finder'da Git menüsünü açarak Option tuşunu basılı tutun ve yukarıda tam yolunu yapıştırın Klasör) ve ardından "windowserver" içeren ve tüm dosyaları silin Mac yeniden başlatın. Harici bir monitöre Mac kanca, bu sürecin tekrar edilmesi gerekir.]
    WiFi bırakarak
    Bu (Bunu görüyorum olmasa da, genellikle can sıkıcı bir durum). Temelde WiFi bağlantı düşer ve geri almak için tek yol, daha sonra tekrar WiFi adaptörü açma ve kapama.
    Bu geçici bir çözüm oluşturmak için belirli aralıklarla ping bu komut dosyası .
    Zavallı MacBook Pro pil ömrü
    Yükleme Lion pil ömrünü önemli bir düşüşe neden olur.
    Bu uygulamalar kapatılır Aslan uygulama süreçlerinde hemen sonlandırmak değildir ya da sistemi ayrık grafik (tekrar, entegre grafik geçmek için izin vermiyor bir grafik sürücüsü sorunu olabilir bu gerçeği ile ilgili olabilir gfxCardStatus yararlı olabilir).
    Videos kazasında görüntülenen yeni iMac'ler donma neden olur
    Tüm video türlerini donma neden Flash, H.264, QuickTime, AVIs MKVs, YouTube, ...
    Bu grafik kartı sürücüleri ile ilgili olabilecek başka bir konu..Bu alıntıdır..Benim makinemde lion vardı kaldırdım..snowla devam en sağlam leoparddan sonra snow leopard..lion geliştiricileri geliştirmeye devam etsinler..

• anakart asrock n68-s
    islemci amd athlon 64 x2 4200+
    ekran karti geforce 9500gt
    ram 2.5 gb
    hdd 40 gb (WD)

arkadaslar bu sisteme iatkos v7 kurmaya calisiyorum fakat -v yazdiktan sonra "Still waiting for root device" hatasi cikiyor bunu nasıl cozebilirim ?
  • arkadaşlar bir haftadır uğraşıyorum bir türlü yapamadım: appleNforceata found 0 units ,Still waiting for root device yazıyor devamlı. Enter'e bastığımda da Apple logosunun üstünde girilmez işareti çıkıyor ve donuyor.

- iDeneb 10.5.8 - 10.5.6 ve Hazard 10.6.6i denedim aynı hata çıkıyor.
    - hard disk ve Cd Rom sata ile bağlı
    - Bios 'da AHCI diye bişey bulamadım
    - Sistemim :
    quote:

Amd Athlon x2 64 5000+
    Ati Saphire hd3850
    M2n-x Plus anakart
    Seagate Hdd

Bu hatayı nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ...
  • delirmek üzereyim kaç gündür adam akıllı ne link ne anlatan yer bulamadım birisi kademe kademe anlatabilir mi
  • Asus Radeon 5850 ekran kartımı bir türlü 10.6.x'li sistemde tanıtamadım. Acaba uygun yolu bilen arkadaşımız var mı ?
  • Ben DVD'ye yazamıyorum. iATKOS S3 v2 yükledim ama her seferinde yazılıyor derken hata veriyor ve bu disk bir daha kullanılamayabilir diyor. Lütfen yardım edin!

Cevap yokmuuuuuuuu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi Nakamoto -- 22 Ocak 2012; 19:00:13 >

• Arkadaşlar ben mac os snow leopard dvd ye yazdırdım iSO kalıbı seklınde cd takıyorum pc resetlıyorum sonra yukleme gırınce 1-2sn beyaz ekran gelıyo ortada elma ve sonra reset atıyo her seferınde ole oluyo yukleme ekranına kadar gıtmıyor neden boyle yardımcı olurmusunuz ?sistemim imzamda uyumusuzluk mu var acaba ?
  • bir türlü nasip olmuyor bana şunu kullanmak. kurulum hiç bi sıkıntı olmadan oluyor ama bir türlü açılmıyor hata veriyor yada kalıyor
  • Beyler şuna bir el atın kafayı yicem.

