Bildirim
Mac setup'ınızı paylaşın ;) (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
üç sene içinde üç farklı deneme sonunda sanırım tam olarak istediğim rahatlığı yakalabildim
[
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Bayazıt -- 22 Aralık 2013; 23:33:44 >
-
ya bende windowsa mac kurmak istiyorum. konuya baktım ama kimse mac setup paylaşmamış. internette mac os setupını bulamadım nerden indiricem yardım lütfenn!!!!
şaka şaka yanlış gelmedim. resim paylaşanlar mesleklerinide yazsa iyi olur aslında. merak ediyo insan kimisinde 2-3 monitör bağlı gördüm. benim bildiğim grafik-tasarım, modelleme işleriyle uğraşanlar monitörleri öyle bağlar. ama hiçbirinde grafik tablet göremedim. mouselamı yapıyosunuz her işinizi?? -
quote:
Orijinalden alıntı: [__Zahid__]
ya bende windowsa mac kurmak istiyorum. konuya baktım ama kimse mac setup paylaşmamış. internette mac os setupını bulamadım nerden indiricem yardım lütfenn!!!!
şaka şaka yanlış gelmedim. resim paylaşanlar mesleklerinide yazsa iyi olur aslında. merak ediyo insan kimisinde 2-3 monitör bağlı gördüm. benim bildiğim grafik-tasarım, modelleme işleriyle uğraşanlar monitörleri öyle bağlar. ama hiçbirinde grafik tablet göremedim. mouselamı yapıyosunuz her işinizi??
-
-
Apple fiyatlarda güzellik yapsa, konu patlar .
Paylaşımlar çok güzel, herkese başarılar setuplarında -
-
quote:
Orijinalden alıntı: psleda
Arkadaşlar bu başlık neden çok hareketsiz?Yurt dışı forumlarda bu tarz konularda yoğun paylaşım oluyor.En son setup paylaşan bendim,masam yeni gelmişti.Şimdi de masaya led işikları monte edip,bazı aksesuarları koyduktan sonraki halini
paylaşıyorum....
Final Home-Office Arrangement by psleda, on Flickr
edit:imla
Dikkatimi çekti zeppelin air almayı düşünüyordum siz son düzenlemenizde kaldırmışsınız memnun değil miydiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasan
quote:
Orijinalden alıntı: psleda
Arkadaşlar bu başlık neden çok hareketsiz?Yurt dışı forumlarda bu tarz konularda yoğun paylaşım oluyor.En son setup paylaşan bendim,masam yeni gelmişti.Şimdi de masaya led işikları monte edip,bazı aksesuarları koyduktan sonraki halini
paylaşıyorum....
edit:imla
Dikkatimi çekti zeppelin air almayı düşünüyordum siz son düzenlemenizde kaldırmışsınız memnun değil miydiniz
Evet şu anda resimlerde olmayan bose computer musicmonitor hoparlörleri kullanıyorum.Zeppelin airdan çok memnundum fakat bir süre sonra 30 pin adaptörlü apple iphone ve ipodları değiştirince daha az kullanmaya başladım o yüzden de elden çıkardım.
-
Merhaba,
Masanızın ölçüleri kaç cm acaba? Kısa süre sonra taşınacağım ve stabil bir çalışma ortamı yaratmak istiyorum. Hazır mobilya almak yerine iç mimar ile çalışıp kendim çizdireceğim. MBPro 15" ve Dell 23" monitör kullanıyorum. Müsait olduğunuz bir zaman diliminde masa ölçülerinizi verirseniz sevinirim. -
-
Anlıyorum. Teşekkür ederim -
Merhaba,yanlış hatırlamıyorsam uzunluğu 180cm,masa kısmının yerden yüksekliği 75-76cm civarında olmalı.Kitaplık kısmının yüksekliğini tam hatırlamıyorum.İhtiyaçlarınıza göre kendiniz belirleyebilrsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 25 Ocak 2014; 17:28:19 > -
-
Cok hos ve sade gorunuyor tablet sanirim mini memnun musunuz miniden
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yasan
Cok hos ve sade gorunuyor tablet sanirim mini memnun musunuz miniden
Teşekkürler, evet ipad mini , çok memnunum tabi yeni alıcaksanız önerim kesinlikle retina olanını almanız -
Mini ile air arasında gidip geliyorym kararsız kaldım açıkcası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Plaseda kadar güzel.Yeni iMac'e terfii düşünüyor musunuz?Düşünün bence 2009 heralde iMac -
quote:
Orijinalden alıntı: Craie
Plaseda kadar güzel.Yeni iMac'e terfii düşünüyor musunuz?Düşünün bence 2009 heralde iMac
Teşekkürler.
iMac'im mid 2008, SSD yükseltmesi sonra işimi halen görüyor -
6 senelik bilgisayar maşallah çok temiz duruyor
Belki de 21 inçlik muhtemelen retina ile gelecek iMac'i bekleyebilirsiniz bayağı eski
Ben de masamı toplayıp bir ss atayım ama benimki sadece amatör bir masa homeoffice vs. değil.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X