Şimdi Ara

Mac setup'ınızı paylaşın ;) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
26
Favori
78.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batuhan Bayazıt

konu çok yavaş ve hareketsiz. özellikle mac kullanıcıları klubündeki arkadaşları aktif olmaya davet ediyorum.

masamın son halini de ekliyeyim.

Mac setup'ınızı paylaşın ;)

Bişi sorucam. Anladığım kadarıyla masa ikeadan öyle değil mi? Sağ taraftaki dolaplı ayağı nasıl taktınız. En büyük tabla sanırım bu?
    Yoksa tamamen yanılıyormuyum

• yok hocam doğrusunuz ama ayağı naıl taktınız sorusunu anlamadım. takılan birşey yok taba iki ayağın üzerinde duruyor sadece.
  • mesajim bulunsun editlicem retina macbook pro ile yenilicem ama benim setup sadece bilgisayar rehati seviyorum karmasiklikla ugrasamam
  • Değişiklik yok ama farklı bir resim olduğu için eklemek istedim.

• merhaba erkadaşlar bende 15 inç macbook pro yu 24 inç aoc ekrana bağlayarak kullanıyorum yanlız bu şekilde çalışırken macbookun ekranını kapatınca internet hızım ciddi şekilde düşüyor bu normalmidir diğer bu tarz kullananlarda aynı sorun oluyormu çok canımı sıkıyor bu durum
  • buda benim sistemim

• Bole bir setup banada nasip olur ins.
  • Yakin zamanda iMac alinca Macbook Air'imle birlikte ben de resim eklicem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeri değil belki ama setup'lardan birinde air'de vardı hard case sorun oluyormu soğutma için bende kıyamıyorum altını masaya koymaya cizilecek diye

ne tavsiye edersiniz altini korumak icin

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: psleda

Mac setup olayi ile ilgili resimlerimi uzun zamandir flickrda paylasiyorum zaten.Cihaz degisimi yaptigim zamanlarda flickrda paylasip bu konu ile ilgilenenlerle fikir alisverisi yapiyoruz...En son halinin resimlerini ekliyorum;

Apple Setup-> August 2011-< by psleda, on Flickr

mükemmel bir setup olmuş cidden, dock çözümünüzü paylaşabilir misiniz?

• l3ittersweet kullanıcısına yanıt
    Merhaba,dock çözümü derken macbook pronun üzerinde durduğu standı soruyorsanız twelvesouth firmasına ait bir ürün.
  • quote:

Merhaba,dock çözümü derken macbook pronun üzerinde durduğu standı soruyorsanız twelvesouth firmasına ait bir ürün.

Hocam masanizin markasi nedir

• Bu da benden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vega_dj

Bu da benden.

Hocam masa güzelmiş, nereden aldınız ve masa tablasının ölçüleri nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: losthell
    Hocam masa güzelmiş, nereden aldınız ve masa tablasının ölçüleri nedir?

Üniversitede ki masa. Ölçüler yaklaşık olarak; 160 * 80
    Birde takım olarak 3 lü çekmecesi var, (resimde telefonun durduğu yer) masadan tamamen ayrı tekerlekli.
  • quote:

çok teşekkürler arayacağım.
  • Vega_dj kullanıcısına yanıt
    masadaki switch i degistirip ufak tefek birsey koysan daha iyi olmaz mı ? Baş agrıtır o..
  • En sevdigim konu tarzi bu, umarim Haswell Macbook Pro cikar da alip ben de foto koyarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seckinau

masadaki switch i degistirip ufak tefek birsey koysan daha iyi olmaz mı ? Baş agrıtır o..

Hocam o bilgisayar labaratuarı için aldığımız switch, şu an yapılandırma için test ediyorum.
    Normalde linkys wireless router var, oda içi ağı onla sağlıyorum. (Resimde gözükmüyor)

Switch çok sesli çalışmıyor bu arada, gerçi ısınıcak kadar makinede bağlı değil maksimum iki adet şuan. Asıl ses yapan ups. O da bozuk şu anda.
  • Ben Mac kullanamıyorum ama Mac Os dan vazgeçemiyorum konuyla alakası yok belki ama bende resim koyayım bari canlansın konu biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanMaths -- 31 Ağustos 2013; 9:39:06 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.