http://forum.donanimhaber.com/m_31698351/tm.htm
  • Buradaki arkadaşların genel sorunu şu eğer yükleme olayına geçemiyorsanız, 1. DVD yi yavaş hızda yazınız..2. DVD yi nerde indirdiyseniz sağlam yer olsun iso kalıbı olarak yazdırın. 3. sisteminizi iyi tanıyın daha önce yükleyebilen varmı yükleme parametrelerini iyi öğrenin.. kimi -v kimi -v-f-x gibi busratio= 17-25 arası yada her neyse sonra cpus=1 yada -x -v PCRootUID=1 yada npci=0x2000 yazılıp anca açılıyor..bunları yazmadan açamazsınız elma görünür kaybolup restart atar windowsa düşersiniz..biosta sata ahci enable yapmanız gerekebilir..birsürü teferruat var..yapamadım der durursunuz..çok araştırın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 17 Şubat 2012; 0:36:18 >
  • Arkadaşlar sizin sorunuz harddisk seçme ekranı ise söleyin çözdüm ben ilk önce utilities kısmında disk utılıties var ona tıklayın harddiskinizi seçin ve partition bölümüne gelip kaç parçaya ayıracağınızı seçin sonra apply deyip geri geliyoz yükleme ekranına ve harddiskimiz göründü ! ben format için Snow_Leopard_10.6.1-10.6.2_SSE2_SSE3_Intel_AMD_by_Hazard bu isoyu öneririm google amcadan küçük bi araştırma yaprsanız bulursunuz
  • SnowLeo Mac kullanarak kurulumu başardım. Herşey güzel, açılıyor ancak ne wireless'i ne lan'ı tanıtabildim.

Lan:
    Broadcom Corporation Netlink BCM5784M Gigabit Ethernet PCIe

Wireless:
    Ralink RT2561/RT61 802.11g PCI

Herhangi bi önerisi olan?

Bir de Radeon Hd 6790 ekran kartı var tabi, onu da tanıtamadım.
  • Hp dv63055 bilgisayarıma hacintosh yükleyebileceğini düşünen ve istanbul içi olan varsa özelden görüşebiliriz.
  • Şimdide mountain leo çıkmış 10.8 developer olarak ..yav daha leoya alışamadık şimdide 10.8 çıkıyo..Napıyo bu Apple geliştiricileri merak ediyorum.. Diğer sooruya gelirsek HP DV6305us ise eğer nvdia ekran kartı kullanıyorsan yükleme ihtimalin yüksek..birkaç video seğret hp ye nasıl yüklendiğini gösteren videolar mevcut iatkos 10.6.3 yükleyebilirsin.. Nvidia değilse ekran kartın biraz zor ihtimal.. Yani gene yükleyebilirsin fakat ekran kartını tanımaz..bootplist dosyası ile çözünülürlüğü yakalarsın ama filmler takılarak izlersin ekran atlama yapıyo..o nedenle HP laptoplar bazi sürümleri dışında epey sorun çıkartıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 17 Şubat 2012; 21:35:42 >

• Benim bi sorunum çıktı arkadaşlar ya maci biraz kullandım uptade ettim restart dedi tamam dedim ve bu hatayı verdi

Mac OS x86 Kurulum Rehberi
  • LG A510
    bu laptopa mac kurulum şansı var mı ?
  • yardımcı olan yok mu ?
  • Merhabalar

ASUS M4A77TD PRO anakart

HIS HD5770 1 GB ekran kartı

AMD ATHLON x4 işlemciye hangi sürüm kurulur en işe yarar versiyon hangisidir.

Çok araştırdım ama anakartla ilgili birşey bulamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
  • maxstar33 güncellemeleri yardımcı bir programlar alıcaksın bildiğim kadarıyla, tony x86 da custombeast programı var, bir işlem oluyor ama bende bilmiyor, banada lazım, final cut proyu kullanmam lazım 10.6.8 istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

maxstar33 güncellemeleri yardımcı bir programlar alıcaksın bildiğim kadarıyla, tony x86 da custombeast programı var, bir işlem oluyor ama bende bilmiyor, banada lazım, final cut proyu kullanmam lazım 10.6.8 istiyor.

Tüh Ama iş işten geçti neyse yardımın için sağol
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.