Şimdi Ara

Mac setup'ınızı paylaşın ;) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
26
Favori
78.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mac pronun çıkmasını bekliyordum. Maalesef şubata sarktı. Bende yeni 27" aldım. Setupun son hali.
     Mac setup'ınızı paylaşın ;)

• üç sene içinde üç farklı deneme sonunda sanırım tam olarak istediğim rahatlığı yakalabildim

[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Bayazıt -- 22 Aralık 2013; 23:33:44 >

• ya bende windowsa mac kurmak istiyorum. konuya baktım ama kimse mac setup paylaşmamış. internette mac os setupını bulamadım nerden indiricem yardım lütfenn!!!!

şaka şaka yanlış gelmedim. resim paylaşanlar mesleklerinide yazsa iyi olur aslında. merak ediyo insan kimisinde 2-3 monitör bağlı gördüm. benim bildiğim grafik-tasarım, modelleme işleriyle uğraşanlar monitörleri öyle bağlar. ama hiçbirinde grafik tablet göremedim. mouselamı yapıyosunuz her işinizi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

ya bende windowsa mac kurmak istiyorum. konuya baktım ama kimse mac setup paylaşmamış. internette mac os setupını bulamadım nerden indiricem yardım lütfenn!!!!

şaka şaka yanlış gelmedim. resim paylaşanlar mesleklerinide yazsa iyi olur aslında. merak ediyo insan kimisinde 2-3 monitör bağlı gördüm. benim bildiğim grafik-tasarım, modelleme işleriyle uğraşanlar monitörleri öyle bağlar. ama hiçbirinde grafik tablet göremedim. mouselamı yapıyosunuz her işinizi??

• Şu andaki hali bu şekilde.
  • Apple fiyatlarda güzellik yapsa, konu patlar .

Paylaşımlar çok güzel, herkese başarılar setuplarında
  • Merhabalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talihyasin -- 13 Ocak 2014; 21:59:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: psleda

Arkadaşlar bu başlık neden çok hareketsiz?Yurt dışı forumlarda bu tarz konularda yoğun paylaşım oluyor.En son setup paylaşan bendim,masam yeni gelmişti.Şimdi de masaya led işikları monte edip,bazı aksesuarları koyduktan sonraki halini
    paylaşıyorum....

Final Home-Office Arrangement by psleda, on Flickr

edit:imla

Dikkatimi çekti zeppelin air almayı düşünüyordum siz son düzenlemenizde kaldırmışsınız memnun değil miydiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasan

quote:

Orijinalden alıntı: psleda

Arkadaşlar bu başlık neden çok hareketsiz?Yurt dışı forumlarda bu tarz konularda yoğun paylaşım oluyor.En son setup paylaşan bendim,masam yeni gelmişti.Şimdi de masaya led işikları monte edip,bazı aksesuarları koyduktan sonraki halini
    paylaşıyorum....

edit:imla

Dikkatimi çekti zeppelin air almayı düşünüyordum siz son düzenlemenizde kaldırmışsınız memnun değil miydiniz

Evet şu anda resimlerde olmayan bose computer musicmonitor hoparlörleri kullanıyorum.Zeppelin airdan çok memnundum fakat bir süre sonra 30 pin adaptörlü apple iphone ve ipodları değiştirince daha az kullanmaya başladım o yüzden de elden çıkardım.

• Merhaba,

Masanızın ölçüleri kaç cm acaba? Kısa süre sonra taşınacağım ve stabil bir çalışma ortamı yaratmak istiyorum. Hazır mobilya almak yerine iç mimar ile çalışıp kendim çizdireceğim. MBPro 15" ve Dell 23" monitör kullanıyorum. Müsait olduğunuz bir zaman diliminde masa ölçülerinizi verirseniz sevinirim.
  • Bir setup'da benden olsun :) iş hali çok görmeyin

• psleda kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum. Teşekkür ederim
  • Merhaba,yanlış hatırlamıyorsam uzunluğu 180cm,masa kısmının yerden yüksekliği 75-76cm civarında olmalı.Kitaplık kısmının yüksekliğini tam hatırlamıyorum.İhtiyaçlarınıza göre kendiniz belirleyebilrsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 25 Ocak 2014; 17:28:19 >
  • Bunlarda benden gelsin :) önümüzdeki zamanlarda macbook için stand falan alıp 1-2 aksesuarla düzenlicem masayı.

• Furkan* F kullanıcısına yanıt
    Cok hos ve sade gorunuyor tablet sanirim mini memnun musunuz miniden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasan

Cok hos ve sade gorunuyor tablet sanirim mini memnun musunuz miniden

Teşekkürler, evet ipad mini , çok memnunum tabi yeni alıcaksanız önerim kesinlikle retina olanını almanız
  • Mini ile air arasında gidip geliyorym kararsız kaldım açıkcası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • highsane H kullanıcısına yanıt
    Plaseda kadar güzel.Yeni iMac'e terfii düşünüyor musunuz?Düşünün bence 2009 heralde iMac
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craie

Plaseda kadar güzel.Yeni iMac'e terfii düşünüyor musunuz?Düşünün bence 2009 heralde iMac

Teşekkürler.

iMac'im mid 2008, SSD yükseltmesi sonra işimi halen görüyor
  • highsane H kullanıcısına yanıt
    6 senelik bilgisayar maşallah çok temiz duruyor
    Belki de 21 inçlik muhtemelen retina ile gelecek iMac'i bekleyebilirsiniz bayağı eski
    Ben de masamı toplayıp bir ss atayım ama benimki sadece amatör bir masa homeoffice vs. değil.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.